69150
-
Az első az mi?
Egy apró tank ha minden igaz de miért nincs kifestve vagy összerakva? -

-
Én hiszek neked:) Mindenesetre én azóta próbáltam már pár lakkot,és mind közül az MM volt a leg hitványabb.. Én most Mr Super Clear-t használok,olyan gyönyörű fényt ad mint az álom,és nem sárgul,matricákat nem bántja! Már a második 100Ml-es palackot használom belőle:) -
figyu így próbáljátok meg a képet berakni
Kicsinyített BBCode (ráattintva megnyílik), sorban lévő kódot kell ide simán beilleszteni
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/index.php -
Holnap jön a Eurofighter, már alig várom
-
(Y) Király! Bár a full matt fekete felni nekem nem jön be. De így ezekről a képekről csak ezt látom negatívumként. -
a rengeteg mérnöki munkámnak,és a szerelőcsapatomnak köszönhetően kész a delta ültetése teljesen.már szét is szedtem holnap ha lesz időm elkezdem festegetni:D -
Dj Moscito #52647
-
Tudom csak épp a sárgaságról volt szó erre sárgabéka. -
Dj Moscito #52645
Végre kész lett a Mitsubishi, kommentárt kérek! -
XD -
dara #52643 Az SG balfaszságáról nem én tehetek... -
dara #52642 Én viszont 17 év tapasztalat után azt mondom, hogy bizony tényleg nem sárgul. Ha megfelelően van felhordva (akár ecsettel, akár pisztollyal), akkor gyakorlatilag színtelen.
Tudod ez is olyan, mint a víz: színtelen, de nagy tömegben kék. Ez meg színtelen, de nagy tömegben sárga.
Egyébként 10-15 éve még a jelenleg kaphatónál jóval sárgább volt a Testors lakk, és már azzal is lehetett sárgulás nélkül, színtelenül dolgozni. Csak nagyon vékony rétegben kell felhordani (a képen levő UH-1B teljes mértékben ecsettel lett festve). -
SÁRGAbéka LOLOLOLOL 
-
Én nem lennék ebben olyan biztos:P
Például nemtudom hogyan lehet egy olyan lakk jó,ami eleve sárga
-
dara #52639 Szóval nem a lakk szar, hanem user error, ha sárgul. (Tisztára, mint a Vista...) -
Mondtam már, hogy te normálisan csináltad, azé' nem sárgult be. :D -
dara #52637
Ha a kép nem látszana. -
dara #52636 Dögöljek meg, de ez még 13 év távlatából sem sárgább, mint amilyen a matricalapon volt...
A por viszont friss. -
lol
-
hlj-ről jah.kártyával.ma kaptam 1 sms-t a k&h-tól hogy lejárt kártya(ezt a dolgot nem igazán érten??!).Vásárlás 5ezer ft.viszont a számlámról nem hiányzik semmi -
Honnan rendelted?hlj?mert ott 2 nap múlva küldenek egy mélt,benne a végleges összeggel (cuccok+pk) aztán paypal-on keresztül átutatlhatod nekik a megfelelő számú yen-t 
Egyébként hihetetlenek ezek a rizsevők.. néztem az acc-omban hol tart a rendelésem... erre ki van írva egy ilyen:
"Please note that we're not currently processing orders because of the Japanese O-Bon Holidays.
New orders and changes to existing orders will not be shown on our system until we return on August 18."
Ez az igazi facepalm
Remélem az én rendelésemet ez nem befolyásolja,az elvileg már a postázási státuszban van
-

-
de ha ennyire gáz akkor átküldhetem ecsettel matt feketére.csak inkább fújni akartam
azt viszont nem tudom mikor kezdhetek neki a kaszninak.elvileg már megrendeltem a hozzá valókat 4 napja de még mindig nem hiányzik pénz a számlámról... -
-
/facepalm -
ilyen sprém vót:D -
Nem rossz,de a "kalaptartó" és a műszerfal nem matt kéne legyen?
-
ez is majdnem kész:
-
A kereskedők buzik, mind. -.- -
Juhééé -
Szürkén lehet a legjobban észrevenni. :D -
Van egy orszáág..
-
Jó az a lakk. Csak vékony rétegben, és nagyon jól keverd fel előtte. Akkor nem sárgul, csak évek múlva. :D
A Valejo meg Tamiya lakkok tutira nem sárgulnak. Meg jó lehet még a Gunze lakkja is. Utóbbi kettő kicsiny országunkban beszerezhetetlen. -
Nemtudom,azon talán annyira nem.. én mondjuk fehéren használtam,és sárgult mint a k*aélet:DDD -
Hmmm...nem tudom még jó sok van belőle. Ha sárgul is szürkén mennyire észrevehető? -
Hát én inkább autókhoz tudok ajánlani,ott megy ugye fényes kell:D
De van a Tamiya-nak és a Gunze-nak is matt lakkja,azok biztosan jobbak mint a MM
-
Hát az M1esen nem vettem észre sárgulást egyenlőre, mondjuk nem is hiszem ,hogy fogok mert homokszinű 
Milyen lakkot ajánlassz helyette? -
Én Model Master lakkal csak egyszer lakkoztam,azt is megbántam...szar,és sárgul:S
Aztán repülőnél nemtudom ez mennyire zavaró,de autót nem lakkoznék ModelMaster-el az tuti
-
Nekem most van itthon Model Master matt lakkom de nem tudom mennyire számít mattnak. Dullcote van ráírva. Vegyek újat vagy ez is megteszi majd?