Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nembaj,legalább újra nekikezdtél 😄
ez meg mind azért van,mert kiestél a gyakorlatból <#action>#action>
ez meg mind azért van,mert kiestél a gyakorlatból <#action>#action>
végül is annyira nem gáz, csak vagy egy hétig nem nyúlhatok ahhoz a részhez és szopni is kell vele utána :S
és mennyire tudtam... :S
...hogy ma, nem kellett volna semmibe belefognom
KBX elküldte az Rx-7 lámpáit. Hasonló az NSX gyári lámpájához, Ááá mondom keciejó.
Ma nekiülök kivágni a gyári bukó burkolatát, mer'hogy ugye egybe van öntve a motorháztetõvel...
Oksa, kezdjük a jobb oldalival... Mintha egész életemben ezt csináltam volna<#eljen>#eljen> fasza lett
jön a bal... a kezem valhogy nem akart arra menni amerre akartam.
vagy 1 mm-rrel szélesebb lett
Úgyhogy most a nagyból kicsit, a kicsibõl meg jót kell csinálnom<#falbav>#falbav>
...hogy ma, nem kellett volna semmibe belefognom
KBX elküldte az Rx-7 lámpáit. Hasonló az NSX gyári lámpájához, Ááá mondom keciejó.
Ma nekiülök kivágni a gyári bukó burkolatát, mer'hogy ugye egybe van öntve a motorháztetõvel...
Oksa, kezdjük a jobb oldalival... Mintha egész életemben ezt csináltam volna<#eljen>#eljen> fasza lett
jön a bal... a kezem valhogy nem akart arra menni amerre akartam.
vagy 1 mm-rrel szélesebb lett
Úgyhogy most a nagyból kicsit, a kicsibõl meg jót kell csinálnom<#falbav>#falbav>
az én tomcatemhez 2 matrica járt, egy Jolly Rogers, és a VF-31 Tomcatters század! de azt se tudom meg van-e még, és ha meg van, akkor meg hol! 😄
de ez a matrica:
1/72 Hasegawa géphez való
de ez a matrica:
1/72 Hasegawa géphez való
afas es afanelkuli ar van megadva az include az tartalmazza. igen erre jon meg szallitasi dijj. 1 matrciat viszont nem eri meg rendelni...3x anyiba va a szallitas.
Cég, vállalat, kft stb.
Igazán vállalhatná valaki a Fujimi makettek itthoni forgalmazását
Az árazásnál mi az a "EU: incl. tax"? Ehhez még hozzájön a postaköltség?
Köszi, szép a választék
Itt kapsz egy csomo felet.
Magyarorszagon meg ne fuzz hozza sok remenyt.(max aproban ha valaki eladja az ovet)
Magyarorszagon meg ne fuzz hozza sok remenyt.(max aproban ha valaki eladja az ovet)
Habár kinéztem az egyik Superscale matricát a neten, csak nem tom lehet-e itthon kapni...
Nem fontos a VF-51
Igen, matrica kellene. Rohadtul nem tetszett ez a festés de már 3-4 éve megvan a kit és annyit nézegettem a dobozfestményt, hogy megtetszett<#wink>#wink>. Nekem csak Super Tomcat-hez van maradékom + VF-2 századosom is van, de ahhoz meg a fékszárnyakra nincs oldalszám(tudod, oda is felfestették). Szal azért porosodk annyi ideje a polcon, mert nincs matrica. Ahhoz meg nem volt kedvem, hogy 3000-3500Ft-okat fizessek egy matricaívért még akkor sem ha nagyon tetszik -> ennyiért már makettet veszek.
Egyszóval, ha van maradék matricád F-14A Tomcathez (vagy bárki másnak) és nem kell, én nagyon szívesen átvenném, megfelelõ ellenszolgáltatás fejében persze.
Egyszóval, ha van maradék matricád F-14A Tomcathez (vagy bárki másnak) és nem kell, én nagyon szívesen átvenném, megfelelõ ellenszolgáltatás fejében persze.
Nem teljesen ertem mit akarsz..matrica kell?! mert akkor barmilyen matricat ratehetsz (egyebkent nem talaltam VF-51-es matricat 72-ben)
Ehhez a géphez kellene 1:72-ben a farokkód a csíkokkal.
Az én példányom sajnos nagyon elcsúszott+a színek se az igaziak...
