893
-
PLEASE VÁLASZOLJON VALAKI!
Ati 8500-öm van.
Érdemes megszereznem a gammát?
-
tibike21 #652 626-os hozzászolást nézd meg -
vpetikee #651 Sziasztok!Az első pályán mit kell csinálni?Köcce -
#650 Ati 8500-öm van.
Érdemes megszereznem a gammát? -
tibike21 #649 Nekem egy 2000+ os AMD Ati9600xt 256 os kártyával 512 rammal, a A játék közepétől, mikor ki kell szabadítani az indiánt egyszerüen játszhatatlan a game. Elvezhetetlenül akad, pedig a beállításoknál mindent leálitottam minimumra. -
savafan #648 ja, és javított valami látható hibát? -
savafan #647 akkor szerencsés vagy:))) én nem próbáltam, még fent sincs a játék a gépemen csak a hivatalos szöveget írtam ide. -
savafan #646 ott volt kész státuszban de már én sem látom. én még leszedtem amikor ki volt téve. -
#645 hol van ez a patch? -
csizmt #644 Én nem találtam meg ott a magyarítást. Még mindig készülőben a státusza. -
#643 mondom pontos
nem akarok regisztrálni -
banános joe #642 Én felraktam a patchet és megmaradtak a mentéseim,nem vesztek el -
savafan #641 már meg is jelent valami patch a játékhoz, de vigyázat! a mentett játékok elvesznek telepítés után. ha jól emlékszem a mellékelt szövegre. -
piamania #640 Haho VALAKI!!!PLÍZ!!! -
piamania #639 Valaki küldje már át a mentését arról a pályáról,ahol ki kell szabadítani az indiánt a börtönből.Rohadt rég óta szórakozok vele,és már nagyon unom..
LÉgyszi
Utána megcsinálom már egyedül.Köszi -
#638 Megtaláltam köszi... -
bujdy4 #637 A Gamecopyworld.com-ról letöltöd a NoDVD cracket,avval simán megy.Csak le kell crackelni és kész. -
Janaman #636 Kösz . Igen most már látom. Hát akkor ennyi volt :) -
savafan #635 nem tudtad elindítani te sem?
én éppen a leszedés gondolatánál tartok de még nem tudom melyik verziót érdemes. dvd vagy 4 cd? -
#634 énis a dvd-s verzióval küszködök -
#633 Van valakinek rám elég ideje? Hogy kell eliditani a dvd s verziót mert már vagy 1 órája szenvedek vele de semmi! -
tibike21 #632 http://www.uh.atw.hu/ -
#631 mi a pontos cím? -
tibike21 #630 Letölthető a magyarítás -
theclub #629 Az megtévesztő valóban. Azonban ha játék mappájában a levels vagy maps könyvtárat szemezgeted, akkor láthatod, hogy nincs annyi pálya. -
savafan #628 csak egy kérdés még mielött leszedek bármit is.
találtam vagy 4 verziót a játékból. 4 cd-s és dvd verzió is van köztük. a dvd-s működik valakinek, mégiscsak egy lemez és nem kell pakolgatni?:))) -
Janaman #627 A VI. küldetésnél ,mikor a csajt ( Kate-t) ki kell menekíteni a hangárból, a végén bead egy videót és vége a játéknak..... akkor csak azt nem tudom, hogy az autosave-ban mi az a számozás M14-ig ? -
tibike21 #626 Elöször az nem puskapor hanem szépségport, magyarul puder vagy mi a szösz.
Elöször Coperral kell nyeri egy iylen szépségport KATENEK. Le kell lönöd cooperral a hat dobozt. A pult amiröl beszélsz meg céllövölde. -
skyline16 #625 Ezzel kezdödik el az egész játék, egy csajjal vagy akinek meg kell szerezned a puskaport , és egy pultos pali adná oda neked, és az ad neked vmi feladatot, rögtön a hátadmögött van egy ház annak az emeletén van kt szoba az egyikban van 3 pasi a másikban van egy pasi( sztem az dilon) és egy csaj,l ha kimész az erkéjre akkor az ablakbol pont látni öket.Igy már tudod miröl beszélek? -
tibike21 #624 hol akadtál el pontosan? Milyen puskapor, nem emlékszem ilyenre. -
skyline16 #623 Nem akar nekem senki segiteni? AMikor Dilont kell megtalálni, rögtön a legelsö pályán akadtam el:( -
tibike21 #622 Sziasztok. Valaki tudna nekem egy 100%-os mentést küldeni? -
skyline16 #621 Végre sikerült elinditanom a játékot de rögtön a legelején sikerült elakadnom(amikor a puskaport kell megszerezni, felveszem a fegyvert ,de utánna....?!!), segitene nekem valaki?:)igérem utánna már magamtol viszem végig csak ezen jussak tovább, elöre is köszönöm -
piamania #620 Ezt nem hiszem el....Kezdek már ideges lenni...
Mégm mindig azzal a pályával szarozok..Vki küldje már át a mentést!!!PLÍZ!!!
Mindig azok a hülye civilek köpnek be,és kezd már unalmas lenni!Köszi -
theclub #619 Akkor az utolsó 4 küldetés első részét csinálod. Innen már jól lehet haladni. -
kutyafulu #618 A gamecopyról letölthető a jó crack 4 mega az egész,és nem kell hozzá semmi más. -
El Brujo #617 DESPERADOS 2 CRACK
CD-s verzióval gond nélkül működik -
kutyafulu #616 Ez a régi crack,ez nem jó. -
KaLóZ14 #615 Még nem néztemmeg h megy-e. Úgyhogy bocs ha ez nem jó. -
KaLóZ14 #614 CRACK: Desperados 2 CRACK