Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs, Revell...<#vigyor2>#vigyor2>
Hello mindenkinek!
Még nagyon új vagyok itt, csak érdekelne a téma, ezért írok. Valaki tud a makketgyártók között hiteles rangsort felállítani? Mármint, hogy melyik a lehetõ legjobb minõségû, kidolgozású makett? Rewell, Italeri, ...stb. Aki nagyjából mindig megbízható minõséget ad ki, és látatlanba is megvehetõ. Köszi elõre is!
Még nagyon új vagyok itt, csak érdekelne a téma, ezért írok. Valaki tud a makketgyártók között hiteles rangsort felállítani? Mármint, hogy melyik a lehetõ legjobb minõségû, kidolgozású makett? Rewell, Italeri, ...stb. Aki nagyjából mindig megbízható minõséget ad ki, és látatlanba is megvehetõ. Köszi elõre is!
hehe. én is szartam rá
ha ügyi vagy nem is kell, nagy vödör, lesúlyozod faszául, langyos víz, bele a sziti, letakarod oszt hadd szóljon, nekem 3 ora múlva csak öblíteni kellett ^^
ha ügyi vagy nem is kell, nagy vödör, lesúlyozod faszául, langyos víz, bele a sziti, letakarod oszt hadd szóljon, nekem 3 ora múlva csak öblíteni kellett ^^
OFF:
Petyus! Hetfon megkapom a cuccot! A futarceg adatbazisa szerint itt van mar kecson a raktarban, csak pont szarul jott ki ez a hoszuhetvege! :/
ON:
Petyus! Hetfon megkapom a cuccot! A futarceg adatbazisa szerint itt van mar kecson a raktarban, csak pont szarul jott ki ez a hoszuhetvege! :/
ON:
kell hozzá kesztyût húzni?
kb 1 hete vettem
rásegíthetsz szivaccsal is pl. úgy nekem néha komplett darabok jöttek le.
egyébként még lehet kapni ilyen szi-tit,vagy ez évekkel ezelöttrõl van meg?
egyébként még lehet kapni ilyen szi-tit,vagy ez évekkel ezelöttrõl van meg?
már zavaros, de a szürkét mintha nem bántotta volna. Igaz kb ua. az árnyalata a festéknek+a makettnek
A Humbrol 129-ese(F.S:36440) csak nekem tûnik barnás szürkének vagy másnak is?
Na ez az, amit soha nem fogok megcsinálni. Pedig f*sza!!!!!
<#buck>#buck><#crazya>#crazya><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#buck>#buck><#crazya>#crazya><#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Beletettem léhány rontott festésû alkatrészt Szi-ti-s vízbe. Meddig hagyjam benne õket?
Humbrol.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Milyen gyártmány? Mert nem mindegy.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
majdnem 😄DDDD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
aznemaz hogy ki kell vágni, langyosvízbe kell mártani pár percig, és utánna ragasztani? :o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tudnátok mesélni a polírozható krómezüst festékrõl, milyen tapasztalataitok vannak vele?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
picike off
Emlékszik valaki az "ûrháború 2063" c. sorozatra? (Space: Above and Beyond)
anno a TV3-on adták... '95-ös, akkor az volt a legköltségesebb sci-fi sorozat. Sajna az elsõ évad után fel is függesztették 😞 (összesen 24 rész)
Emlékszik valaki az "ûrháború 2063" c. sorozatra? (Space: Above and Beyond)
anno a TV3-on adták... '95-ös, akkor az volt a legköltségesebb sci-fi sorozat. Sajna az elsõ évad után fel is függesztették 😞 (összesen 24 rész)
Ezeket a "száraz" matricákat hogy kell felrakni?
Ciki vagy nem,de én még az életben nem használtam ilyet.
Viszont ÉK alakú magyar jelzést csak ilyen szárazban találtam otthon.
Rá kell nyomni talán?...de melyik felét?
Nem emlékszem
<#help>#help><#lama>#lama>
Höhö...kusé! Ma egesz delutan takaritottam..kivagyok..nemhogy makettezzek..amugy is heten megjon a cucc...szal johogy AS erdekel most csak <#bee1>#bee1><#gonosz1>#gonosz1>
Makettezél már vaze,nemigaz,neked is csak a hülye AS-en jár az agyad,mi? <#violent>#violent>
A sam-et meg majd én befejezem,mi?!
(szivesen -.- )
A sam-et meg majd én befejezem,mi?!
(szivesen -.- )
Majd meg szetnezek holnap...meg amugy is megyek az orszag mesik felebe (Kormend), hatha ott kapni...
nálunk még múlt héten volt újságárusnál, kell egy példány?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Sosem hallottam errõl az Anigrand-ról,de tudja mit kell gyártani,ahogy elnézem.Igen ritka tipusok,más nem nagyon gyárTSa :o
Anigrand: nagyon kis esélyt látok rá, szóval marad külföld szerintem!
Nakajima: a google szerint egy MPM nevû cég gyárt 1/72-ben! mpm oldala
Nakajima: a google szerint egy MPM nevû cég gyárt 1/72-ben! mpm oldala