Az én példányom sajnos nagyon elcsúszott+a színek se az igaziak...
háát ,rég volt már, dsztem akkor is eszembe jutott, hogy a gec'be díszítették fel ilyen hamar... 😊
gondolom, de nincs kint amúgy! szvsz csak akkor van kint, mikor elhagyják a kikötõt, visszaérnek bla-bla...magyarul mikor nem ellenséges vizeken vannak! de ha láttad a Das Boot-ot, akkor talán emlékszel rá, hogy a végén a leharcolt hajó full zászló kirakattal tért vissza a kikötõbe!
Nagyon helyes.. Õ is a legjobb... (nem véletlen a nick név+logo DD)
elég szép ez a dög.. Bár egyszer fele igy tudnék makettezni.
elég szép ez a dög.. Bár egyszer fele igy tudnék makettezni.
Downhill!!
áztákurva'!<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2> alig részletes! <#banplz>#banplz><#eljen>#eljen>
ez Dzseff' Gordon kocsia, egyedül az õ autóját ismerem föl rajt számról! 😄
ez Dzseff' Gordon kocsia, egyedül az õ autóját ismerem föl rajt számról! 😄
Köszi a linket, szétnézek mi a kínálat...
Eddig mindig átment a vámon, gondolom értékhatár alatt rendeltem mindig... 5-10 makett már biztos nem menne át már... akkor tényleg az EU marad...
Eddig mindig átment a vámon, gondolom értékhatár alatt rendeltem mindig... 5-10 makett már biztos nem menne át már... akkor tényleg az EU marad...
sza.sa
Egy régi Ferrari.. Nem tudom milyen évjáratú, mert nagyon régen csináltam. Nem is a legjobb minõség. Igaz egyik sem egy nagy durr.
Köszönöm..
Köszönöm..
Downhill!!
Nagyon jó!
Legalsó polcon balszélen, az 1 Alfa vagy Ferrari?
Legalsó polcon balszélen, az 1 Alfa vagy Ferrari?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hát itt vannak a képek.. A Makettek is benne vannak már.
Igaz a Kamion még mindig nincs kész, tudjátok waberer's-es lesz. Csak még fujni kell kékre a pótot és gyártatni matricát. Ez a része már uj lendületet kapott. Remélhetõleg minnél elõbb meglesznek és akkor csak fujni kell.
Igaz a Kamion még mindig nincs kész, tudjátok waberer's-es lesz. Csak még fujni kell kékre a pótot és gyártatni matricát. Ez a része már uj lendületet kapott. Remélhetõleg minnél elõbb meglesznek és akkor csak fujni kell.
Downhill!!
képet. (végre valaki, aki kamiont is makettezik, már tök egyedül éreztem magam 😛)
Renault magnum http://kamionszim.hu
Na viszont a multkor a maketteim láttán mondtátok, hogy csak porfogok.
Épitettem neki egy vitrint..
140cm magas, 79 cm széles, 5db üveg polc van benne és két dupla üveg ajtó, plusz kettõ db 50 wattos lámpa. Nagyon tutti lett. Azért ilyen széles mert a kamion 69 cm. Igy is ugy fér be hogy a pót és a kamion megvan törve..
Ha gondoljátok és érdekel csinálok képet.
Az elõregyártot vitrinekhez képest egy 10-essel volt drágább. Amit néztem és viszonylag széles volt az 25000ft volt a KIKÁBa. De szerintem ez elége gagyi ehhez képest.
Épitettem neki egy vitrint..
140cm magas, 79 cm széles, 5db üveg polc van benne és két dupla üveg ajtó, plusz kettõ db 50 wattos lámpa. Nagyon tutti lett. Azért ilyen széles mert a kamion 69 cm. Igy is ugy fér be hogy a pót és a kamion megvan törve..
Ha gondoljátok és érdekel csinálok képet.
Az elõregyártot vitrinekhez képest egy 10-essel volt drágább. Amit néztem és viszonylag széles volt az 25000ft volt a KIKÁBa. De szerintem ez elége gagyi ehhez képest.
Downhill!!
elképzelhetõ... de az enyém szebb lesz! <#vigyor3>#vigyor3>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
szintén egyik DMK-s klubtagnak van egy Eduard vagy Academy (nem tom pontosan) 72-es Stuka-ja, maratással. Na az durva. az tényleg csak nagyítós munka. oylan aprók hogy szabad szemmel még én is alig láttam az alkatrészeket, pedig nem rossz a szemem.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de te úgyis hamarabb végzel :C
Hat nagyon en se..azzaz egyre emlekszem ugy 20 eve meg kolokoromban egy Matchbox stukat raktam ossze az elso makettjeim kozt....de az olyan is lett 😄DD