Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
szerintem nincsen
nem mondjuk meg, mert minden 20. hozzászólásban ez van leírva... lécci olvassál picit vissza

War. War never changes.

és hogy tudom elindítani???
arty
mert nincsen.

Forza.

Nem találom a cracket! Valaki segítsen!
A topic logojának a http címébõl hiányzik a "www." csak úgy nyitja meg az oldalt.

Deikath

Plz heelp
Radeon 9700 128Mb- os kártyám van eddig minden game ment rajta, a gép sose fagyott, de a flatout pálya betöltésakor "85Mph" nál kis ablakban hibaüzenet Zlib error (3).... A konfig Nf7-S 2100+ 1GB Ram XP SP2 Nforce 5.10, Catlasyt 4.9 ill. 4.10 ill beta 4.11 Daemon tools -al mountolva a game.

Deikath

részletesebben le tudod írni?
M@TriX
van már noCD a játékhoz?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

arty
jobban tolja ki a seggét ... sztem ennyi.

Forza.

Goliath
Elõre helyezem hogy ríszpekt for ya, de vezettél már amerikai autót? Mármnint veteránt (pl 67 hemi cuda). Ha azzal a futómûvel ugratsz, utánna még a cipõdrõl is lejön a gumi és átélsz egy fél betonba ütközés élményt.
A kanyarban gázelvétel meg tényleg idegesítõ...
Mi a különbség a két irányítás között, mert én semmit nem vettem észre.(normal meg prof. asszm.)

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Megvan mükszik<#vigyor1>. Kétfajta cd2-õt szedtem le és a másik jó.
Kössz a segítõ szándékot.
arty
elvileg nem ... uninstalláld 😄

Forza.

Az nembaj, hogy az Alcohol120% is fenntvan?
Ez már a másidik kisérlet volt.<#falbav>
arty
reinstall ?

Forza.

<#help>
Daemon Tools-al feltelepítve cd1 bemountolva és mégis "Fatal error BFS archive <common2.bfs> has invalid id
Mit csináltam rosszul?
arty
az valszeg csak konzolon ...

Forza.

arty
milyen iroval? milyen olvasobol játszod ?

Forza.

Hali! Hogyan lehet split screen módban játszani? Nem találtam sehol ilyet, csak hot seatet.
Itt láttam hogy van osztott képernyõs mód

War. War never changes.

ati2002
Kiírtam a game-t a legújabb alkohollal, SafeDisc 2/3-as védelemmel, és MEGY A JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#nezze><#nezze><#nezze>

Ja, a PSK verzió.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ChevyG
mentem jáccani
ChevyG
A gém elindult!!!:]]]]] THX
<#worship><#worship><#worship>
arty
egen, ritka alkalmak egyike, mikor nem vagyok frusztrált az sg-tõl 😉 na GO gém 😊

Forza.

ChevyG
oksa, köszi , hogy +kiméltél az olvasástol
arty
ha visszaolvastál volna.... le volt irva, hogy alcohollal nem megy. komprende?

Forza.

ChevyG
nem, alcohollal, de viszonylag uj verzio. a port royale 2 nem indult és javaslatra cseréltem le a démont a pijásra
arty
daemon tools 3.47ben be van mountolva a játék image mikor inditod?

Forza.

ChevyG
szoval leszettem a két képet, amit #1758-ban emlitettem. feltelepitettem. semmi krekket nem találtam a cd-ken. elinditom asztalrol, és azt irja ki angolul némi töltögetés után,hogy tegyem be a korrekt dvd-t.
M@TriX
gondolom ráklikkelt és nem csinált semmit 😊

kösz, majd utánanézek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

arty
paranormális képességeinkel mondjuk meg mi is a bajod? nem neked kellene leirni, mit csináltál és hogyan nem megy? 😉

matrix: a por/füst ami lassitja, a konfigokat olyasmi után kellene turni - ha van lelkierõd 😄

Forza.

ChevyG
flatout_cd1.iso
flatout_cd2.iso nálam nem müxik. crack v valami? Mit tegyek?
M@TriX
A GRAfhoz annyit, hogy nagyon jól optimalizáltak a fiúk, de sajnos nem sajnos még minimumon is nagyon überül néz ki a játék, egy Gef2MX400-as gép van egy máésik irodában és azzal kellene lanoznom 😊
éppen elmegy rajta de nem ártana egy kis plussz fps. Nem jött még valami olyan buheráció ami még kikapcsol ezt-azt, ugyanis azon a gépen is olyan állatul néz ki, hogy csak na, pedig midnent lehúztam a minimumba 😊 olyan 20FPS körül megy kb.... persze nem 5 autós versenyben, ott vagy 10-15 (nincs fps kiírva)

M@TriX
jah régóta nem lehet igazán törni zúzni 😊 FUN jelleggel

báttyó02
Királllly,minden gond nékül feltettem,meg jáccottam is vele,és egész jónak tünik

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
Na 98 százaléknál van a letöltésem,remélem jó lessz.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

insp
Szerintem teljesen korrekt az irányítás. Kormánnyal is.

Amiben viszont szvsz még nagyon sokáig No1 lesz a játék, az a grafika.
1600x1200-ban egyszerûen csodaszép.

Ehhez még hozzáadódik, hogy az 1995-ös Destruction Derby óta nem volt igazi roncsderbis játék.

Nálam elõlépett a mászthev to báj kategóriába.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Nyers
Ezzel telejsen egyetértek. Akkor 120% ot adnék a gamere. <#vigyor3>

My Life for Freedom!

Alexease
Meg nem sok idom volt vele foglakozni. egyelore a belsonezeteket csinaltam meg nehany autohoz, meg az online-t szultem meg. Confogban semmi nincs. De van egy tonna fizikai script, azokat meg nem neztem at teljesen.
toMpEr
configban nem lehet turkalni?
amugy profilnal kivalasztott advanced mod mit valtzotat?

Alexease
De ha lenne egy Hard-abb beallitas, hog ne vegye el automatan a gazt kanyarodaskjor es ne ragadjon ugratas utan a foldhoz az auto, en jobban orulnek. Bar igy is el lehet vele szorakozni.
Lacc
Ezt a multis gubancot mi is tapasztaltuk.
12346
simán jó ehez a gémhez az irányítás, ahogy van. hót korrektül lehet kormánnyal terelgetni. tough trucks is ilyen volt, nem sok minden butult.

Alexease
Kiprobaltam vegre kormannyal, belsonezetben, teljesen jo. Jo a fizika es az FFB is teljesen korrekt. Kar erte, hog ylebutitottak az iranyitast, teljesen jo terepes jatek lett volna belole.

Meg a tavolugrast is belsobol csinaltam, poen volt belulrol repulni az emberrel, azt lattam amit O 😊)
Alexease
Persze. Kiirod az Image-eket egy DVD-re, es ha hasznalni akarod, onnan mount-olod😉
Szivatás lesz az egész érettségi emeltszintú feladatok nélkül is ,fõleg hogy még a minisztérium sem tudja mit akar...
Na de ez itt elég OFF...
Ilyet a matek emeltszintû érettségi feladatsorában tudnék elképzelni... <#smile> Oda pont jó szivatásnak....<#vigyor3>
ati2002
Gyerekek, mûködik valakinek kiírva?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Duddits
Valami matek szöveges feladat, mi? :-D