Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Találkozott esetleg valaki Mercedes 300SL makettel? ("sirályszárnyas" merci) Végignéztem a nagyobb gyártok oldalait, de csak az Italeri-nél találtam egyet, de az roadster változat, hagyományos ajtókkal. 😞

Kit--Kat
Én ilyeneket nem igazán merek még csinálni. Nincs hozzá még kellõ tapasztalatom, hogy egy ilyet szépen megcsináljak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
nem nehéz, a tetõbõl kell levágni, meg kicsit alagítgatni! bár a spyder verzió kicsit macerásabb, de a 308 GTS nem tûnik nehéznek!

Kit--Kat
Na igen, az F-40est, f-50est majd én is szeretném összerakni.
De mindekeleõtt 2 ritka Ferrarit szeretnék, amit nem lehet kapni makettekben.
Ennek a 308asnak a GTS vagy is a targa tetõs változatát szeretném megépíteni amit Magnum is használt. Valamint ennek Spyder verzióját. Csak sajna ezekbõl még sehol sem láttam😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
én meg még
ezt
ezt, vagy ezt /bár nem tudom mi a kettõ között a különbség/
ezt, vagy ezt
ezt

Kit--Kat
😉 Ezt 1x én is elkészítem😊

DJ Skyline
ez is felkerült a kívánság listára <#hawaii>

RatBaG
Kit--Kat
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen festékekkel/módszerekkel éred el ezt a nagyon realisztikus lánctalpszínt. Én most 1. lépésnek befestettem "gun metal"-al, és gondoltam koszolok meg hordok fel rá valami halvány réteget. De inkább meghallgatném a tanácsodat😊

Kit--Kat
És nem is az elsõ mozdonya:oooooo

gumikacsa
Na, ezt olvastam, nem semmi...

Renault magnum http://kamionszim.hu

DJ Skyline
1/32 M61 Nohab <#eljen><#wow2><#idiota> állat!

Glpetyus
ték :c

Seaweed
<#eljen><#eljen><#eljen>
Glpetyus
<#whatever>

Járok, csak sokszor nincs mondanivalóm. 😊)

gumikacsa
Ehh, reggeltem az ebay-en, találtam egy kamiont, amit ezerrel vadászok (Italeri 1:24 MAN formula6) 30 dolcsin állt a licit, erre rányomtam, 32-re. Erre visszamegyek, látom, nem az enyém a legmagasabb licit, hanem azé, aki az elsõ licitet tette. Na, feljebb nyomtam kicsit, az övé megint több lett egyel. Most is övé a legnagyobb licit, de már feltornásztam 52 dolcsira, hátha leáll, de nem akar...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Glpetyus
thx 😊
Te meg mért nem jársz mostanában a topikba ? <#ticking>

*zsír

Tuti, ssír a festés!

Ez nekem is bejön, ha fogok még makettezni az életben, akkor egy ilyen felírva a listára. 😊

Glpetyus
Ne tartsd vissza magad <#gonosz1>

ChevyG work
uhh, baze

3 max 4 h.jármüvet csinélnék meg az életbe, ez az egyik!!!<#eljen>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
sose csináltam csörömpöst, úgy jár a szám😄😄😄

amúgy olyan emberkék mondták/muatatták, akik harkocsizok voltak még az õsidõben

de ha látsz egy épitkezést ott is megfigyelhetõ. asz is lánctalp!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Glpetyus
Ez meg a következõ projekt 😊
Most hozta a futár <#gonosz1>

Glpetyus
hogyne adhatnál 😊
Én a sima ezüstöt túl fényesnek találtam,így "sima" Gun Metal-al van szárazolva 😊
Régebbi maketteken,én is ezüstöt használtam,aztán rájöttem,hogy -szerintem- nem az a legélethûbb megoldás.

ChevyG work
<#eljen><#eljen><#eljen>

és ha ad6ok 1 tippet:

egy rongyot kicsit kenj be egy rongyot ezüst v króm festékkel. majd ezt húzd végig a lánctalpon (béár ezt a legegyszerübb, akkor csinálni, amikor még nincs rajta, és gumi) így a futófelület kopottnak tünik. minden hernyón ez igy van. persze ez ábrázolhat egy olyan csörömpöst, ami 1 hónapja nem mozdult

C

ChevyG work
ha lcsúsznál róla, van ott még 1!

Glpetyus
<#vigyor>

gordon 24
Szerintem tudod milyen tank ez? ez egy olyan tank de olyan tank hogy hogy valami szuper!!! <#hehe>

Downhill!!

Jagi
Ha nem mondod, észre sem veszem. 😊

Nagyon szép lett grat hozzá. Szeretem ha jó retkes^^.

Glpetyus
A lánctalp a gyári szar gumi,de szvsz egész jó lett 😊
Ha vki nem tudja,hogy kell g.lánctalpon belógást imitálni,ime az én egyszerü módszerem: felsõ görgõsor tetejét beragasztóztam,majd összegyûrt papírdarabokkal "kitámasztva" nekinyomtam a lánctalpat a görgõknek.Ezután ahol lejjebb akartam vinni a görgõk szintjénél,ott nagyobb papírokkal "tömtem ki",így miután kiszedjük a papírokat,egy szerintem szép végeredményt kapunk.

Glpetyus
<#hawaii>

DJ Skyline
pedig szép lett! <#eljen> jó nagy! 😮

Glpetyus

Mint mindig,amikor elkészül egy makett,most is szar idõ volt a fényképezéshez :d
De:

<#alien>

Glpetyus

Jóreggelt 😊

DJ Skyline
hahh-hahahh! <#hehe> elsõ bid az enyém (ill. osztály társamé, akit megkértem, hogy segítsen), remélem eltudom vinni a cucct! 😄 ritka mint a fehér holló! $15 a pk, + $25 a cucc jelenleg! remélem nem fog feljebb menni nagyon! jelen pillanatban 8000-be fog fájni összesen! drukkoljatok, hogy enyém legyen a cucc! 😄 aztán már csak az interceptor kell, abból meg minden héten van fönt vagy 2-3! (bár most jelenleg 1db sincs)

ChevyG work
<#pias><#pias>

Jagi
hollakol? ikszdé <#pias><#pias><#pias>

Jagi
Köszi, finom volt cívva lekvárral^^

Jagi
gratula!<#vigyor><#eljen><#taps><#pias><#pias><#pias><#pias>

ChevyG work
Újra megalalkult a BAJAI MAKETTEZÕ KLUBB!

Mostmár hivatalos, számlaképes szervezet vagyunk!

gordon 24
Oké rendben.. Köszönöm a választ!!

Downhill!!

DJ Skyline
amik az én galériámban vannak, azokat oda linkeled ahova akarod, szerintem a többiek sem fognak megharagudni érte, ha a galériájukból 1-2 smilet belinkelsz valahova! 😊

gordon 24
Srácok azokat a szmájlikat amiket berakodtok.. Lehet használni máshol is? Vagy nem szeretnétek ezt a dolgot?

Downhill!!

Seaweed
<#integet2>

varjuk-varjuk! <#smile>
Glpetyus
'cakát <#integet2>
Pénteken JS-2 képáradat <#eplus2><#idiota>

Glpetyus
<#gonosz1>

Seaweed
Hat DJ Skyline nem latod...tuktoszna o is mint a csorelt bringat

kemszi2