1610
-
antijedi #570 szerintem potn forditva, az hogy csak 4 fele mehet a sin még csak csak elmegy de hogy csak sikság... :/ -
#569 a síkságot még csak csak átvészelnénk , de azt hogy CSAK 4 FELÉ mehet a sín , az szopás :// -
#568 jah ettől meg feláll a hátamon a szőr , vazze TTDnek szebb volt a grafikája -
#567 ez a Rollercoaster Tycoon motorja -
Nyiri #566 Akkor ugy nez ki marad a jo oreg Transport Tycoon most keszulo valtozata: Locomotion.
Igaz majdnem ugyanaz a grafikai engine, de mostmar kanyarodik a sin is :)
-
#565 hát ez lol, sík terület lesz csak... semmi domb, alagút, stb... :( -
#564 jah.... Kár érte.... A végtelen pálya nagyon jó hír, de ez, hogy nincs domb.... Csak azok a rohatt nagy sziklák, amiket néhány képen látni lehet.... -
#563 Tenyleg, szintemelkedes egyik kepen sincs...:/
nemertem miert nem tudjak legalabb a tt szintjet elerni... -
#562 Állítólag már nyomják a másolatokat németbe... De a német gémsztár 68%-ot adott neki...
Állítólag nincs szintemelkedés, meg csak 4 irányba mehet a sín, a kanyarok ellenére... Meg vanalmi olyan bajuk is volt, hogy a vonatokat állandójan cserélni kell... -
Borg #561 ehh... 3 nap off, erre még mindig sehol semmi... -
#560 igeeeeeeeen :)) ez már jaul hangzik -
#559 hát jó majd meglátjuk , de remélem lesz nagyobb is , mert hát TTD-ben még csak csak elfértem , de már ideje tovább lépni
-
#558 jah, bocs, most látom a megjelenésről már volt szó -
#557 Úgy néz, ki, hogy az ezen látható map a small map lesz és ha valaki editorba akar csinálni mapot, akkor csak a gépe erőssége állíthatja meg (tehát végtelen pályák :) ) A large mapnál pedig 8 perc míg a leggyorsabb vonat végigmegy! úgy néz ki németbe jún 11-én jön, angolba meg aug 13.... -
#556 lehet valami kezdő map, amúgy nem annyira kicsi (A Traffic Giant-ból kiindulva) -
#555 kit érdekel amikor "sunnak a fák", szóval ha az lesz a legnagyobb probléma akkor ide vele!! ;) -
#554 ez a map elég KICSIIIIIIIII -
#553 telnek múlnak a napok , már alig eszem ,csak a game-t várom :D -
#552 jöhetne már a game... -
#551 De nem zavar :)
Csak furcsa nekem 1kicsit. -
#550 ja, hm, passz -
#549 Csak mert mind1ik képen amin van menü ugyan azt mutatja. -
#548 hat jolettvolna, de nem olyan veszes, egyik regebbi kepen latszott,hogy a sin szep ives lesz. -
#547 na igen, csak ilyenre azért figyelhetnének, hisz már a simcity 3k-ban is volt átlós útvezetés, pedig az se mai játék már -
#546 az legyen a legkevesebb -
#545 tippelek, de lehet az ország lobogója, ahol épp játszol -
#544 A menün mi az a piros,fehér,piros? -
#543 hát ez a sarkos útvezetés elég gagyinak tűnik imho -
#542 az 532. üzenetben nagyon eltaláltam :D -
aiguo #541 "9th June - Confirmed release date for Transport Giant in Germany. (*11 June according to German Board)
13th August - Latest confirmed release date for Transport Giant in UK "
Az info a hivatalos nemet forumrol:( -
#540 tenyleg, csutortok van, akkor majd jovoheten :) -
#539 hmm...
hol a demo? -
#538 Van már térkép!
(Bocs hogy nagy lett.) -
#537 A legújabb kép:
-
#536 Én is ezt várom de semmi... -
#535 NA HOL A P*CSÁBA VAN MÁR A GAMMA? -
#534 Még lehet Május? -
#533 engem nem érdekel csak jönne már :] -
#532 szerintem még legalább 2-3 hétig nem fog megjelenni, legalábbis remélem, különben minden vizsgámon meg fogok bukni :D -
#531 Én is :D