3441

FAQ

• Alexease
    Gyorsan behuztam egy HTML-be a kicsomagolas, online es a cockpit (belsonezet, in-car view, egyeseknek FPS:DDDD) szoveges file-jait. Ekezetet ne keresetek, utalom;))))) Ha valaki ismet keresi, kerdez stb., adjatok meg ezt neki.

http://slrpictures.uw.hu/flatout.html
  • Amse
    Akor nemtom nekik miért törölték.
  • Alexease
    Mar vagy 2 eve linkelgetek az UW-rol - kepek, hangok, filmek stb. - es meg mukodik:))) Sot, a publikus kep- es galeria feltolto program is oda masol, php ftp scripten keresztul, es a file-okat is ott tarolja:))))
    Ez volt az elso kep feltolto az SG forumhoz, utana vetettem fel, hogy kellene ide is egy hivatalos - abbol lett talan a galeria:)))))
  • Amse
    Szerintem ne nagyon linkelj szerintem uw-ről, mert Mad-nek is és HentesBill-nek is törölték a tárhelyét mert linkelte a dolgokat.Simán add meg a lap linkjét és oda csinálj hivatkozást.
  • bob
    Köszönöm
  • Goliath
    Alex hogyan lehet megcsinálni a split screent????
  • Alexease
    Itt a jo link, lemaradt egy "s":)))
    FlatOut Cockpits (az elso 7 auto egyelore;D)
  • Rip
    Pofám leszakad, hogy egyesek nem hajlandóak akár egyetlen oldalt is visszalapozni, hogy a kérdésükre választ találjanak.
    Mind a multi, mind az indítás le van írva oldalanként 2x legalább...
  • Spy Hun
    Én is szivesen játszanék veletek ;)
    Nem igazán szeretek a gép ellen játszani :S
    az msn-em:[email protected] :)
  • robotnyk
    HOST: FlatOut.exe -host
    GUEST: FlatOut.exe -join=Host-IP-cime
  • TDK
    csá
    hogy tudok neten játszani?
    mi kell hozzá?
  • Amse
    Ja jó!Na belső nézetet alex linkelt.Az első 7 autó van csak kész.Én goldban vagyok.Azt hittem, hogy kiadták már goldban =o)
  • KG21
    ebben a játékban tudtommal nem lehet lőni, szal sehonnan, csakhogy az eredeti kérdésedre válaszoljak
  • bricsi01
    AZ ELSŐ PÉLDÁRA GONDOLTAM:First Person Shooter.
  • KG21
    az FPS az "First Person Shooter", vagy esetleg "Frame Per Secundum", nemtom te milyen rövidítésként ismered a belső nézetre :))
  • bricsi01
    igen az a belsőnézet.ja és van BRONZE,SILVER,GOLD,BONUS.
  • Amse
    Ez mit jelent pontosan?Ha arany lesz egy játék az nem azt jelenti, hogy arany lemezen adják ki.Nemértem.
    Ja és az FPS az a belső nézet?
  • bricsi01
    ki van már GOLD-ba??
  • bricsi01
    honnan lehet leszedni az FPS-t??
  • dhs
    köszi a gyors választ
  • Amse
    Nem kell crack!
    Legújabb daemon kell és clone cd-t le kell törölni.
  • dhs
    Üdv mnk esetleg crack-et honnan lehetne letölteni hozzá, mert nem akar elindulni a game kéri a CD-t :(
  • Amse
    Nem biztos, hogy marad a bugos multi.Kompatibilitás+bug javítás az lehet, hogy segít rajta.Reménykedjünk!
  • arty
    nanneee.... marad a bugos multi? a bekapcsolatlan, de kész játékelemek ?? normális a kiado+bugbear ??? :(

nem hiszem el :( mekkora hernyó arcok ezek ... jojo, kussolhatok, mert meg se vettem ...
  • TDK
    van belső nézet?
  • bob
    Sajnos nekem ez az oldal nem jön be :(
  • Alexease
    Egy-ket info a hivatalos forumbol:
    - Keszul a patch ami hamarosan meg is jelenik. Csak bug-okat, fagyasokat, kompatibilitast javit, uj dolog nem lesz benne.
    - A Bugbear mar az uj jatekan dolgozik es kiadot is valtott. Vagyis ehez a jatekhoz egyelore semmi nem keszul, a kiado nem akar, Ok meg nem csinalhatnak (bonus, devkit, multiplayer stb.).
  • Chaos Mad
    :D
  • Alexease
    Biztos lehet, ha odaadjak a DevKit-et hozza;))
  • Chaos Mad
    aha.. holnap lehuzom a photoshopot azt nekiállok festéseket gyártani :))

kocsikat nem lehet bele csinálni?
  • Alexease
    Palyaszerkeszto az nincs:)) De volt benne javitas meg autofestes amit kiszedtek, azt meg talan vissza lehet varazsolni:))
  • Alexease
    De karpotlasul megcsinaltam az elso 7 auto cockpit nezetet:))
  • Chaos Mad
    :D
    ok haggyuk.. lapozzunk :) mi van még uj? pálya szerkesztö? :)
  • Alexease
    Slipscreen=Splitscreen :))))
  • Alexease
    A Slipscreen mar mukodik, benne a menuben es hasznalni is lehet. Csak egy gond van:) Mivel az Options-ban csak egy jatekos kontrolleret lehet bellitani, egyelore mind ket autot egyszerre iranyitom;)))))))))))))) Ehez at kellene irni az egesz kontroller scriptet, amihez se idom, se kedvem, meg gozom sincs hogyan;))))

• Chaos Mad
    na meg engem is :)
  • KG21
    splitscreennek hívják, és engem érdekelne, hogy lehet előcsalni
  • TDK
    hogy tudok belső nézetet varázsolni?
  • Mozes
    Nem volt fent CloneCd, de nem a legfrissebb Daemon volt. Köszi a tanácsot.
  • Buci
    egy kérdés, azt h állítom be h a belső nézetben legyen kormánykerék meg müszerfal?