Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
jóóóe 😊

Petyus: sztem szösz

Glpetyus
Fúú,nagyon szép lett ! 😊
És az autó is tetszik,pedig honda <#gonosz1>

<#eljen>

...a hátsó lökháritón,a rendszám alatt balra,az egy karc,vagy csak egy hajszál került rá?

kbx
Remélem most már berakja😄
Nem lakkoztam, ez csak sima Tamiya Spray...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Az egy ritka geci készlet, egyszer már én is megküzdöttem vele, és tõk jó lett a végén😄D

Szovjet(orosz) repülõk, helkopterek, harcjármûvek, stb. szanaszét fotózva:
http://www.photoka.info/english.htm
Glpetyus
😄

Jagi
Hát ez nem ér! Én is látni akarom 😊)

modellmaker
még gondolkodom rajta, csak pont utána héten nyelvvizsgázok és nem kéne egy tanulüó shétvégének kimaradnia.. =/

Nagyon szép ez a Civic. Grat hozzá! (láttam makettinfon) a lakk ugye a gunze lakkja?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
egy különleges kiadás, úgy hívják, hogy ÉRETTSÉGI 😄

van a polcon egy Enzo, meg egy Testarossa. a testarossat még meg akarom csinálni az idén. nem akarok kimaradni a group bulid-bõl 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
jéééééééé <#integet2>

kbx
Mid1, nem rakja be a képeket, majd akor legközelebb rakok!
sry!

kbx
Próba

kbx
Most éppen ezt fejezem be...
Honda Civic Type R

kbx
Azt bánhatod, idén szerintem nagyon jó lesz az autós/motoros felhozatal!!

kbx
Most egy kicsit félre van rakva, mert Móvárra készülésvan😊
De ha vége, akkor van 1 Testarossám ami már a célegyenesben van, azzal nem lesz sok meló.
Ellenben a Superamericával, na az gáz!! Most jött meg hozzá a Crazy maratott fékszett, de kéne bele valami normális kormány is...
Elég szar a kit, lesz vele meló bõven...
Te milyen Ferrarit csinálsz?

modellmaker
Te Ferrari projected hogy áll? 😊

modellmaker
Igen olvastam. 😊 Gero mondta neki, hogy szeretné látni Móváron. Mondta a csávó, hogy megy. Én meg pont nem tok elmenni... =/

kbx
A srác, aki csinálta, tavaly volt Móváron, és azt hiszem azt mondta hogy idén is lesz, és hozza is ezt a gyönyörûséget😄<#taps>

ötletes<#eljen>

OFF
Nem tudod, közvetít valamelyik magyar csatorna idén NASCART?
ON
Jagi
de durva xDDD

gordon 24
ez komoly😄D

Downhill!!

nájsz😄

A türelem rozsdát terem.

DJ Skyline
1/72 Academy PBY-5 Catalina

modellmaker
igen. mostmár ideje lenne elkezdeni arra tanulni. :C

Glpetyus
Érettségire készülsz ?

Igaz, kicsit túllõttem a célon. De Edisonnak biztos összejött a villanykörte 8500 próbálkozásból...<#nevetes1>
Glpetyus
+ persze sokan azt hiszik,hogy az amerikaiak nem koppintottak le mindent amit bírtak,miközben meg de 😊

Jó-jó valóban demagóg voltam.<#kuss>
"kicsit szeritem nezz utana ki mokor milyen legi utantoltesi eljarasokkal kiserletezett"
Ha jól emlékszem valamelyik Aranysasban foglalkoztak a légi utántöltés történetével. Még nem találtam meg, de majd elolvasom a cikket<#wink>
modellmaker
háhá 😄

ismerõs a helyzet... bár nekem van egy legutolsó dátumom, miután egy darabig az iskola közelébe nem kell mennem 😄

modellmaker
más megoldás jutott eszükb elõször mint az ami mérnököknek. na bumm. aztán rájöttek hogy ez mégsem annyira kóser. azért mert vmi nem mûködik elsõre még nem biztos hogy hülyeség. Edison 10000 módon nem készített villanykörtét. 😊

Seaweed
"(mint ahogy oly sokminden mással tették ezt a szovjetek)"

meg egy tevhitekben es demagogiaban elo ember...kicsit szeritem nezz utana ki mokor milyen legi utantoltesi eljarasokkal kiserletezett..aztan mondj ilyen butasagokat....
Glpetyus

kéne makettezni,de most 1001 más dolgom lenne :C

Nem vitatkozni, vagy okoskodni akarok, csak érdekel az ötletgazda problémamegoldó képessége(vagy annak hiánya)
Ezt én nem állítottam, de ezek a kísérletek a korai 60-as években voltak, amikor már a US Navy-nél használták a töltõkosaras rendszert amely sokkal célravezetõbb. Sõt, jobbat mondok. 1953-ban az USAF légiutántöltési képességekkel felruházott F-80-asait már a levegõben dobta át Japánból Dél-Koreába. Ha tehát létezett egy hatékonyan mûködõ rendszer, egyszerûbb lett volna azt koppintani.(mint ahogy oly sokminden mással tették ezt a szovjetek)
modellmaker
mert amit te ktalálsz az mind elsõre jól mûküdik...

Tudom, hogy csak kísérleteztek vele, de ki talál ki ilyen hülyeséget???
Seaweed
Ugytudom ez csak kiserlet volt, de tobb nyilvanvalo problema miatt vegul nem rendszeresitettek.
Glpetyus
<#wow2>

Azért kíváncsi lennék, kinek a fejébõl pattant ki ez a biztonságos, bármilyen idõjárási körülmények között is könnyen végrehajtható utántöltési mõdszer...<#guluszem1>
Nem kis darab...<#circling>
hmmm... Nem is tûnik rossznak...
<#worship>
Seaweed
http://www.fortunecity.com/meltingpot/portland/971/Inbox/t-v/tu-16k1-i.htm
Van valakinek 1:72-es Trumpeter TU-16? Annyit tudok, hogy némelyik dobozba raktak fotómaratást, de semmi több infóm nincs róla. A honlapron sincs semmi.
Köszi
<#integet2>
Seaweed
<#wave>
Glpetyus
<#integet2>

Seaweed
F5
Seaweed
Hat kb