893
-
meril #773 de nincs rar file! -
Thanatos #772 nem abban van...
a .rar-filet kell kicsomagolni ugy hogy a többi is ott van vele azonos könyvtárban
hazsnálj winrar-t... -
meril #771 de nem hiányzik! mert leellenöriztem! csak a pcg-d2cr.001-ben van a .iso file és azt kell kicsomagolni! csak nem lehet megnyitni, mert a Windows Media Playerrel akarja elindítani! hogy kell megcsinálni h csak lazán bele lehessen menni??? Lécci segíts!!! -
Thanatos #770 nem abban van, az összesben van a 00-tól az akárhány százig ahány részre épp van darabolva..., ha egy is hiányzik akkor nem fog menni, ennyi... -
meril #769 LÉCCI SEGÍTSETEK!!! -
meril #768 DE NEM AZ A BAJ! hanem a pcg-d2cr.001-ben van a file de a Windows Media playerrel akarja megnyitni!!! Mit csináljak h ne nyissa meg semmivel? hogy csak bele lehessen menni? lécci segítsetek!!! Elöre is köszi! -
Thanatos #767 tölcsed le onnan ahonnan a többit elszedted... -
meril #766 de van egy kis gond!!! Hiányzik ez a file!: pcg-d2cr.r00 akinek megvan az lécci küldje el a [email protected]! vagy adjatok egy linket ahonnan letudnám szedni!!! Elöre is köszi! -
meril #765 Megvan! -
meril #764 Hello! Letöltöttem csak az a baj hogy nem találom a filet, amit ki kéne csomagolni! mert az elsQ 3 filet progikkal akarja megnyitni!!! léci segítsetek!!! elöre is köszi! -
#763 na már megoldottam -
#762 naaaa, vki plz! -
#761 senki nem jár erre? vagy csak senki nem tudja a megoldást? -
#760 sziasztok!
az a problémám, hogy az emberek alakját ki tudom venni, csak a helyükön nem jelenik meg a rendes kép, hanem mindenféle színek. ráadásul a játék egy idő után kivéág errorral. mi lehet a baj szerintetek? -
willis #759 köszönöm -
Gary #758 LINK -
willis #757 valaki adjon a crack-hoz egy linket pls -
Gary #756 Fejből nem, de ezután van még egy új helyszín, és azon minimum 3. -
Gary #755 NINCS konzol, csak egymás után lenyomod a billentyűket és utána megy a CHEAT. Van még több is, de azok inkább csak a fejlesztőknek szóltak. A másik, amiről még nem volt szó, az a KeyPad7-es billentyű, ami a kiválasztott karaktert a kurzor pozíciójába "teleportálja". Hogy kell-e mellé nyomni a SHIFT-et vagy a CTRL-t, az majd kitapasztaljátok. Én is így jöttem rá a többi lehetőségre, hogy végig zongoráztam a billentyűzetet. -
chicken chaser #754 Egyébként a programozók valamit nagyon elb@sztak, mert szaggat a játék, mint az atom az alábbi gépesn is:
P4 prescott 3,2; 1 GB RAM; 6800 GT -
chicken chaser #753 Hello emberek!
Meg tudja vki mondani, hogy hány mission van?
Most vagyok ott, hogy az indiánnal riasztanom kell Doc-ot és Sanchezt, mert Cooperékat lecsukta a seriff... Sok van még innen?
THX -
nepster #752 A konzolba kell beírni a csalást?hol a konzol?A telepesek megvédése nem sikerül inkább átugranám a pályát. -
Gary #751 Én remélem, hogy nem csak ennyi, mert elég szimpatikus figura volt a Doki, bár amennyit morgott még kutyaként reinkarnálódhat!
A játék alcímébe még a Doki megbosszúlása is belefér... -
0642942474 #750 Tényleg az a játék vége hogy valaki megmérgezi a Dokit és az meghal.Vagy lesz még valami folytatása az egész játéknak. -
Laczy #749 Kösz a válaszokat de más lehet a baj,mert az új mentett állásokat sem látom, csak a mentés képernyőn. -
Goth #748 nekemis ati 9600 van és ment szal nemtom, én 6.4-es driverrel toltam. Vagy szedd le az új 6.6-ost ha régebbi van. -
#747 Hello! Lenne egy problémám, a játék gond nélkül elindulna de amikor átvált a felbontásra egyből vissza ugrik és azt írja ki hogy:
Error:
Unable to initialize video mode:
WideoConfig structure did not contain valid m_hDC and m_hGLRC members.
Ez mi a rák lehet? vki segítsen pls! köszi... -
scorpions #746 én fel tudtam telepiteni.. -
scorpions #745 csá lehet kérdezték már de sehogysem akar elindulni, mit tegyek?:'(
lécci segitsetek, egy csomo ideig töltöttem és most semmi:'( -
Gary #744 piamania: Pedig így kell, azaz nekem is csak így sikerült (vagy 20-30-szori próbálkozásra). Ha jól emléxem, akkor lövöldözni sem volt célszerű, mert rögtön berohantak és akkor már tényleg esélytelen.
Laczy: Csak egy ötlet, de az nem lehet, hogy másik névvel indítottad a játékot és ezért nem látod a korábbi állásokat? Hmm... vagy új könyvtárat készít minden felhasználó profil mellé? Ha a régi mentéseket bemásolod az új játékos mappájába, akkor sem megy? -
piamania #743 az istenért nem megy.a gázfiolát úgy nem bírom dobi,hogy a mögötte levő 2 embert elkábítsa,meg vkit mindig lelőnek,mielőtt leütném a fegyverest. -
piamania #742 köszi
megpróbálom -
theclub #741 A dokival próbáld meg elgázosítani a jobb oldali cellában a két őrt. A többieknek add ki a leütés parancsot egy-egy őrre. Tudom, hogy nehéz, de nem lehetetlen!. Nameg szerencse kérdése is. -
theclub #740 Nem lehet, hogy nem görgetted továbbb a mentett állások visszatöltésénél a listát? Szintenként pakolja a gép a mentett állásokat. -
piamania #739 Hello!
Hogy jutok ki a bankból?6 fegyveres vesz körbe,lövésem sincs már hogy kéne őket leszerelni.Próbáltam,hogy mindenkinek külön kiosztottam,hogy kit üssön le,de vkit mindig lelőttek.LÉgyszi vki!Köszi -
Alice Sabbat #738 Sziasztok ... nem tudom találkozott e már valaki azzal a problémával hogy a játék szaggat és az emberek szivárvány színben tündökölnek és ez esztétikailag aranyos meg szép csak nem ebben az esetben .... s ez ellen lehet e é valami dolgot tenni ... -
Laczy #737 Nekem továbbra is az a problémám, hogy újra telepítés után a "LOAD" képernyőn nem látom a mentéseimet, míg a "SAVE" képernyőn tökéletesen látszik. Sőt azok sem látszódnak, amiket az újratelepítés után mentek el. Valakikenek volt már ilyen problémája, vagy tud rá megoldást?
Ja a "QUICKSAVE" "QUICKLOAD" működik. -
Crash88 #736 helloka .vki lécci segitsen .most kaptam meg a jatekot de mikor fel akarom telepiteni akkor hibat ir ki : Setup has experienced an error 6003 meg azt hogy kapcsojjam ki a hatterben futo progikat megmindent de hiába és igy nem tok jaccani .Aki segit annak naon megköszönném SŐT -
piamania #735 KÖszi
-
Gary #734 Az első részben, a kiscsaj mérgezett fúvócsöves lövedéke, eszméletlen hatásos! Csak sikerüljön a meglőtt őrült lőtávolságából kijutni! :D