Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
Én nem komálom az autós játékokat! Belenézek de utána uninstall! Legutobb az NFSU kötött le hosszabb idöre! De azthiszem van új a nap alatt! Király!!!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tep
Asszem új kedvencem van<#nevetes1>

\"SLICE of LIFE\"

M@TriX
nem hinném, hogy ez NFS kategória lenne....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Blekk Síp
Oks, köszi! :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

báttyó02
Amúgy jó banne a tuning??
És milyen mint a nfsu-ba,vagy mint a street legal-ba?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tatyla
alcohollal nem jó!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hi Belsõ kameranézetz nincs? vki mutotgatott itt képeket ahol benntrõl nyomta a gammát..
Én havernál,Alcohol-al nem tudtam beüzemelni...De ettõl még mehet,nem nagyon tudod azzal mit hogy kell...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Blekk Síp
Lenne egy kérdésem:
Alcohollal is megy a játék, vagy csak és kizárólag Daemon Tools kell hozzá?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Szerintem nincs,mert nem az a kategória a kettõ.Autós mindkettõ,de teljessen eltérõ formában.Szóval nem feltétlenül érdemes összehasonlitani.Sajnos az NFSU2 láz,ezt valószinûleg el fogja nyomni,hogy néhány rajongón kivûl nem sokan fognak rá emlékezni...

Nyers
Számomra az NFS a Porsche után egy kakivá vált. Hogy süllyedhettek idáig? <#kuss>

My Life for Freedom!

Johnny23
Jah,így könnyû<#eljen>

Épp akartam kérdeuni,hogy eljutott e már valaki a "gold"kategoriáig?!

Hu az a legutsó verda(+full felspécizve),megy mint állat<#vigyor2><#worship>

Király kis gamma ez,NFSU-éknak fel van adva a lecke !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Na a legújabb daemon toolsal elindult. Eddig jónak tûnek, de sajnálom hogy nem lehet 1 gépen egyszerre 2en játszani 😞

War. War never changes.

Ha valaki jobban turkálni akarna a játékban: BFS Unpacker

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

báttyó02
<#eljen><#hawaii>

Lacc
Van olyan ismerõsöm akinek a CloneCD is bezavart. Kapcsold ki addigra szvsz, lehet hogy nálad is amiatt szarakodik.
fitutufi
monnyatok már egy oldalt ahol jó wallpaperek vannak a game-rõl !?<#lookaround>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

báttyó02
Ja,és szedjem le a clone cd-t?
Meg a alcohol van még fenn

báttyó02
Nekem a 3.47-es daemon van fenn. ez jó lesz??

zoli80
nálam is csinalja miutan kilépek a gémbõl!!

Lacc
A legújabb D-tools kell neki, különben szarakodik. Kéri hogy kapcsold ki a cd-emuláló progikat meg egyebek. De ha a legújabb van fent, akkor nem lesz gond.
báttyó02
Most kezdtem el szedni a gémet,és a biztonság kedvéér megkérdem,hogy akinek ilyen verziója van,annak müködik e.
Szal ezeket a fájlokat tölti: Van két IMG fájl,két CCD fájl,meg két SUB
fájl

fitutufi
nekem tökéletes minden semmi gond a gamemel meg semmivel sincs semmi gond...<#eljen>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Elvileg így kéne mennie? A demo tökéletes volt.
Felrakom a legújab dameon tools-t, hátha segít.

War. War never changes.

Hát hogy az egész gép összeomlik tõle,az elég érdekes...

Na én is most raktam fel a játékot. Bemountolom daemon toolsal, indít, kéri a cd-t. Safedicket bekapcsolom, kékhalál. Ötlet?

War. War never changes.

12346
mind1, én mindent iso-ba nyomok át. bin az pöcs. jó dolog az a + 100mb semmi benne.

Ha valakit érdekel, Flat Out ALL ACCESS CHEAT hátha valakinek túl nehéz.<#eplus2>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

arty
én meg sokat forumoztam sgn, és ezer topikban irták, h innen onnan leszedték ezt meg azt és pl a r15 hibás , stb ...

Forza.

Johnny23
..még soha nem találkoztam CRC erroral ott

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

arty
jaja jofejek, blamálják más perfekt munkáját, és a perfekt clone image helyett iso ban kihozzák UGYANAZT 😄

zsír arcok, ilyen barátokat kivánok én neked 😄

Forza.

Miert dolgozott volna feleslegesen, feltelepitette a jatekot. A no cd patchet meg szerintem enis megvarom, nem daemon-t hasznalok es nem is szandekszom atterni ra, max ha muszaj.
Alexease,

Mit hol kell szerkeszteni a belsõ nézet elcsalása érdekében?

Más. Van aki még Saitek Cyborg-al nyomná? Nekem nemigazán mûködik, eleve át szerettem volna kalibrálni a gombokat, de hiába nyomkodom, semmi.

Feleslegesen dolgoztál, nem kicsomagolni, hanem mount-olni kellett volna, ahogy a leírásban is benne van. Kell hozzá egy legújabb Daemon tools (http://www.daemon-tools.cc) amivel bekötöd. És az összes emulációt be kell állítani.
Sziasztok, ISO Busterrel kitömörítettem a Clone CD-s cuccot a wincsire, és telepítettem. Most már csak egy no-CD patch kéne. Tud valaki ilyet? Kösz.
a bin nem formatum, hanem a nyers adat a cd-rol. pont azert a legjobb
12346
ez a gheyiso meg zsír csapat. végre nem a bint meg egyéb ratyi formátumokat eröltetik. eléggé meglepõdtem mikor iso kiterjesztésû cumót találtam a rarokban.

elkezdtük a FlatOut info oldala készitését.

<#circling>

és most erõst away :-D
Juhejj :-) Köszi Clone CD volt a ludas.
szedd le.

ahha clone CD, az fent van...
arty
minden verzio tutira megy, mivel nem csak a szar smswebes baromságokon van kint ugyanaz a cucc 😊 sõt! soxor azokon a trágya helyeken CRC errorosak a rarok, stb ...

BRAVEHART: te pedig használj már valami normális klienst bittorrent letöltéshez ! AZUREUS pl. jo , az tudna folytatni, persze csak ha menne éppen a bithumen 😊 majd ha megy, tudod folytatni a letöltést ! Javaslom majd a bithumen FAQ szekcioját olvasásra, hogy képet alkothass a hálozat mûködésérõl. Igy máskor érteni fogod mikor mi miért nem megy ...

Forza.

remélem elvittem addig maig kellett volna 😄DDD de lehet hogy nem 😊 meddig kellett volna? 😊

JohnnySmith
Hálám üldözni fog ha nagyleszek megálálom 😊
(megkaptam thx)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

már válaszoltam
szedj le minden cd emulálos progit, clone cdt, alcoholt.

H.E.L.P.
Feltettem a Flatoutot és nem akar menni, mert ezt írja ki:

CD/DVD emulation softvare has been detected. please disable all CD/DVD emulation softvare, and restart the game.

Alcohol nincs fent. Daemon tools 3.47 essel telepítettem....
Clone CD-s verzio
Tatyla
Ja!

jo! minnyá megy!