Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De mindekeleõtt 2 ritka Ferrarit szeretnék, amit nem lehet kapni makettekben.
Ennek a 308asnak a GTS vagy is a targa tetõs változatát szeretném megépíteni amit Magnum is használt. Valamint ennek Spyder verzióját. Csak sajna ezekbõl még sehol sem láttam😞
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Per Aspera Ad Inferi.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Ez nekem is bejön, ha fogok még makettezni az életben, akkor egy ilyen felírva a listára. 😊
3 max 4 h.jármüvet csinélnék meg az életbe, ez az egyik!!!<#eljen>#eljen>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
amúgy olyan emberkék mondták/muatatták, akik harkocsizok voltak még az õsidõben
de ha látsz egy épitkezést ott is megfigyelhetõ. asz is lánctalp!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Most hozta a futár <#gonosz1>#gonosz1>
Én a sima ezüstöt túl fényesnek találtam,így "sima" Gun Metal-al van szárazolva 😊
Régebbi maketteken,én is ezüstöt használtam,aztán rájöttem,hogy -szerintem- nem az a legélethûbb megoldás.
és ha ad6ok 1 tippet:
egy rongyot kicsit kenj be egy rongyot ezüst v króm festékkel. majd ezt húzd végig a lánctalpon (béár ezt a legegyszerübb, akkor csinálni, amikor még nincs rajta, és gumi) így a futófelület kopottnak tünik. minden hernyón ez igy van. persze ez ábrázolhat egy olyan csörömpöst, ami 1 hónapja nem mozdult
C
Downhill!!
Ha vki nem tudja,hogy kell g.lánctalpon belógást imitálni,ime az én egyszerü módszerem: felsõ görgõsor tetejét beragasztóztam,majd összegyûrt papírdarabokkal "kitámasztva" nekinyomtam a lánctalpat a görgõknek.Ezután ahol lejjebb akartam vinni a görgõk szintjénél,ott nagyobb papírokkal "tömtem ki",így miután kiszedjük a papírokat,egy szerintem szép végeredményt kapunk.
Mint mindig,amikor elkészül egy makett,most is szar idõ volt a fényképezéshez :d
De:
<#alien>#alien>
Mostmár hivatalos, számlaképes szervezet vagyunk!
Downhill!!