Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
mondom pontos

nem akarok regisztrálni
Én felraktam a patchet és megmaradtak a mentéseim,nem vesztek el<#wink><#eplus2>

már meg is jelent valami patch a játékhoz, de vigyázat! a mentett játékok elvesznek telepítés után. ha jól emlékszem a mellékelt szövegre.

Haho VALAKI!!!PLÍZ!!!
Valaki küldje már át a mentését arról a pályáról,ahol ki kell szabadítani az indiánt a börtönbõl.Rohadt rég óta szórakozok vele,és már nagyon unom..
LÉgyszi

Utána megcsinálom már egyedül.Köszi
rvn
Megtaláltam köszi...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

A Gamecopyworld.com-ról letöltöd a NoDVD cracket,avval simán megy.Csak le kell crackelni és kész.
Kösz . Igen most már látom. Hát akkor ennyi volt 😊
nem tudtad elindítani te sem?
én éppen a leszedés gondolatánál tartok de még nem tudom melyik verziót érdemes. dvd vagy 4 cd?

Lord RZA a PUNK
énis a dvd-s verzióval küszködök <#wow3>

rvn
Van valakinek rám elég ideje? Hogy kell eliditani a dvd s verziót mert már vagy 1 órája szenvedek vele de semmi!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

http://www.uh.atw.hu/
Breki33
mi a pontos cím?
Letölthetõ a magyarítás
Az megtévesztõ valóban. Azonban ha játék mappájában a levels vagy maps könyvtárat szemezgeted, akkor láthatod, hogy nincs annyi pálya.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

csak egy kérdés még mielött leszedek bármit is.
találtam vagy 4 verziót a játékból. 4 cd-s és dvd verzió is van köztük. a dvd-s mûködik valakinek, mégiscsak egy lemez és nem kell pakolgatni?😊))

A VI. küldetésnél ,mikor a csajt ( Kate-t) ki kell menekíteni a hangárból, a végén bead egy videót és vége a játéknak..... akkor csak azt nem tudom, hogy az autosave-ban mi az a számozás M14-ig ?
Elöször az nem puskapor hanem szépségport, magyarul puder vagy mi a szösz.
Elöször Coperral kell nyeri egy iylen szépségport KATENEK. Le kell lönöd cooperral a hat dobozt. A pult amiröl beszélsz meg céllövölde.
Ezzel kezdödik el az egész játék, egy csajjal vagy akinek meg kell szerezned a puskaport , és egy pultos pali adná oda neked, és az ad neked vmi feladatot, rögtön a hátadmögött van egy ház annak az emeletén van kt szoba az egyikban van 3 pasi a másikban van egy pasi( sztem az dilon) és egy csaj,l ha kimész az erkéjre akkor az ablakbol pont látni öket.Igy már tudod miröl beszélek?
hol akadtál el pontosan? Milyen puskapor, nem emlékszem ilyenre.
Nem akar nekem senki segiteni? AMikor Dilont kell megtalálni, rögtön a legelsö pályán akadtam el😞
Sziasztok. Valaki tudna nekem egy 100%-os mentést küldeni?
Végre sikerült elinditanom a játékot de rögtön a legelején sikerült elakadnom(amikor a puskaport kell megszerezni, felveszem a fegyvert ,de utánna....?!!), segitene nekem valaki?😊igérem utánna már magamtol viszem végig csak ezen jussak tovább, elöre is köszönöm
Ezt nem hiszem el....Kezdek már ideges lenni...
Mégm mindig azzal a pályával szarozok..Vki küldje már át a mentést!!!PLÍZ!!!
Mindig azok a hülye civilek köpnek be,és kezd már unalmas lenni!Köszi
Akkor az utolsó 4 küldetés elsõ részét csinálod. Innen már jól lehet haladni.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

A gamecopyról letölthetõ a jó crack 4 mega az egész,és nem kell hozzá semmi más.

DESPERADOS 2 CRACK
CD-s verzióval gond nélkül mûködik

Ez a régi crack,ez nem jó.

