Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#kocsog>#kocsog> 😊
3 literes ?
Nekem csak egy kis Vodkám,meg némi Hubim van otthon <#whatever>#whatever>
3 literes ?
Nekem csak egy kis Vodkám,meg némi Hubim van otthon <#whatever>#whatever>
Hmmm....az iment kaptam a par nappal ezelotti notebookjavitasert egy ilyet:
<#vigyor3>#vigyor3><#pias>#pias>
<#vigyor3>#vigyor3><#pias>#pias>
alakúlgat,mint púpos gyerek a prés alatt 😊
Azért ha kész,kölcsönkérhetnél egy gépet,amíg lefényképezed <#zavart1>#zavart1>
Azért ha kész,kölcsönkérhetnél egy gépet,amíg lefényképezed <#zavart1>#zavart1>
hi emberek, itthon vagyok (végre)
most nudlit fogok nyomatni (Petyus belém hozta a ehetnéket^^)
most nudlit fogok nyomatni (Petyus belém hozta a ehetnéket^^)
mikor még csak a szilváig jutottam elgondolkodtam, hogy nem lesz az sok... xD <#pias>#pias>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"kissé" off,de :
Bebasztam 10 szilvásgombócot + egy valag nudlit,nem bírok megmozdúlni <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Bebasztam 10 szilvásgombócot + egy valag nudlit,nem bírok megmozdúlni <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Hu ezt aztán nevezem, szinte alig van rajta sorja és beszivodás 😄
Vagy inkább a sorján kivül használhato alkatrész.
Azt meg nem is tudtam hogy a nimrod tudott légiharc rakétát hordozni.Sok esélye azért nem lehetett egy légigyözelemre légiharcban.
Vagy inkább a sorján kivül használhato alkatrész.
Azt meg nem is tudtam hogy a nimrod tudott légiharc rakétát hordozni.Sok esélye azért nem lehetett egy légigyözelemre légiharcban.
Persze! A BAe Nimrod egy tengereszeti jaror/vadasz foleg hajok es tengok ellen! (Egyetlen maig tarto oroksege a vilag eloszamu Jet utasszalliotjanak a Cometnek!)
Nem mindennapi gep makettje...es max respect a keszitojenek mert lasd, lentebb nem semmi, hasznalhatatlannak latszo "izebol" eszkabalta ossze ezt a szep vegeredmenyt!!!!