Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A ZIS-3 76mm-es orosz ágyú,ha jól tudom volt hosszú csövû "kivitelben" is.
Errõl kellene vmi infó.
Sry ha hülye kérdés,de te szoktad vágni az ilyeneket <#wilting>#wilting>
sza.sa
????
lámpatest kiegészítõt valahol...
KBX hol van?
Sajnos nincs semmi pluszz bennük (de igaz, h a makett az csúcs)
\"végre fröcsög a vér, mint a régi szép időben\"
Tobben megkerestek priviben, mindenkinek válaszoltam, de mivel a kérdések lényegében ua. voltak, ezért a választ ide is beírom:
Külön kérésre nehezen megy, ill, csak szerencsével. De igyexek az amerikai autógyártás krémjét hozni. (kb 1949-75)pl: a föbb tipusok: Eldorado, Barracuda, 'cuda, Challenger, Charger, Mustang, Cougar, Riviera, El Camino, Bel Air, Pacer, Belvedere, Impala, 4-4-2, GTO, Victoria, stb-stb-stb....
Üdv: PS
Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...
nyilván olyan makettet keresek, amelyik vmilyen magánszemélynél van,
godolod nem néztem elõtte körül a neten?
ÉN kérek elnézést...
Én itt is szoktam nézelõdni, elég soxxor van sok fotó a makettekrõl. Rendelni is szoktam innen, olcsóbbra jönnek ki a makettek, mint itthon...
Luckymodel
sza.sa
Hali!
Keresek Airbus A330/340-es modellt lehetõleg 1:144 arányban.
Tud vki segíteni?
hol tudnék utána nézni, hogy mit tartalmaznak ezek a dobozok? Mind dragon, és 35ös!
sd.kfz.250 1:35 kat.szám:6139
sd.kfz.251 1:35 kat.szám:6187
sd..kfz "greif"1:35 kat.szám:6125
Flak panzer 1:35 kat.szám:6136
gugli sajnos nem sokat segitett😞
Létezik h ua a doboz-festménye a 72es és 35ös 251esnek???
Üdv
\"végre fröcsög a vér, mint a régi szép időben\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ajanlott irodalom:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
H-ból is több van, de a legszebb az összes közül, amiben többek között 1 75mm-es is figyel😊

<#eljen>#eljen>