Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy lámaságnak tûnõ kérdés,de lehet,hogy másokat is érdekel. Anigrand gyártmányú makettet lehet valahogy itthon is kapni,vagy kénytelen leszek Hong-Kong -ból rendelni postán?
Õrült jó gépeket gyártanak,XF-103,XF-108,stb... Ajánlom mindenkinek itten. Bf-109 és F-16 van minden földönfutónak,na de Rapier???
Mégegy kérdés: Nakajima Kikka-t gyárt valamelyik cég? Mert rákerestem google-ban de érdemi infót nem találtam.
Köszi.<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#email>#email><#falbav>#falbav><#help>#help>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
mas:
Sracok 06.05-os Promodell megjelent mar?!(es lemaradtam rola?!) vagy meg nem ?! Mert nem volt valami meggyozo az ujsagos csajszi...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Elkapott az idegbaj megint gifet csináltam
Ha emlékeztek rá autós tankos már van
most meg (csak neked Seaweed xD)

Mondjuk azzal be is fejeztem a hétre <#alien>#alien>
Én is sokat szoptam az enyémmel:)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Összeraktam az RX-7 alvázát... mondom rápróbálom a felnit...
O.o!!! hol a puca? lol
mind a kettõbe gumigyûrû...
sajna a felni belsõ válla és a féktárcsán (megjegyzem elég igénytelen)lévõ kitüremkedés a furattal együtt túl széles,
ezért a felni még a szélesített kasztniból is kilóg 2 mm-t(!)
Hát basszameg hatszor! Állhatok neki szétvágni a futómûvet, mert a felnihez nincs szivem nyúlni
<#duma>#duma>
Marmint ezt ertem alatta:
http://www.ausbg.org/
RC hajok, amik valoban elsullyesztik egymast. Sajna sehol sem talaltam itthon ra utalast. :(
Koszi
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Downhill!!
hát õõõõ... :D
Renault magnum http://kamionszim.hu
Ezekt rakom el csak + az összeállítási útmutatokat minden makettembõl.
Ismerek olyan embert,aki a dobozokat is megtartja :)
Másik meg a doboztetõ festmény részet vágja ki,és azt tartja meg <#idiota>#idiota>
Pl. nemrég elõkerestem az elsõ makettem útmutatóját,amit Anyutól kaptam még vagy 15 éve.Hát könny csordúlt a szemembe ahogy lapozgattam :(
:)
De egyébként mi az Istent kerestek ?
<#idiota>#idiota>
Ki akarom csiszolni a hátsó lámpában lévõ 3 "karikát"...
<#eljen>#eljen><#wow2>#wow2><#felkialtas>#felkialtas>
az így jobb oldali olyan, hogy kicsit el kéne baszni, hogy jó legyen :)
de a bal az fos. Vágtam le közel olyan darabokat a "hulladék" fedélbõl és visszaragasztottam rá (dejó a makettragacs ilyesmire:)
nem kicsi ráhagyással , aztán vagy 2-3 nap mulva majd nekimegyek apám 50 centis elõreszelõjével és jó lesz xDDDD

én tegnap egész nap nem voltam és holnap sem leszeeeeek^^

köszi =^.^=