Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy úgy rémlék "Az õrjárat az égen" valamelyik részében a tanhangár végében van egynéhány MiG-15 (az alváltozatra nem emlékszem) azokon is rajta van az inváziós csíkok. A filmet ha jól emlékszem 70-ben forgatták.
TG
karosszéktábornok.blog.hu

http://wp.ftp.krasnet.ru///camms/ar/14/pics/1_23.jpg
TG
TG
Azért kösz a segítséget
De nem hiszem, hogy ez sokat segített neked😞(
TG
2.:natur fem es ezust is volt...vegulis a legjobb az ha ott is kiszemelsz egy adott gepet fotorol, es azt epited meg vagy pl 3 nezeti rajzrol es az alapjan dolgozol.
<#help>#help>
MiG-21 kapcsán kérdés:
1/A, A "Walkyd-zöld" kabinfestést CSAK a magyar gépeken volt? Mert a Walkyd cég tudtommal magyar... 1/B,A szovjet gépeket is ilyennel festették? 3db egész jó kabinfotót találtam neten, egyik kékes színû, a másik szürke, a 3. meg fekete.<#falbav>#falbav>
2, A csehszlovák "rendcsinálás" idején(1968) a magyar gépek még natúr fémszínûek voltak, vagy már átfújták õket ezüstfestékkel? A régi Top Gun-okban volt egy cikksorozat a Magyar Légierõ általt használt 21-es típusváltozatokról, és ott azt írták hogy pl. a F-13-asok a nagyjavítás után kaptak ezüstöt. Csak idõpontok nincsenek(vagy én nem találom) Ez még elvileg nem esedékes, mert elvitték az orrom elõl a Revell F-13-ast, de hamarosan beszerzem. Neten szinte semmi infót nem találtam erre vonatkozóan
Ha van ötleted, kérlek segíts<#felkialtas>#felkialtas>
Egy rx-7-et még mindíg... festeni kéne a kasztnit de elõtte még csiszolni kell most valahogy nincs kedvem (csiszolni)
Jaa kérdés:
Valaki tudja, hogy a D1-re hogy lehet nevezni?
Ha csinálok egy kocsit én kis csóró saját "sufnituninggal" (gondolom meg van szabva mely cégektõl kell rendelni a z alkatrészeket vagy ilyesmi)
és nevezek megkapom a matricákat és kész?
Vagy hogy van ez?
Konkréten arra lennék kíváncsi, hogy D1 matricát bármely autóra rá lehet rakni?
Felhomályosítást plz
D1=professional drift grand prix series
bár a nevébõl ítélve nem 😊
szóval aki tudja az mondja már el 😊 ne haljak meg hülyén^^
Renault magnum http://kamionszim.hu
ooo ize en ugytudom ez nem egy ismeretlen kifejezes/szolas a magyar nyelvben! magyar-e vagy?!
<#whatever>#whatever>
Bár a Gunzénak is vannak durva króm meg fém festékei csak 600 és 1000 Yen között vannak😄 Valamelyik Pro Modellben egy japó gépet a készítõje ilyen Gunzekkal festett, nagyon jó lett! (megvan, abban volt amelyikben a Mustangom😄 )
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Egyébként ezt azért vettem,mert vki megkért,hogy fújjak le pár dolgot dekorációs célokra (nem részletezem,mert hosszú lenne 😄) ,de ez egy kalap szar,pedig nem volt épp olcsó (majd 2K - volt 2 éve kb.)
Azóta persze lehet,hogy már "megromlott",de mind1 is,mert semmire sem használható gyakorlatilag.
polírozni sem lehet.
kb ennyi😊
Mert nekem -nem makett célból- van egy flakon dupont vagy mi a szar márkájú,KRÓM festékem,tényleg iylen szépet lehet vele fújni,de ha hozzáérsz már vége is !
És lakkozni sem lehet,mert megmattúl + sárgúl
jah hogy en valaszoljam meg?! hat ha jol emlekszem egy regi Modell es Makettben levo cikkre akkor kek es szure es feher szin kavargatasaval addig mig jonak nem latja az ember..egyebkent hasonlo gyari szinek is leteznek...Humbrolnak es Tamyanak biztosan volt hasonlo szine! (talan csak arnyalatokban kulomboztek)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Alclad
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Eladnám ezt a gyönyörûséges szerszámot. Egyetlen 1x használtam egy nosztalgia projecthez tehát mondhatni tökéletesen új. Hibátlan nllapotú nagyon kényelmes és jó szerszám. 14,000 éert vettem 10.000 Ft-ért adom.
Akit érdekel vag ytud valakit akit érdekel az írjon nekem Privátot, vagy a [email protected] címre mailt.
Köszi
Sikerült szereznem egy felújításra váró Peterbilt 359-est. Sajnos a króm cuccok nagy része olyan mértékben sérült, hogy szinte használhatatlanok. Van valami trükk a krómozás minél élethûbb imitálására?
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nagyon jó makett!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Tudja valaki, hogy a kabinbelsõ színét(Walkyd-zöld)hogyan kell kikeverni?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Készültségi fokát tekintve egy feles, színvonalát tekintve erõsen "home-made" makett, szóval kicsiéssavanyú, de jelen pillanatban ezen ügyködöm. =)
(De rég is írtam ide... még utoljára az Fw-190 R-11-gyel kapcsolatban)
...írásbeli visszatértem oka, hogy félkészen álldogál egy 50mm-es PaK egy Sd.Kfz. 7-esre szerelten, és mindezen anyag - reményeim szerint - egy tábori mûhellyel fog szimbiózisban éldegélni élete hátralévõ részében.
Holnap elvileg lökök pár képet (ne tessék nagy dolgokra készülni!!), csak most kissé kényelmetlen körülmények állnak fenn a természetes fényt tekintve. 😄
(Jogos a kérdés, hogy akkor mi a ráknak toltam ide MOST az arcom, nem lehetett volna ezt holnap egy hsz-be? De, de most van az eszemben, és ha felfirkantom hsz-be, akkor ha holnap visszaolvasok szokásom szerint, eszembe fog jutni, hogy kép, kép, kép... 😄 Legalábbis, remélem.
Ha nem - akkor sem vesztetek vele semmit. 😄)
Gratulálok az eredményedhez!