Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs itt valami frissítés, hogy ne kelljen állandóan kilépegetnem a fórum fõoldalra?
ON

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Egyébként akril. Legalábbis ez van ráírva, hogy: water soluble
2.:passz kepet az alkatreszrol vagy rajzol az osszeallitasi utmutatoban...tipusfuzetben nem talaltam semmit ott ahol jelezted..lehet csupan veszgenerator bocsajthato ott ki.
3.:ajanlott ilyen esetben fotomaratas felhasznalasa, vagy kis lapokbol a lapatsorok ujragyartasa a "jo kinezet" celjabol...sajna az S-3 hajtomuvei eleg lathatoak...
4.:eloszor is! ha lejott a festek csiszolas finom papirral majd polirpasztaval polirozas, aztan MASZKOLAS! maszkoloszalagot ajanlok a tipushoz, mert nem bonyolult a kabinteto alakja!
Kérdések:
1. A Vikingen eltömítettem a szonárbója-kivetõk egy részét. Lecsiszoltam, láttam, hogy a legtöbbjében még vannak hézagok(már a puttyban). Megint felvittem egy kis anyagot, megint megcsiszoltam és mintha ugyanannyi lenne a hézag, mint elõtte. Most mi a f*szt csináljak???
2. Az orrfutóakna mellett balra van egy másik akna, amiben van valami félgömbfejû akármi. Kiengedve is meg lehet csinálni és elég látványos. Nem tudja valaki, hogy mi lehet az? (csomó oldalt végigolvastam és sehol nem tettek róla még csak említést sem...)
3. A hajtómûgondoláknál a beömlõk(a turbinalapátsorig) hosszában vannak kettéosztva ráadásul az illeszkedésük sem tökéletes. Elõbb rakjam össze õket és csak utána fessek (kitakarva a turbinalapátot), vagy fordítva? Melyik a jobb megoldás?
4. Lefestettem a kabintetõt Gunze Smoke Grey-el. Naná, hogy megfolyt a rohadék!<#gun>#gun><#falbav>#falbav><#violent>#violent> Betettem Szi-Ti-be, talán szépen leszedi...<#csodalk>#csodalk> Ha sikerül szépen eltávolítani, és újra nekállhatok festeni, akkor milyen arányban higítsam?
Elõreis köszi
Szóval tetszenek. Nagyon!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

KÖRKÉRDÉS: A Humbrol Light Ghost Gray-e (127) csak szerinem túlságosan kék???
Szóval mikor megláttam elõször egy 'Baaaazmeg!' hagyta el a számat 😊

(Seaeednek is) mindössze 50k. Ha már ennyi akkor újat veszek, ha veszek 😊
oh, és köszi szépen az infót MM. Sebaj majd kerítek valahonnan
itt egy iment keszitett makro vele..vaki nelkul super macro modban.
ez meg a kert kep tolem:

néztem neked boltod, de nincs maratott cucc, sry :C