Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mongyuk szvsz ne is legyen olyan mint simcity 4 maradjunk csak meg az igaz elõdnél 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A TT is mindig alig bírtam abbahagyni, néha reggelig suliindulásig nyomtam. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
'AKKO HAPPY LESZ !!!

Vagy Railroad Tycoon módi ? Egy vágányon 10 vonat, egymáson keresztül-kasul, nem számít ! 😄DDD

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
remélem elég nagy mapek lesznek hozzá. .
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
remélem nem rontják el, mert a graf nagyon tuti...
jah egy demócska igazán jó lenne már. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Will there be a demo version?
There will be a demo version. However, it will only be available shortly before the game is released. - Tehát csak a játék megjelenése elõtt pár nappal lesz...
És ezt veheti fenyegetésnek is a JoWood 😛
jöhetne
Akkor holnap már tõttyük is le 😉
Egy kis videó jó volna.
Zenéket nézte már valaki?