1610
-
#610 pedig lesznek lenti képeken keresd... -
#609 Király kép. A hidak egész pofásak.
-
YencY #608 Tudtam hogy nem lesznek szemaforok! -
Borg #607 A remény hal meg utoljára! -
#606 Épp ezért kérdeztem, mert nem igazán jött ki május 4 óta! És gondoltam, h a jun. 4. még igaz lehet, de akkor nem várom inkább! -
Borg #605 Kicsit le vagy maradva:)
A mai '04 már aligha jöhet be, hiszem június van keményen:)
Ettől kezdve pedig a másik dátum sem lehet túl pontos... -
#604 Ezt találtam a kiadó oldalán. Ez igaz lehet?
Release
Germany, Austria, Switzerland
Mai 04
England, Scandinavia, Benelux, Australia
Jun 04
-
#603 ezen a kepen assszem latunk egy megmaszhato dombot is a jobb also sarokban, de a kornyezet biztos nem lesz olyan dinamikus, mint TT-ban -
#602 De azok nem jó hegyek, semmi átmenet nincs a talaj és a csúcs között, csak egy hatalmas szikla az egész... -
Borg #601 Van hegy is a képeken:) Csak nézd meg.
Van egy kép, amin egy canyon felett repül át a repülő, egy másik meg, amin egy hegy van. Csakhát a hegyre/be nem megy semmi a képen... -
#600 hat ilyen alagut szeru cso volt, de annak nemsok ertelmet latom, ugyanaz, mint a hid, csak a fold alatt megy, rendes alagutat sajna a hegyek hianya miatt nem lattunk meg. -
Borg #599 Alagút már volt vmelyik képen, nem?
A kép láttán a sinek miatt kevésbé aggódok már, bár a lámpákat hiányolom a váltók elől... -
#598 9-en allitolag az egyik nemet magaziban lesz demo, szoval szerintem kb akkor jon majd kerul ki majd a netre is
amugy a honalpon van egy uj screenshot. Nem rossz, de eleg sik. Nem lesz tul nagy elvezet epitkezni, ha nem nem lehet hegyi utanakat tervezni, vagy alagutakat furni. -
Borg #597 Nekem jólesz a német is, csak má legyen valami. -
#596 -
#595 Ajaj, szerintem egyesek már ölni tudnának a játékért :) -
#594 ki nem szarja le az olimpiát , engem a GAME érdekel ! -
#593 akkor kezdődik az olimpia. -
aiguo #592 Angol verzio augusztus 13-an! -
kisviku #591 De télleg, mi a fa* van má' ?
Akarom....kell nekem....az én drágasszágom.... :) -
Borg #590 na mi lesz már -
#589 a traffic giant nekem is nagyon bejött, végignyomtam a kiegészítővel együtt. -
#588 Amúgy most utánanéztem és legtöbbször a Traffic Giant 7/10 és 8/10-est kapott, nekem meg bejött, szóval reménykedek. ;) -
#587 persez ez is lehetséges, de még reménykedünk. ;) -
#586 nem baj a lényeg úgyis az, hogy nekem tetszen, önző vagyok 1000L ;)
ha kijön megnézem aztán hipp-hopp kiderül mit alkottak -
#585 Én régebben vettem a GS-t (amíg nem volt DSL-em), ott azt írták (hazudták), hogy mindenki csak a "szakterületén" lévő játékokról fog írni, vagyis FPS rajongó nem fog F1 szimulátorról írni. Ha ezek után is gyenge lesz az értékelése, elképzelhető, hogy mégsem tökéletes a Transport Giant... -
#584 amúgy játszott valaki a Trains and Trucks Tycoonnal? Az milyen? -
#583 jah :( Kéne csinálnunk egy játékportált csak a gazdasági és gazdasági-háborús stratégiáknak :-) -
#582 de belőlünk ilyen kevés van bazz?
Mi vagyunk a kisebbség? ;) -
#581 sajna az a tapasztalatom, hogy a legtöbb játékújságban csak az fps-eket szeretik és fényképszerű grafikát. Mondjuk nem csoda, hogy erre specializálódtak, a legtöbb játékos is ezt szereti és a legtöbb megjelenő játék is ebbe a kategóriába tartozik. Ha nagyobb konkurencia lenne a gazdasági stratégiák között, azok is szinvonalasabbak lennénel. De évente kb 1 jó gazd strat jelenik meg.
A második vh-s játékoktól meg már kurvára elegem van!!! Hetente megjelenik egy második vh-s rts vagy fps vagy valami háborús gazdasági stratégia játék (mint pl Hearts of Iron). -
#580 hmm, ez a 68% nem túl ígéretes, az újságra nem adok, meg majd meglátom lehet nekem tetszeni fog de jobban örültem volna ha über allesnek mutatják -
Borg #579 Én ennek a síkdomborzat idiótaságnak amúgy nem igazán hiszek.
1. Van már egy screenshotunk amin van egy hegy! És egy másik, amelyiken egy grand canyon szerű szakadék is. Lapozzatok csak vissza. Igaz, nem megy fel/le rajtuk semmi, de ottvan!
2. Vannak hidak (screenshotok, visszalapoz), amelyek a zero z-ből kiemelik a vasutakat, autókat stb. Magyarán az engine képességei is jelen vannak erre. -
Borg #578 messziről jött ember meg azt mond amit akar... tojok a német gámsztár állítólagos hülyeségeire, magam szeretném végre elítélni ezt a programot :) -
#577 van par nem hivatalos -
#576 nem jelent már meg egyszer egy továbbfejlesztett TT? Mintha ide is beszúrt volna róla valaki egy képet, meg linket... -
Nyiri #575 Vegulis nekem sem szamit :) -
#574 Azt tudom, csak valami hivatalos honlapra vagytam, amugy a grafika szerintem nemigazan szamit, ezt az is bizonyitja,hogy a rct is bestseller volt. -
Nyiri #573 Ezt a jatekot most keszitik :) Ezert lol picit ez a grafika :) -
#572 talaltam egy guis kepet:
-
#571 Engem erdekelne, url-t tudsz adni?