Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv
Egy lámaságnak tûnõ kérdés,de lehet,hogy másokat is érdekel. Anigrand gyártmányú makettet lehet valahogy itthon is kapni,vagy kénytelen leszek Hong-Kong -ból rendelni postán?
Õrült jó gépeket gyártanak,XF-103,XF-108,stb... Ajánlom mindenkinek itten. Bf-109 és F-16 van minden földönfutónak,na de Rapier???
Mégegy kérdés: Nakajima Kikka-t gyárt valamelyik cég? Mert rákerestem google-ban de érdemi infót nem találtam.
Köszi.<#fejvakaras><#nemtudom><#email><#falbav><#help>
modellmaker
igen, az már megjelent (egy ideje)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
hehe siraly! <#buck>

mas:
Sracok 06.05-os Promodell megjelent mar?!(es lemaradtam rola?!) vagy meg nem ?! Mert nem volt valami meggyozo az ujsagos csajszi...
Glpetyus
:DDD

Glpetyus
<#integet2>

Jagi
xDDDD

modellmaker
ahhoz képest, hogy "dolgozol" jó sok idõd van :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
hali!
Elkapott az idegbaj megint gifet csináltam
Ha emlékeztek rá autós tankos már van
most meg (csak neked Seaweed xD)

Seaweed
Szasztok<#wave>
Glpetyus
Vaze,én meg 15.-én rohadhatok bent....
Mondjuk azzal be is fejeztem a hétre <#alien>

Jagi
én tegnap egész nap nem voltam és holnap sem leszeeeeek^^
(de ma, meg péntek, az szopa)

Glpetyus
melózom,kis butus :c
(najó nem viszem túlzásba,....de bentvagyok a mhelyen -.- )

Jagi
Lustálkodunk? Én meg dó'gozzak, he?

Glpetyus
napt' :)

Jagi
Hazamegyek, "oszt szétvágom" xDD

kbx
Ez már csak egy ilyen szakma:DDD
Én is sokat szoptam az enyémmel:)

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Jagi
'reggelet

Glpetyus
<#szomoru1><#puszi>

Seaweed
Höhö <#gonosz1>
Seaweed
Hmm erdekes...bar RC meg hajo mind2 olyan mai engem nem igazan erdekel. De van itt aki hajomanias ;))
Jagi

Összeraktam az RX-7 alvázát... mondom rápróbálom a felnit...
O.o!!! hol a puca? lol
mind a kettõbe gumigyûrû...
sajna a felni belsõ válla és a féktárcsán (megjegyzem elég igénytelen)lévõ kitüremkedés a furattal együtt túl széles,
ezért a felni még a szélesített kasztniból is kilóg 2 mm-t(!)
Hát basszameg hatszor! Állhatok neki szétvágni a futómûvet, mert a felnihez nincs szivem nyúlni
<#duma>

Sziasztok, tudtok rola, hogy itthon van-e "big gun battle group"

Marmint ezt ertem alatta:
http://www.ausbg.org/

RC hajok, amik valoban elsullyesztik egymast. Sajna sehol sem talaltam itthon ra utalast. :(
Koszi

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Seaweed

DJ Skyline
doboztetõ akciót én is csináltam :D csak már azok is szelektálva lettek ::D

gordon 24
Én Dobozos Vagyok!!! Igaz mást tartok benne kazetták, zsinorok, papirok stb.. De majd mind megvan!

Downhill!!

gumikacsa
"Másik meg a doboztetõ festmény részet vágja ki,és azt tartja meg"

hát õõõõ... :D

Renault magnum http://kamionszim.hu

Glpetyus
nekem egy légmentesen záró dobozban van az összes megmaradt + bontatlan matrica készletem -sokukat kaptam- ,csak nosztalgiából is megnézem néha,meg jó tudni,hogy mindig ott lesz ha kell.
Ezekt rakom el csak + az összeállítási útmutatokat minden makettembõl.
Ismerek olyan embert,aki a dobozokat is megtartja :)
Másik meg a doboztetõ festmény részet vágja ki,és azt tartja meg <#idiota>
Pl. nemrég elõkerestem az elsõ makettem útmutatóját,amit Anyutól kaptam még vagy 15 éve.Hát könny csordúlt a szemembe ahogy lapozgattam :(
:)

