Desperados 2 - 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háát, ez van. Én játszani akartam vele, az image file-okat meg letöröltem, sz'al ez a megoldás maradt.
Nekem a Sacred Mountain-nél kiabált Sólyomszem.
A magyarításban a gyors akció feliratai helyett csak kérdõjelek jelennek meg. Másnak is?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Légyszi segitsetek sikerült megszereznem a dvd verzioját de crack kéne hozzá és nem tudom letölteni vissza is olvastam de azokról a címekrõ se jön le.<#szomoru1>#szomoru1>Valaki ha tudna küldjön nekem crack-et.
Nagyon köszönöm elöre is.<#worship>#worship>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tehát az M04 kell.
Köszönöm szépen.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"
Meg a maxi image is tökéletesen fut, gondolom.
Kérdés:
Nekem nem mûxik a látószög (vagy hogyan is nevezzem) kijelzés. Azaz néha jelez valamit, de sokkal messzebb és csak 1 keskeny sáv a pálya teljes szélességében. Sz'al nem olyan, mint az elsõ részben volt és amit láttam a screenshot-okon is. A majdnem saját szemszögû nézetnél rendben van, mert a kérdõjel a fejek fölött színezõdik...
Valaki találkozott ezzel a problémával és tudja rá a gyógymódot?
Egy G4 Ti 4200 VGA kártyán játszom (P4 2,8 Prescott, 1G Ram), minden max.-on és elõször nagy lassulást és szaggatást Santa Fe-ben tapasztaltam, mikor a bankból a vonathoz kellett eljutni. Megoldottam úgy, hogy likvidáltam, mindenkit az útból és fölvettem az elszórt tárgyakat 😄
Abban a helységben is szaggatott, ahol gúlába raktam az eszméletlen és megkötözött áldozatokat. Ha már lelvonut róluk a sok csillagkép, akkor megjavult.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
----------------------------------------------------
a) Quick action planner - Graphical display of waypoints and actions when plotting a quick action
b) Sacred Mountain : Added sound effect for Hawkeye's special war cry
c) Improved moving through doors in 3rd person View
d) Difficulty Level now accessible from main menu
e) Various performance optimizations
d pont.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"