Még nem néztemmeg h megy-e. Úgyhogy bocs ha ez nem jó.

PSN: Feka420

CRACK: http://rapidshare.de/files/21879334/Desperados_2_-_CRACK.rar.html

Segítsetek légyszi! A Desperados elsõ részéhez hol tudnék hozzájutni?
Shep
Most kell megmenteni az indiánokat, mennyi van még hátra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Azért azt az egyet soha nem fogom megérteni miért van kevés segítõkész ember?
Azt lehet látni minden torrentoldalon pl most a Desperados 2 Coopers Revenge-PCGAME verziónál de másnál is igyvan hogy többszázan leszedték emberek szinte könyörögnek a crackért és egy ember sincs aki feltöltse a kemény pár MB-os fájl!

No mindegy majd akad egyvalaki aki megszánja a többieket!

Next PC upgrade: 2022

Örm
Hello!
Crack linket tudna valaki adni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

grebber
Desperados 2 Coopers Revenge-PCGAME kijött egy ilyen is!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Én bízom benne, hogy mire az elkészül csak sikerül végigvinnem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha valakit érdekel az UltraHun team csapata készíti a magyarítást.

http://www.uh.atw.hu/
Volt egyszer nekem is valami hasonló, pont a dokkival. Én lehasaltattam aztán otthagytam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
Hát beszarok, mekkora retek már ez a game ott áll az összes emberem a széf elõtt mint egy rakat ... na mondom ok quick time, de hát rohadjanak le azt a tetves dokit mindig lelövi valaki valahonnan, a legjobb, hogy senki nem látja, de mégis lelövik hát elmennek a francba, ha nem 45 percet szenvedtem, de semmi mindig lelövik, próbáltam egyedül lelõni mindenkit, akkor is lelövik, mi a fenét lehet így kezdeni?

Egyébként ráférne egy patch a programra. Vannak kis idegesítõ hibái.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Falon át, vasúti vagonon át 😊 Kissé idegtépõ, de megoldható.

Shep
Hát ez hihetetlen, szinte játszhatatlanul lassú a Fe-i pálya levettem mindent 800x600 ugyanúgy megy mint ha maxon lenne, hát óriási, ráadásul falon át lõnek le.

Egyszer nekem egy osztagnyi katona akadt rá a csajra. Nem is kellet doc mert a hülyék leüttötték egymást. Az utolsó állvamaradt katonát meg a csajjal lerugtam. Aztán körberohantam és megkötöztem mind. Nagyon vicces rész volt.

Sziasztok!
Nekem 1* már elindúlt a játék de többször nem. Ugyan úgy indítom pedig. Az eredeti lemezt követeli 4cd-s változat van meg.
A 4.03 daemon van fent, itw-d2cr.mdf,itw-d2cr.mds 22Mb. Asr.exe.
Töltöttem már le (Desperados 2 - BIG IMAGES CRACK) is de ezzel valami gáz lehet mert 30mb-ból, hogy csinál 485mb-ot. Kb 5 perc után beolvassa a Daemon tools. De ezek után sem lehet vele mit kezdeni. Lehet valami elindítási sorrendel van gond?
Shep
Figyelj ha a kocsma környékén levertél mindekit aki él és mozog, akkor megfogod és Kate-el egyesével kicsalogadot a csókákat és leverd õket, nem kell mindenkit, csak azokat akik meglátják Dokit ha felmegy a házhoz, ez lehet olyan 10 ember, úgy is lehet, hogy teszel vele egy kört ráakad vagy 4-5 csóka azokat meg jól legázosítod Doc-al, egyáltalán nem nehéz pálya.

levertem mindenkit egyelõre a falon

utána lemegyek meglátnak meg bent lövésem nicns hogy hogy verjem szét õket, nem tudnál pálya legvégérõl mentést?

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Shep
Hát ha a belsõ részben mindenkit levertél akkor már nem lehet gond.

én is, valaki küldjön pls egy mentést a map végérõl és mondja el mennyire ment elõre közben a történet😄😄

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Ez alapján is csinálom.De mindig lebukom.