Desperados 2 - 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem elõször nem indult el azt irta ki hogy lejárt az idõ próbáljam újra ... csináltam egy restartot aztán elindult 😊😊:😊😊 végre <#buck>#buck>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://download.torrentreactor.net/download.php?name=
ezt másoljátok be címnek aztán jó lesz
találtam big images crack et desperados2 höz
[url=http://download.torrentreactor.net/download.php?name=
egy kérdésem lenne, hogy tudok átmenni azon a mapon, ahol 5 csávóval spawnolok, doc csaj coooper meg kettõ másik, szóval oda kénemennek hawkeye-hez de civileknek nem lehet oda menni, azt h kell emgcsinálni
próbáltam h leütök mindenkit, kezdve a szélén de 10-15 ember után nem lehet már szolidan nyomni😄
PLS help
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
mert én ezt a linket megnéztem de nincs senki aki letöltötte volna és nincs feltöltõ sem <#vigyor0>#vigyor0><#szomoru1>#szomoru1>
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
mi a problémámra a megoldás? pls privátba írjatok!
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Köszi, de nem volt kedvem az egész topicot átnyálazni!😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ferrarif1team & theclub köszi szépen a segítséget. Bár a mininova nem jött össze (torrent...) a GameCopyWorld-rõl leszedtem a 2006.05.15-ei image-t és a game exe-t. Ezután a DT4-ben kikapcsoltam az automount-ot, Win indítás után mout-oltam az mini (pontosabban maxi) image-t majd vártam vele kb 2 percet (ennél az image-nél érdekes, de eltart egy ideig a mount-olás, de ez a háttérben zajlik). Ezután az ASR-rel indítottam a játékot, és így elindul. Alcohol & Nero jelenlét nem zavaró, CloneCD/DVD-t nem tudom, majd kipróbálom. iTWINS, DVD-s változatról van szó. Gondoltam leírom, hátha valakinek ez van meg és nem indul...