Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Viszont ezek a verzák tutira mûködnek!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
1.Clone CD-s verza (pl.Wanadoo warez site)+ daemon 3.47 (pl.origo)
2.Install
3.Cd1 bemountolva.....és PLAY !!!!
így tökéletesen mennie kell !!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Feltettem 3.47-es daemon toolt de ezzel se tudom inditani a játékot.
Folyamatosan a virtuális cd/dvd-romokra hivatkozik,hogy kapcsoljam ki.
Ha kikapcsolom daemont akkor meg keresi a cd-t 😞(
Valakinek valami ötlet ????
huha de hosszu mondat volt 😄DD
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valószínüleg olyan kevés volt a nitró a "tartályban", hogy nem látszott egy kicsi piros csík sem.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
tudjátok, hogy mit jelent a HUD-on az a porosan villogó kis pötty, ott a nitró kijelzõje felett?
Néha villog máskor meg nem.
Néztem, hogy a töröttség miatt figyelmeztet-e vagy, hogy jönnek mögöttem, de semmi állandó esemény sincs amikor biztosan villog, szerintem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Megõrülök😊
Történt, hogy leszedtem a játékot.Na mondom jól bemountolom, erre szar a daemon, el se indul.Ok, újratelepítés, win elszáll.Fasza. Na mondom nem érdekel én akkor is játszani fogok.Kiírom, persze okosan Neroval, mert kukim se tudta, hogy nem azzal kell😊Sebaj, felrakom és csodák csodája, ha nehezen is de elindult!CD nélkül.Aztán másodszor már nem természetesen, de vagy egy órát játszöttam vele.Ez hogy lehet?És ha egyszer elindult, utána miért nem?
Kurvajó😊
War. War never changes.
Látom a felén már túl voltál😞
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
War. War never changes.
Ez nem csak Bittorrentnél fordul elõ, hanem minden más letöltésnél.
A fagyás megkeverte a fileok látszólagos és tényleges méretét, ezért nem tudja folytatni.
Ha közben ment volna DC++, GetRight, vagy bármi más, azokat se tudnád folytatni...
Nagy eséllyel.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Forrás: Letöltés FAQ
War. War never changes.
War. War never changes.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -