Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jézus.
Sosem építettem Stukát..pff....pedig egyik leghíresebb + legszebb gép,de vhogy kimaradt.
Sosem építettem Stukát..pff....pedig egyik leghíresebb + legszebb gép,de vhogy kimaradt.
72-es Italeri Mig-29 nálam is befigyel. Part külsõ belsõ maratással együtt. kicsit sok dolgom lesz vele, hogy alak- és mérethû legyen. <#wilting>#wilting> de sztem Supra után már semmi nem fog kifogni rajtam... <#hawaii>#hawaii>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Najó ebbõl elég,még bezárják a topikot a sok hülyeség miatt.
Legalább itt ne ez a g*ci politika legyen a téma...
de:
Gordon baze,ha 100 emberbõl 80 kockakövet dobál,nem várhatod,hogy a köztük lévõ 20 "ártatlan"-t elkerülje a gáz.
Legalább itt ne ez a g*ci politika legyen a téma...
de:
Gordon baze,ha 100 emberbõl 80 kockakövet dobál,nem várhatod,hogy a köztük lévõ 20 "ártatlan"-t elkerülje a gáz.
kúrva !!4 <#action>#action>
Gratula,az az egyik a két M4 -klónból-,ami tetszik 😊
Most akartam venni egy CA M4a1-est 1 hónaposan 70-é',....de most inkább várom a csekket :CCC
Gratula,az az egyik a két M4 -klónból-,ami tetszik 😊
Most akartam venni egy CA M4a1-est 1 hónaposan 70-é',....de most inkább várom a csekket :CCC
<#smile>#smile> (nem megy..most adtam le egy 611€-os AS rendelest..kifogytam <#bee1>#bee1> (le meg csak nem nullazom magam)
Arra meg erre epitem a tervem.
(Illetve AV megastore beirod adv. keresobe Mig-29 es beallitod hogy 48-ban csak a Scale modelling kozt keressen lathatod a kiegeszitoket is)
(Illetve AV megastore beirod adv. keresobe Mig-29 es beallitod hogy 48-ban csak a Scale modelling kozt keressen lathatod a kiegeszitoket is)
Áhh a bombázó verziója mitt. Értem.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Milyen zoldre gondolsz?! A szinezett elso-kabintetore! (Azert szinezett hogy szurje a lezersugarakat, mert a szembe jutva karos a hatasuk)
Jaja lattam en is ARC-en de pont akkor nem ment a kulfold fele a net..igy nem linkeltem...amikor meg helyreallt leadtam inkabb a redelesem 😊)
😛
Mi az a zöld középen?
Mi az a zöld középen?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Union kivulrol nem rendelek...nem hianyzik hogy valamelyik agyas vamos kiszurja a csomagot es meg vamot is fizessek ra! (arrol nem is beszelve hogy union belulrol futarral rendelek es atlag 4 nap alatt kezhez kaptam eddig mindent)
Itt 16€ szallitasi koltseg 10-30€ szokott lenni. Ertelem szeriuen nem 1 doboz makkettet erdemes venni egyszerre!
Itt 16€ szallitasi koltseg 10-30€ szokott lenni. Ertelem szeriuen nem 1 doboz makkettet erdemes venni egyszerre!
Én 11+11$-ért láttam szállítással együtt... ha többet rendelnénk, akkor szállítási költség még olcsóbb lesz.... Amúgy engem is érdekel a MiG-29, eddig csak 1:72-ben csináltam egy Italerit, de mostanság csak 1:48-ban építek repülõket...
Az utód Gripen is érdekel, de várok az Italerinél jobb kitre...
Az utód Gripen is érdekel, de várok az Italerinél jobb kitre...
sza.sa
De ez se valami alakhu...igazabol az orosz makettek alakhuek valamenyire 72-ben...de azok meg eleg rossz minoseguek...szoval a 72-es meretarany Mig-29 eseteben felejtos!
Egyebkent vagy 13-14 eve epitettem egy 72-es MiG-29-est.
Egyebkent vagy 13-14 eve epitettem egy 72-es MiG-29-est.
kesz makettben
http://www.aircraftresourcecenter.com/Gal4/3701-3800/gal3800_MiG-29_Beraska/gal3800.htm
http://www.aircraftresourcecenter.com/Gal3/2401-2500/Gal2434_MiG-29_Stoermer/gal2434.htm
http://www.aircraftresourcecenter.com/Fea1/401-500/Fea432_MiG-29_Eral/Fea432.htm
http://www.aircraftresourcecenter.com/Gal6/5201-5300/gal5277_MiG-29_Birkenfeld/gal5277.htm
http://www.aircraftresourcecenter.com/Gal4/3701-3800/gal3800_MiG-29_Beraska/gal3800.htm
http://www.aircraftresourcecenter.com/Gal3/2401-2500/Gal2434_MiG-29_Stoermer/gal2434.htm
http://www.aircraftresourcecenter.com/Fea1/401-500/Fea432_MiG-29_Eral/Fea432.htm
http://www.aircraftresourcecenter.com/Gal6/5201-5300/gal5277_MiG-29_Birkenfeld/gal5277.htm
A Hasegawa-t már láttad?
Kösz, el tudom képzelni...
