Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl vagyunk az idei Móváron is!
Csináltam néhány képet, de fõleg autós-motoros témában.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
csináltam egy katonai Hummert és úgy szeretném véglegesíteni, hogy egy kis terepasztalra kerülne, mert van pár más odaillõ makettem. egy nagyobb burkolólapra fogom feltenni/48X48Cm/
kérdés: a homokot mivel tudom "fixálni"?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
1/35-ös Tigris I early-hez keresek esztergált lövegcsövet.
Akinek van, vagy tudja hol lehet kapni, kérem írjon.
P14
Downhill!!
4mm magas fehér számok kellenének nekem.
De a régi satirozós LETRASET megszünt.
Feketét még kapni, de FEHÉR kéne, mert ugye azt nem tud az ember nyomtatni.
Irjon akinek van ötlete, vagy hogy hol lehet kapni ilyet.
köszi
Lehet megveszem még egyszer, ha nem sikerül valahonnan emberibb összegért berendelni.
(láttam a Transformers film trailerét és megint belébredt a vágy)
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
És hol?
[/img]
Errõl jut eszembe, van olyan film,hogy õrjárat az égen???? Mintha vagy 20 éve láttam volna egy ilyesmi filmet a tv-ben, és a fõcímzene nagyon megmaradt bennem.
Renault magnum http://kamionszim.hu
ON
Persze pluszpont az is,hogy 1 normális repülõs film sincs szinte.
A film nem nagy szám,de a légifelvételek marha jók.
Most nézem,repülõbuzi' szemszögbõl elég jó,sõt marha jó felvételek vannak benne.
A film maga sem annyira gáz,olyan kis lájtos',de legalább nem a buzi hamburgerzabálók "mentsük meg a világot,mer a szabadság,és a demokrácia sgecijó" jellegü okádékjaira hasonlit.