3441
-
#2120 Gyorsan behuztam egy HTML-be a kicsomagolas, online es a cockpit (belsonezet, in-car view, egyeseknek FPS:DDDD) szoveges file-jait. Ekezetet ne keresetek, utalom;))))) Ha valaki ismet keresi, kerdez stb., adjatok meg ezt neki.
http://slrpictures.uw.hu/flatout.html -
#2119 Akor nemtom nekik miért törölték. -
#2118 Mar vagy 2 eve linkelgetek az UW-rol - kepek, hangok, filmek stb. - es meg mukodik:))) Sot, a publikus kep- es galeria feltolto program is oda masol, php ftp scripten keresztul, es a file-okat is ott tarolja:))))
Ez volt az elso kep feltolto az SG forumhoz, utana vetettem fel, hogy kellene ide is egy hivatalos - abbol lett talan a galeria:))))) -
#2117 Szerintem ne nagyon linkelj szerintem uw-ről, mert Mad-nek is és HentesBill-nek is törölték a tárhelyét mert linkelte a dolgokat.Simán add meg a lap linkjét és oda csinálj hivatkozást. -
#2116 Köszönöm -
#2115 Alex hogyan lehet megcsinálni a split screent????
-
#2114 Itt a jo link, lemaradt egy "s":)))
FlatOut Cockpits (az elso 7 auto egyelore;D) -
#2113 Pofám leszakad, hogy egyesek nem hajlandóak akár egyetlen oldalt is visszalapozni, hogy a kérdésükre választ találjanak.
Mind a multi, mind az indítás le van írva oldalanként 2x legalább...
-
#2112 Én is szivesen játszanék veletek ;)
Nem igazán szeretek a gép ellen játszani :S
az msn-em:[email protected] :) -
#2111 HOST: FlatOut.exe -host
GUEST: FlatOut.exe -join=Host-IP-cime -
#2110 csá
hogy tudok neten játszani?
mi kell hozzá? -
#2109 Ja jó!Na belső nézetet alex linkelt.Az első 7 autó van csak kész.Én goldban vagyok.Azt hittem, hogy kiadták már goldban =o) -
#2108 ebben a játékban tudtommal nem lehet lőni, szal sehonnan, csakhogy az eredeti kérdésedre válaszoljak -
#2107 AZ ELSŐ PÉLDÁRA GONDOLTAM:First Person Shooter. -
#2106 az FPS az "First Person Shooter", vagy esetleg "Frame Per Secundum", nemtom te milyen rövidítésként ismered a belső nézetre :)) -
#2105 igen az a belsőnézet.ja és van BRONZE,SILVER,GOLD,BONUS. -
#2104 Ez mit jelent pontosan?Ha arany lesz egy játék az nem azt jelenti, hogy arany lemezen adják ki.Nemértem.
Ja és az FPS az a belső nézet? -
#2103 ki van már GOLD-ba?? -
#2102 honnan lehet leszedni az FPS-t?? -
dhs #2101 köszi a gyors választ -
#2100 #2053
Nem kell crack!
Legújabb daemon kell és clone cd-t le kell törölni. -
dhs #2099 Üdv mnk esetleg crack-et honnan lehetne letölteni hozzá, mert nem akar elindulni a game kéri a CD-t :( -
#2098 Nem biztos, hogy marad a bugos multi.Kompatibilitás+bug javítás az lehet, hogy segít rajta.Reménykedjünk! -
#2097 nanneee.... marad a bugos multi? a bekapcsolatlan, de kész játékelemek ?? normális a kiado+bugbear ??? :(
nem hiszem el :( mekkora hernyó arcok ezek ... jojo, kussolhatok, mert meg se vettem ... -
#2096 van belső nézet? -
#2095 Sajnos nekem ez az oldal nem jön be :(
#2094 Egy-ket info a hivatalos forumbol:
- Keszul a patch ami hamarosan meg is jelenik. Csak bug-okat, fagyasokat, kompatibilitast javit, uj dolog nem lesz benne.
- A Bugbear mar az uj jatekan dolgozik es kiadot is valtott. Vagyis ehez a jatekhoz egyelore semmi nem keszul, a kiado nem akar, Ok meg nem csinalhatnak (bonus, devkit, multiplayer stb.). -
Chaos Mad #2093 :D -
#2092 Biztos lehet, ha odaadjak a DevKit-et hozza;)) -
Chaos Mad #2091 aha.. holnap lehuzom a photoshopot azt nekiállok festéseket gyártani :))
kocsikat nem lehet bele csinálni? -
#2090 Palyaszerkeszto az nincs:)) De volt benne javitas meg autofestes amit kiszedtek, azt meg talan vissza lehet varazsolni:)) -
#2089 De karpotlasul megcsinaltam az elso 7 auto cockpit nezetet:))
Chaos Mad #2088 :D
ok haggyuk.. lapozzunk :) mi van még uj? pálya szerkesztö? :) -
#2087 Slipscreen=Splitscreen :)))) -
#2086 A Slipscreen mar mukodik, benne a menuben es hasznalni is lehet. Csak egy gond van:) Mivel az Options-ban csak egy jatekos kontrolleret lehet bellitani, egyelore mind ket autot egyszerre iranyitom;)))))))))))))) Ehez at kellene irni az egesz kontroller scriptet, amihez se idom, se kedvem, meg gozom sincs hogyan;))))
-
Chaos Mad #2085 na meg engem is :) -
#2084 splitscreennek hívják, és engem érdekelne, hogy lehet előcsalni -
#2083 hogy tudok belső nézetet varázsolni? -
Mozes #2082 Nem volt fent CloneCd, de nem a legfrissebb Daemon volt. Köszi a tanácsot. -
#2081 egy kérdés, azt h állítom be h a belső nézetben legyen kormánykerék meg müszerfal?