Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"szép makettek, szar képek címû rovatunk következik"
ebben a teremben nem volt fekapcsolva a lámpa, vagy csak benyomták a takarékos üzemmódot? én akkor csinálok ilyen képeket, mikor a másik asztalon felvan kapcsolva az asztali lámpa, vagy mikor tök sötét van, és vakuzok!
ezek már jobb képek, meg ezek is
Kössz a gyors választ
Dj Skyline: Megjátszod a Bombcatet?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
kb ~7700Ft, kíváncsi vagyok itthon mennyi lesz, 15 körül? <#idiota>#idiota>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egyszerü 😊
Elöször lefújtam rozsda szinnel,aztán szárazecseteltem gun metal-al,majd a "por" szinnel átködöltem,de úgy,hogy a sarkokban maradjon rozsdabarna (ezt úgy a legegyszerübb,ha nem felülrûl,hanem hosszirányból fújod,így nem jut be mindenhova a szin),végül megint gun metallal mentem át rajta.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kit-Kat: nem nézünk át rajtad, csak nem sokan vagyunk most oylanok akik HK-t építenek. 😊
Na de nem hiszem el, hogy senki nem tudná 2 mondatba leírni, hogy õ milyen festékekbõl állítja össze a lánctalpának a festését.
Itt ennyire átnéztek a külsõs ember kérdésén?
Renault magnum http://kamionszim.hu
azon vagyok, átalakító beszerzése elõbb, mert ritka mint a picsa! 😄 egyenlõre az enyém, még ~3 nap a licit végéig!