Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jagi! Pentaxokat ajanlom kompaktok kozul kivalo makrojuk van, szuper optikaval!(Nekem is van egy regi Pentax Optio S4-esem)
egyszer nem esett le nincs rajta karc nem volt ütve... HP Photosmart 735
Várhatott volna még pár hónapot, míg összejön egy kis zsé és ezt meg eladom... ha meg másnál szarik be... nem érdekel 😊
A digitgépem meg maga aláfosott. Bekapcsolom és csak felvillan, de semmi más.
Meg a szokásos "hétfõvanésnicssemmikedvemsemmihezcsakaludnikéne"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1. megmarja a kabintetõt?
2. ki lehet valahogy maszkolni (akár átlátszó alkatrészt, akár olyan festést amit nem akarok leszedni)?
Meg ugye van még a külföldi beszerzés, onnan az ALCLAD II fém színeit ajánlom. iszonyú jók, mondjuk alá kell dolgozni rendesen, de az erdeményért megéri szvsz. mondjuk nem olcsó, egy üveg 30ml ~1600Ft... elõ van hígítva fújáshoz. ezt viszont ha már megszáradt fogdoshatod is, nem oylan érzékeny, mint a többi fém színû festék.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
olyannal nem volt még dolgom, de általánosságban:
érdemes aláalapozni, festés után ne fogdosd, polírozni csak finoman vmi pamut anyaggal, a mûszálasat nem szeretik. vmin érdems kipróbálni elõtte, hogy s mint ideális
bocs, de szakirodalomban sem találtam kifejezetten krómezüstre vonatkozó kezelési utasítást. amiket leírtam az kb. mindhez jó, de mondom próbáld ki elõtte.
(Arra emlekszem hogy anno utanaeztem es kulon lehet a tavolkeleten ilyen 1/6-os "babakat" kapni, ezek oltoztethetoek mint a Barbie (<#gonosz1>#gonosz1>), tehat olyan ruhat lehet hozzajuk csinalni amilyet akar az ember 😉
El kell menni muveszellat/dekor boltba es max viszed a kepet magaddal es megmutatod hogy neked ilyen kell.
csávókám ilyennel fújta le festés elõtt. vkinek ötlet hogy ilyesmi nálunk van-e valahol és ha igen milyen névvel fut? (szintén ha nem látszik szólni, htxvm)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Renault magnum http://kamionszim.hu