Hát igen... A legelsõ makettem kb.17-18 éve egy Thunderbirds-ös Fujimi F4E Phantom II volt, és amit nem tettem fel rá matricát, még mindíg megvan. Talán már nem is azért hogy egyszer-még-nagyon-jól-fog-jönni-2-nappal-azután-hogy-elvitték-a-kukások, hanem nosztaligiából. Egyszerûen nincs szívem kidobni.(lehet, hogy le sem ázna már) Ezt a kitet is szívesen összedobnám még egyszer...
Jagi
köszi =^.^=

DJ Skyline
mivel kicsi rá az esély, hogy veszek még1 1/72-es tomcatet, így igen! :D következõ állomás az 1/48-as lesz, ha majd lesz pénzem rá!

DJ Skyline
mert minek tárolgassam? úgy vagyok mindennel, ha valami nem kell, akkor azt kukázom, nem õrizgetem meg, hátha jó lesz még! :D voltam már így, eltettem valami szart, hátha jó lesz még, aztán 3 év múlva meg kidobtam a rákba! :D

Nem kellõ matrica???? Hát létezik olyan????<#crazya>
Glpetyus
matricákat mér kell kikukázni,az aztán nem foglal nagy helyet <#ticking>
De egyébként mi az Istent kerestek ?

DJ Skyline
<#bee1>

az összeállítási útmutató már meg van! <#idiota>

modellmaker
Compound

Hát Skyline-éknál már csak így megy, nagy makett hegyekben nehéz ám ilyen jelentéktelen matricafecniket megtalálni! <#vigyor1>
<#idiota>

DJ Skyline
"de azt se tudom meg van-e még, és ha meg van, akkor meg hol!" egyenlõre megkéne találni! :D úgy emlékszem, hogy a nem kellõ matricákat kikukáztam már pár éve (Tomcat matricákkal együtt), de az is lehet, hogy valahol el van ásva, gondolkozom, hogy hol lehet!

Én is erre gondoltam, hogy veszek egy Hasegawa Tomcatet, oszt az egyik maradékot felhasználhatom a mostanihoz. Csakhát ez se olcsó + a beszerzése se gyerekjáték
hmmm...<#finom> És felajánlod megvételre, vagy csak dicsekedsz vele?<#circling>
Jagi
Mi a neve annak a Tamiya polírpasztának amivel az átlátszó cuccokról el lehet tüntetni a csiszolás karcait?
Ki akarom csiszolni a hátsó lámpában lévõ 3 "karikát"...

modellmaker
vmi okosat akartam írni, de ezt szavakkal nem lehet leírni...

<#eljen><#wow2><#felkialtas>

modellmaker
amikor az átlátszó darabot vágod ki és az egyik oldal gyönyörû, a másik meg alig akar sikerülni, plusz megszalad a fûrész és végigkarcolja az egészet, na az a bosszantó. ;) ezt könnyebb javítani :D

Jagi
Csak kezdetben voltam kurvaideges :)

Glpetyus
naigen,ez egy kicsit elment <#idiota>
amúgy simán javítható.

Jagi
a képéert bocs az összes aksim lemerült és a mopéltelefonommal voltam kénytelen demonstrálni a helyzetet

Jagi
errõl van szó...
az így jobb oldali olyan, hogy kicsit el kéne baszni, hogy jó legyen :)
de a bal az fos. Vágtam le közel olyan darabokat a "hulladék" fedélbõl és visszaragasztottam rá (dejó a makettragacs ilyesmire:)
nem kicsi ráhagyással , aztán vagy 2-3 nap mulva majd nekimegyek apám 50 centis elõreszelõjével és jó lesz xDDDD

Seaweed
erdemes vegignyalazni
Seaweed
Nem lenne egyzserubb levagni lecsiszolni majd huzott szalbol full ujat gyartani?! vagy valamit en ertettem felre?!
Glpetyus
:D

Jagi

Mondjuk lehet benne valami, nézzük a "lexus" lámpát hátulra :)