Az Italeri MiG-29-est nem ajánlom. De ha vki mazohista, akkor hajrá!<#wink>#wink>
OFF:
sz*jb*b*sz*tt magyar internet...kurva eletbe...nem jonnek be a kulfoldi oldalak..pedig most kurvara kene (rendelne, AS)
ON:
sz*jb*b*sz*tt magyar internet...kurva eletbe...nem jonnek be a kulfoldi oldalak..pedig most kurvara kene (rendelne, AS)
ON:
Hat mivel sok kep keszult viszonylag "konnyu" dolgom lesz. Bar nem torekszem 100%-os masolatra az eleg nehez is lenne....pl kopasok iranya gyors-zaron 😄DD
Hat van idom ra..meg amugy is nem loverseny, es ehhez a tipushoz legalabb volt kozom (ezert egyertelmuen csak olyan gepek fognak magyar felsegjellel elkeszulni amikhez konretan volt kozom..23-as oldalszamu biztosan (kedvencem)...)
95%-os a makettje, nem sokat kell valtoztatni rajta szerencsere. Ha dobozbol epited is meg egesz jo eredmeny erheto el. Illetve a meretaranyban mas nincs a piacon! 32-ben van MiG-29K es M Trumpeter kit. es ennyi. 72-ben mar sokkal gazosabb. Szite mind alakhibas! (sulyos alakhibas! talan az Ita a Hase ami elmegy, de sokkal tobb javitas kell nekik mint 48-ban az Academy makettjenek!)
Egy magyar kéne nekem is, DE amilyen tempóban haladok 6 év is kevés lenne rá 😊
A másik: Az Academy kitje mennyire jó? Úgy értem méret- és arányhû?
A másik: Az Academy kitje mennyire jó? Úgy értem méret- és arányhû?
(Termeszetsesen nem versenyfutas, az alap-project (4 gep) a kivonsara tervezem hogy kesz legyen. tehat 2 vagy 3 evem van az egeszre!)
Hi
Nincs valakinek véletlenül 1:72-es F-14A-hoz felesleges matricája? VF-111 és VF-33 századok érdekelnek leginkább...
Nincs valakinek véletlenül 1:72-es F-14A-hoz felesleges matricája? VF-111 és VF-33 századok érdekelnek leginkább...
Mivel a tegnapi napon eloszor es hivatalosan is be lett jelentve hogy a MiG-29eseinket kivonjak 2008 utan gyors tempoban (amint lehet!), es azokat eladni kivanjak. Igy en matol magyar MiG-29 projetet hirdetek elsosorban magamnak, de aki akar csatlakozhat hozzam!
Elsosorban 48-ban gondolkozom es minimum 4db makett elkesziteset tervezem (2db MiG-29B regi es uj festessel, es 2db MiG-29UB ugyancsak regi es uj festessel!) Elkezdtem tajekozodni. Igen olcson (15€) be lehet szerezni az Academy idevago kitjet (pl hollandoktol), a feljavitok lesznek dragak azok 5-8€-tol akar 30-40€-ig is terjednek! Ugy tervezem hogy minden makett feljavitok teren valamelyest el fog terni a masiktol, ugy hogy a "sorozat" kozel felolelje vegul a letezo feljavitokat!
Ezekutan vagy epp ezekkel parhuzamosan meg lehet 1 vagy 2 (de lehet tobb is!) makettet szeretnek epiteni orosz es egyeb felsegjellel (pl ukran), kulonleges (pl orosz "Top Gun" (Lipetsk-i), vagy terepmintsas ukran gep) a szoktottol eltero de mindenkepp megorokitesre erdemes geprol! (pl nemkizart hogy belevagok egy 9-13-asban azaz MiG-29S-be...emelekztek...nemreg raktam be kepeket az oroszoktol ahol elkeszult egy ilyen es forumon vegig is lehet kovetni azt!)
Szoval nagy MiG-29 projectre fel!

Elsosorban 48-ban gondolkozom es minimum 4db makett elkesziteset tervezem (2db MiG-29B regi es uj festessel, es 2db MiG-29UB ugyancsak regi es uj festessel!) Elkezdtem tajekozodni. Igen olcson (15€) be lehet szerezni az Academy idevago kitjet (pl hollandoktol), a feljavitok lesznek dragak azok 5-8€-tol akar 30-40€-ig is terjednek! Ugy tervezem hogy minden makett feljavitok teren valamelyest el fog terni a masiktol, ugy hogy a "sorozat" kozel felolelje vegul a letezo feljavitokat!
Ezekutan vagy epp ezekkel parhuzamosan meg lehet 1 vagy 2 (de lehet tobb is!) makettet szeretnek epiteni orosz es egyeb felsegjellel (pl ukran), kulonleges (pl orosz "Top Gun" (Lipetsk-i), vagy terepmintsas ukran gep) a szoktottol eltero de mindenkepp megorokitesre erdemes geprol! (pl nemkizart hogy belevagok egy 9-13-asban azaz MiG-29S-be...emelekztek...nemreg raktam be kepeket az oroszoktol ahol elkeszult egy ilyen es forumon vegig is lehet kovetni azt!)
Szoval nagy MiG-29 projectre fel!

<#idiota>#idiota><#alien>#alien>