Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4en próbáltuk.
Kázmér,Mad,Arty és én.
Ha Arty csinált host-ot akkor Mad-és én tudtunk csatlakozni és játszani is.Ha Kázmér csatlakozott akkor engem kilökött és ez visszafelé is így volt.
Ha Kázmér csinált host-ot akkor mind3an akadtunk szóval max 1 ember tudott bent lenni.
1épként 3an játszottunk és nagyon jó!
Mitõl lehet?
2.parancssorból bemész a Flat out könyvtátába.
3.beírod hogy bfsunpack.exe common1.bfs
és akkor 1 jó ideig kicsomagol.
common2est ugyan így.
Nincs msn-ed?
Ha belepiszkálsz bfs-bõl kicsomagolt file-okba azt hogyan tudod beépíteni a játékba?
Mad
Nem akarsz nyomni online?
Braveheart
Azisigaz
War. War never changes.
Azon kívül, hogy kiiktatom a routert.
Itt nézd meg.
http://www.whatismyip.com/
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
router mögül (SMC 7004VBR) virtuális IP-vel lehet on-lány nyomni?
Persze a router megkapja a valós IP-t, de a klienseknek már csak 192.168.x.x jut.
A havernak Enternetes hozzáférése van és nála is 192.168-as az IP.
F*sz tudja miért.
War. War never changes.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Azzon kivül, hogy autókázni kell?!
Mert amit a fix.tv-be mutattak az szörnyû volt!
Az két fickó akkora láma volt, hogy nem tudták a vasat 4 mp tovább egyenesbe tartani egy egyenes uton!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Forza.
Láttátok a fix.tv amit mutatak róla?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
kell 😊
ti probáltátok? 😊
vagy az "egy ideig jo volt" -ra gondolsz? 😄
Alexease csinált belsö nézetet de nem tette még fel ha jol tudom.
Hogy lehet belsö nézetre váltani????
mert én a camera gombal nem tudom!
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
tegnap probáltuk 3-an, egy ideig jo volt 😊
Device manager -> System devices -> PNP Bios Extension -> UNINSTALL
Ha megnezed az infojat ez a Daemon-tools szara 😊
TÖBBIEK: ment már valakinek 3 vayg több emberrel a multi ?
Forza.
Nagyon tetszik a játék van hangulata és jó a zene alatta nálam jobban bejön mint a Need For...
nemtom, valahogy kéne uninstallálnod 😊 de már lehet késõ ...
Forza.
A Daemon-tools 3.46-os verziója volt fenn, rátelepítettem a 3.47-et, de valamiért a gép magától újraindult menetközben. Újra próbáltam telepíteni, de azt írja ki telepítés közben, hogy Some driver has invaild name or confllicts with other file or service system. Please choose other driver names or make sure you have rebooted after removal of software using same names.
A telepítés itt megáll. Gondolom valami beakadhatott a régi verzióból. Most hogy tudom eltávolítani? Ha a könyvtárát leszedem, az kevés neki. Vagy más a gáz?
Nem volt netem 3 napig =o(
Látom jól megy az online game .
Kipróbálnám én is.Ha valakinek van kedve akkor msn-en keressen meg.7 felé nypmhatunk 1 kis party-t.
Valaki végignyomta már?
Nekem már csak 3 verseny kell, de nem vettem a 3. kategóriá autókból hanem megtartottam az elõzõt és így nagyon húzós.
1épként semmi tutning nem látszik a kocsin?A menüben lévõ kocsi ami szét van törve azon más a motor mint a játékban.Tuningoltam azt a kocsit, de nem lett olyan a motor mint a menüben. =o(