Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hééé mindenkinek akinek eddíg nem ment az töltse le azt a torrentet meg amit az tölt le aztán menni fog nektek is
nekem elõször nem indult el azt irta ki hogy lejárt az idõ próbáljam újra ... csináltam egy restartot aztán elindult 😊😊:😊😊 végre <#buck>
Shep
Ja és #571, nem dísznek szúrtam be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Gyakorolj még egy kicsit, elég bagatel pálya az is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem jó a linkelés vagy nemtom
http://download.torrentreactor.net/download.php?name=%20iTWINS%20-%20Desperados%202%20-%20BIG%20IMAGES%20CRACK&id=458649
ezt másoljátok be címnek aztán jó lesz
hahó mindenkinek talán jó hír ...
találtam big images crack et desperados2 höz
[url=http://download.torrentreactor.net/download.php?name=%20iTWINS%20-%20Desperados%202%20-%20BIG%20IMAGES%20CRACK&id=458649]Desperados 2 Big images crack[/url]
BAsszus kezdek ideges lenni.Egy hete próbálom megcsinálni az erõdös pályát,vmeddig mindig eljutok,de aztán vki elárul a katonáknak.Kezdem unni!!!
csá-csá

egy kérdésem lenne, hogy tudok átmenni azon a mapon, ahol 5 csávóval spawnolok, doc csaj coooper meg kettõ másik, szóval oda kénemennek hawkeye-hez de civileknek nem lehet oda menni, azt h kell emgcsinálni

próbáltam h leütök mindenkit, kezdve a szélén de 10-15 ember után nem lehet már szolidan nyomni😄

PLS help

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Feltöltõ!!! <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2> Esetleg nem seedeli senkisem!

hy töltsd fel ezt a big image cracket valahova pls hogy ha neked megvan..
mert én ezt a linket megnéztem de nincs senki aki letöltötte volna és nincs feltöltõ sem <#vigyor0><#szomoru1>
Shep
Már Fe-ben vagyok, az utolsó erõdös pálya elég bagatel volt.

Kitartás! Az erõd után jönnek a legjobb részek! Kéõbbb jó lehet haladni is a pályákkal.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Shep
Kezdem unni az erõdös pályát.

Gyocsika
Nincs a játékhoz crack fixed exe-és?

Shep
Miért fagyasztaná le? Az csak annyit csinál, hogy ha rendelleneség van akkor leállítja a kártyát, egyébként próbálj meg másik drivert, nekem anno a codnál volt ilyen felraktam egy régebbit és minden ok volt.

KáZé
ha kikapcsolom a recovert akkor meg tutira lefagyasztja a gépemet, de megpróbálom

Shep
Kapcsold ki a recovert

KáZé
nembirok játszani a játékkal mert ez a köcsög vpu recover mindig alaphelyzetbe állítja a grafikus gyorsítót és így a játék egyszer kilép windowsba, utána visszajön a játék, de mihelyt visszajön megint ugat a vpu recover és ez megy amég meg nem nyomom meg a reset gombot ! 😄😄😄

mi a problémámra a megoldás? pls privátba írjatok!

Breki33
Desperados 2 - BIG IMAGES CRACK-rar

torrent
Shep
A csajjal az egész tábort le lehet venni a lábáról 1-2 csóka kivételével, egyszer vagy 10-en jöttek utánnam.

Meg lehet csinálni máshogy is: John zenélõ óráját leteszed a kapu elé és amíg az õrök megnézik mi az, beslisszolsz a dokival és kõdobáló barátunkkal. Velük bal felõl kerülve, a falak mentén kell végigmenni a hõn áhított célig. Sok lehetséges megoldás van.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Shep
Bocs mellékattintottam, nem neked szól, hanem piamanianak.

Ezen mit értsek?
Shep
Remélem érthetõ.

Darthmushroom
Hi all! a cds verzio van meg nekem a 4s cd bwi kiterjesztésü azt mivel lehet beolvastatni es ezt a cdset h kell elinditani????

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Örm
A többi SecuROM-os védelemmel ellátott játék már törve van ez miért nincs.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Jó lenne ha már kiadna valamelyik csapat egy cracket!

haho plíz
Én meg nem is találok leirást a CloneDVD-re. Még mindig ezt irja ki: A required security module can not be activated. This program can not be executed(5007). erre van megoldás?
Vki válaszolna az #559-ben feltett kérdésemre?
balee4
Köszi már megvan a megoldás...<#smile>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Darthmushroom
Hi all! A cd verziosat h kell elinditani??

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

balee4
Vki írja légyszi segítsen, a dvd-s verziót hogyan kell elindítani?
Köszi, de nem volt kedvem az egész topicot átnyálazni!😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Punker
lehet úgy is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gyocsika
szeretném kérdezni hogy most ez a játék milyen fajta fps vagy mi nekem kell menni az emberkével??

és az azt követõ pályán mit csináljak?el kell jutnom vhogy megint a dutyiba,de civilként nem mehetek be a katonai területre.Már mindent kipróbáltam,de sehogy.PLÍZ help!
kössz a segítséget.sikerült
csak menni kell elõre, nem kell megállni 😊

Breki33
nagyon köszi, hogy leírtad

korrekt
Sziasztok!
Ferrarif1team & theclub köszi szépen a segítséget. Bár a mininova nem jött össze (torrent...) a GameCopyWorld-rõl leszedtem a 2006.05.15-ei image-t és a game exe-t. Ezután a DT4-ben kikapcsoltam az automount-ot, Win indítás után mout-oltam az mini (pontosabban maxi) image-t majd vártam vele kb 2 percet (ennél az image-nél érdekes, de eltart egy ideig a mount-olás, de ez a háttérben zajlik). Ezután az ASR-rel indítottam a játékot, és így elindul. Alcohol & Nero jelenlét nem zavaró, CloneCD/DVD-t nem tudom, majd kipróbálom. iTWINS, DVD-s változatról van szó. Gondoltam leírom, hátha valakinek ez van meg és nem indul...
értem.És hányan letten kanosak?Azokat leütötted?
Én jobbra kerültem. Pár katonát kiütöttem, aztán a falon végigvonulva a csáberõmet (F3) vetettem be és magam után húztam az egész brigádot.

Nekem (még) nem jó csak azt a filet tudtam letölteni. Már nem azt irja ki hogy kérem a cd-t hanem: vmi not activated és not executed...amit az elött. mi a baja még mindig????
vki segítene mégis merre keressem?Sehol nem találom!KÖSZ
csak egy normális crack kéne nem kéne ilyen sok kis f*szság aztán lehet hogy nem is megy vele a game .... van akinek meg valamien okból megy ..
Örm
Jó lenne ha már valamelyik csapat feltörné a játékot!

az a baj hogy nincs meg az eredeti mds em aztán a nélkül meg nemtudok semmit csinálni
Breki33
pl

hogy ha nem azzal az "asr.exe" vel indítom el akkor ezt írja ki "Conflict with Disc Emulator Software detected." hogy ha azzal akkor meg ezt "Please insert the original disc instead of a backup." már nemtudom hogy mit tegyek <#szomoru1>
oké,és mégis milyen címszóval?Sehogy nem találom.
jó ... no comment.. most kicsomagoltam és ezek a fájlok már megvoltak nekem <#wow3> de nem megy ez az átkozott.. nincs meg az eredeti mds fájl ... már többször is leszedtem de ....