Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Deikath
Radeon 9700 128Mb- os kártyám van eddig minden game ment rajta, a gép sose fagyott, de a flatout pálya betöltésakor "85Mph" nál kis ablakban hibaüzenet Zlib error (3).... A konfig Nf7-S 2100+ 1GB Ram XP SP2 Nforce 5.10, Catlasyt 4.9 ill. 4.10 ill beta 4.11 Daemon tools -al mountolva a game.
Deikath
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A kanyarban gázelvétel meg tényleg idegesítõ...
Mi a különbség a két irányítás között, mert én semmit nem vettem észre.(normal meg prof. asszm.)
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Kössz a segítõ szándékot.
Mit csináltam rosszul?
Itt láttam hogy van osztott képernyõs mód
War. War never changes.
Ja, a PSK verzió.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
kösz, majd utánanézek...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
matrix: a por/füst ami lassitja, a konfigokat olyasmi után kellene turni - ha van lelkierõd 😄
Forza.
éppen elmegy rajta de nem ártana egy kis plussz fps. Nem jött még valami olyan buheráció ami még kikapcsol ezt-azt, ugyanis azon a gépen is olyan állatul néz ki, hogy csak na, pedig midnent lehúztam a minimumba 😊 olyan 20FPS körül megy kb.... persze nem 5 autós versenyben, ott vagy 10-15 (nincs fps kiírva)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Amiben viszont szvsz még nagyon sokáig No1 lesz a játék, az a grafika.
1600x1200-ban egyszerûen csodaszép.
Ehhez még hozzáadódik, hogy az 1995-ös Destruction Derby óta nem volt igazi roncsderbis játék.
Nálam elõlépett a mászthev to báj kategóriába.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
My Life for Freedom!
Meg a tavolugrast is belsobol csinaltam, poen volt belulrol repulni az emberrel, azt lattam amit O 😊)
Na de ez itt elég OFF...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----