Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
DJ Skyline
IPMS Israel Annual Convention 2006
"szép makettek, szar képek címû rovatunk következik"
ebben a teremben nem volt fekapcsolva a lámpa, vagy csak benyomták a takarékos üzemmódot? én akkor csinálok ilyen képeket, mikor a másik asztalon felvan kapcsolva az asztali lámpa, vagy mikor tök sötét van, és vakuzok!

ezek már jobb képek, meg ezek is

Hajrá, ceptor rulez. 😊

DJ Skyline
18 óra és lejár az aukció, fú, ha megtudom szerezni az átalakítót, akkor 1 lépéssel közelebb leszek egy saját interceptorhoz, még ha nem is lesz igazi! 😊)

DJ Skyline
építsd meg neki azt az autót, amire titkon vágyik! pl Lamborghini Diablo...tudakold meg, aztán meglátjuk van-e

akkor ki kell találnom valami mást<#szomoru1>
Kössz a gyors választ

DJ Skyline
tudok segíteni, nincs! max noname gyártó, és a világ háta mögött lehet kapni!

Van egy nagy gondom. Egy barátomat 20. születésnapján meg akarom lepni egy autóval(természetesen makett). Mivel Opel Corsája van szeretnék neki egy ilyet építeni, de sehol nem találtam. Egyáltalán lehet kapni Corsát?<#nemtudom> Kérlek segítsetek, ha tudtok<#help>

Glpetyus
<#idiota>
jah,az klassz lehet 😄

Kit--Kat
Kössz!😊

Dj Skyline: Megjátszod a Bombcatet?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Seaweed
Hi

Sömmi..epp BoPack installt dobalom ossze...
Glpetyus
mizu?

Seaweed
<#felkialtas>
Glpetyus
<#bdead>

Glpetyus
Sok sikert 😊

Seaweed
Hat siman 15K...
DJ Skyline
Február végén jön! <#hawaii>
kb ~7700Ft, kíváncsi vagyok itthon mennyi lesz, 15 körül? <#idiota>

Kit--Kat
Köszi! Akkor így nekiesek én is😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jagi
respekt 😊
ez nagyon komoly

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus
😄D

Glpetyus

Egyszerü 😊
Elöször lefújtam rozsda szinnel,aztán szárazecseteltem gun metal-al,majd a "por" szinnel átködöltem,de úgy,hogy a sarkokban maradjon rozsdabarna (ezt úgy a legegyszerübb,ha nem felülrûl,hanem hosszirányból fújod,így nem jut be mindenhova a szin),végül megint gun metallal mentem át rajta.

Kit--Kat
😊

Seaweed
<#gonosz1>
modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
de eladod........

<#idiota>

modellmaker
mondom nem adom el 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
aha!😄 3500-ért elviszem! ^^

modellmaker
Sky! négyért vettem, egy tizesért a tied! <#gonosz1>

modellmaker
na ezt most szépen abbahagyjátok!

Kit-Kat: nem nézünk át rajtad, csak nem sokan vagyunk most oylanok akik HK-t építenek. 😊

Kit--Kat
olyan az ország, mint amilyen emberek laknak benne

Na de nem hiszem el, hogy senki nem tudná 2 mondatba leírni, hogy õ milyen festékekbõl állítja össze a lánctalpának a festését.
Itt ennyire átnéztek a külsõs ember kérdésén?

ChevyG
<#eljen>
gumikacsa
Drága lenne, ha egyáltalán hozzá lehetne jutni ebben a szutyok országban...

Renault magnum http://kamionszim.hu

kemszi2
de durva,hogy itthon ilyen dárga minden,és sajnos nem csak ilyen téren
kemszi2
32 $-ért láttam egy oldalon + 11 dollár pk.csak nincs kártyám szal,majd vkivel megrendeltetem
DJ Skyline
fabulison 20.000 körül van, ebayen pk-val együtt fele annyiért is van már! íme

DJ Skyline
hát ja, de ebayen több van belõle! 😄 most is van egy, de kb 13.000 lenne pk-val együtt! :S nincs rá most keret

Seaweed
Nah nem mintha az alap ausztral Ford Falcon makett minden sarki makettboltban 100-val allna a polcon! <#gonosz1><#ravasz1>
kemszi2
én most erre hajtok

DJ Skyline
😄
azon vagyok, átalakító beszerzése elõbb, mert ritka mint a picsa! 😄 egyenlõre az enyém, még ~3 nap a licit végéig!

Seaweed
Ferraribuzi<#gonosz1> Epitse inkabb Ford Falcont <#ravasz1>

DJ Skyline
mennyiért adod el? <#nezze>

DJ Skyline
nekem a Testarossa kell! <#gonosz1> neked is? 😊

Nem ér, én kerestem elõször 😛 Btw köszi az ebay-es tippet, látom vannak más gyártótól is modellek, kár hogy a legtöbb elég régi és annak megfelelõ szinvonalú 😞

modellmaker
még a dobozban van. <#beka3>

DJ Skyline
összerakottan, vagy bontatlanul? ha össze van rakva, akkor képet plz, ha meg bontatlan, akkor add el nekem! 😄D

Kit--Kat
Lánctalp-ügyben valaki tudna jó tanácsot adni, hogyan fessem?

modellmaker
egy ilyen ott fiygel a polcomon <#hawaii>

DJ Skyline
Heller féle van, egy õsdarab kit szerintem! ha van ebayed akkor csapj le rá