Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amúgy a Traffic Giantal jól elszórakoztam, sztem nagyon nem fogják elrontanni... remélem. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kiéheztetem magam erre... (aztán jól pofára esek😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nekem is fennt van és überalles a gém, de most pénzért kiadni nem kellen. 😉
Egy ingyens addon jöhet, de egy új játékként eladni ua. graf motorral háát.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
még ha õ kezdene elõbb akkor se lenne esélye ;P
a jowood fórumokon olvass utána
Szal remelem joval okosabbak lesznek az uj verziok 😊
Errol a gepi ellenfeles dolgokrol van konkret info ? vagy csak ugy gondloljuk 😊 vagy inkabb csak remenykedunk ? 😊
Mert nekem csak akkor lesz lenyeges ha lesz 😊
Es vajon a maga a jatek menet mennyire lesz TTD jatekmenetes? Nekem a Transport Tycoon ota egy game sem volt ami a kozelebe kerulhetett volna ?😊
Minden esetre ahogy megjelenik nekem az tutti hogy nehany oran bellul meglesz 😊 Ha lesznek benne TTD vonasok 😊
Na szoval akkor lesznek gepi ellenfelek ?
Lenne egy kerdesem, en is nagyon varom ezt a jatekot. De par dologban nem vagyok tiszta. Ebben a jatekban is lesznek ugymond gepi ellenfelek azaz mas vallalkozok akik probaljak magukat felfutattani? (ugy mint a TTD ben) Ha igen akkor van szo rola hogy egy azon jatekmenetben mennyi? Nagyon remelem hogy lesz, mert nekem ez adta meg a jatek izet 😊 Amugy csak szolok emberek hogyha nem lesz jo esetleg ez a game akkor jovo ev elejen jelenik meg a nagy O nek az uj gameja! Az IGAZI SZEP TRANSPORT TYCOON 2 😊 en mar lattam kepeket is bellole! Zsir lesz nagyon, teljesen uj A.I.-val fog rendelkezni, sok jot igernek rola 😊
Minden esetre Kivancsi lszek a Transport Giantra is. remelem ez is fasza kis game lesz.
SZiasztok
Karx
Erre gondoltál?
addigis TTD-be elértem a max. money-t :| 2,147,xxx,xxx.xxx Fontban 😞
Mert az tényleg ...... nagy !!!
Remélem a TTD hangulatát el tudja majd érni !!! 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun