3441
-
#2080 Milyet?Mi ez? -
#2079 Tud ez ilyet is:)))))))))))
-
#2078 Crashday arról láttam egy lol videót a kocsira(ba) van szerelve fegyver és löheted a másik kocsit.
Burnout 3 istencsászár game kár hogy nem veszik át PC-re. -
Norbyte #2077 Az is fennt van a várakozási listámon.
Láttam vala egy trailer-t. Ott egy autóút szerűségen zúztak.
De vissza a FlatOut-hoz, mielőtt a többiek elkezdenek hőzöngeni, hogy az egy másik topik, és igazuk is van. -
#2076 Mert nem láttad a Burnout 3-at :) Mármint a törés részét. -
Norbyte #2075 Hát, végigtoltam. Mostmár tök unalmas. A prof kezelhetőségen billentyűzetről irányíthatatlan nem aszfaltos felületen.
Megmarad LAN partikra hézagtöltőnek.
Pedig mennyire vártam. Majd jól leüvöltötök, hogy így meg úgy.
Egyébként kár, hogy nem lehet az embernek párhuzamosan több autója. Milyne jó lenne kiválasztani, hogy az adott pályán melyikkel akarsz menni és nem mindig újat venni.
Csak ennyit gondoltam megosztani.
Talán majd a Crashday tartósabb lesz.
Azt meg kell hagyni, hogy a törések felülmúltak minden eddigi játékban tapasztaltat. -
Chaos Mad #2074 thx! -
#2073 hát, ez jobb lett mint gondoltam !!! :) wow! grat! -
Alblink #2072 en akarok de pingkulonbsegre szamitsal mivel lelasitottak a netem 90-szazalekal.igy is joo? -
#2071 SENKI NEM AKAR MULTIZNI???? -
tgabika76 #2070 ember, olvass vissza, le lett írva már 100szor... -
tgabika76 #2069 -
#2068 nincs krekk, ez clonecd, azaz "perfekt kópia" ... -
#2067 ez csak 2 cd-s -
#2066 3-ason -
#2065 vagy a cd-n melyik a crack? -
#2064 hol tudom ennek a játéknak a crackjét letölteni? -
#2063 MULTI MOST?? Jó lenne, ha többen lennénk! -
#2062 Sziasztok, látom itt már mindenki nyomja 1000-el, nekem egy olyan probmlémám van, hogy minden tuti de nincs hang. Akárhogy állítgatom az audio setup-ot, nem történik semmi.
Előre is köszi -
#2061 21:00-tól egy multi érdekel vkit? -
Chaos Mad #2060 jah megcsináltam thx :D
kell valakinek flatout szinkronizácio? :) -
#2059 Nekem sem indul mostanában a game Common 1 és hasonló szarságokra hivatkozva :( -
Chaos Mad #2058 Alex.. help... nem tom megcsinálni hogy ne a common1-et és a common2-töt kérje. :(
szal a data könyvtárbol menjen a játék.
??
help plz. -
#2057 Lesz hát!
Msn-en majd megbeszéljük! -
Norbu #2056 lesz ma LAN party? -
#2055 F12 es screenshot-nak hivjak:))
Tessek, pelda:))))
-
#2054 Nézzétek meg mert nagyon jó! -
#2053 A legújabb daemonod van?
Clone cd fent van? -
Mozes #2052 Sziasztok!
Nem indul el :((( Kéri a CD-t. Próbáltam azt is amit írtak itt páran, hogy kapcsoljam be a Daemon Tool all options on-t. így sem megy. Összesen install után 8 fájlból áll a játék?
Ha valaki tud segítsen plíz.
Köszi -
Chaos Mad #2051 nah :)
itt a jo link :)))
még 1x, FlatOut Online :) -
Chaos Mad #2050 behalt a link, törölték a tárhelyet mert nem szabad igy linkelni vagy mi. majd felrakom ujra. -
Chaos Mad #2049 azt láttam , mármint a számot, de az a kocsi nincs is benne. -
#2048 Nincs.Fraps. -
#2047 Ennek van beépített képlopója mint a Rome-TW-nak, vagy mint a SW Battlefrontnak? -
#2046 az automata-gázelvételt találd meg és kapcsold ki ;)) -
#2045 figy MAD, hol a video ? az a link nemmegy ..... :( -
#2044 Az szerintem az alap "Mustang". De eleg gagyi a kep, tukrozve van beteve:)))))))) Erdemes a rajtszamot megnezni a motorhazteton (79) :))))))))) -
Chaos Mad #2043 editor?
télleg az a sárga auto a loading képernyönél melyik kocsi? vagy azt a játék végén kapod meg? -
#2042 De jo hir, hogy teljesen atirhato a jatek a menu rendszerrel egyutt;))) Van nehany "rejtett feature" amit majd elo lehet hozni:))) Tobbek kozott az Editor resz ami erdekel:PPPPP De ott a SplitScreen es a tobbi is;)))) -
#2041 Persze en sem, es meg sokan nem. De sajnos vannak azok a kolykok, akik miatt altalaban ezeket a lazabb autos jatekokat nem lehet online jatszani, mert elcseszik az egeszet (szembe mennek, tornek-zuznak, csalnak ki-be lepkednek stb.)
Pl. TRD2 teljesen jo lett volna online, konyed szorazozas, de olyan ritka volt a normalis ember hogy szornyu:((( Legalabb is magyar. Kintiekkel sokat jatszottam (viszonylag) ott volt egy ket normalisabb.
Sajnos aki mar szimulatorosabb, az mar nehezen turi a kolykok hulyesegeit...