Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de Csoder lapja nem :\
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(nem akrom sorolni, met valamit kihagyok és az vétek lenne, de egy-két makettet felismertem... mintha láttam volna õket már vhol 😉)
"The Road Warrior Mad Max V8 Interceptor Model 1/24 Scale Brand New in Box with sealed contents."
Ez a full sötét üveg sem tetszik...a filmben nem ilyen volt emlékeim szerint.
más, hogy van ennek arca 60 dollárért árulni? és mint kezdõ összeg!!! ez még csak növekedik majd!
Elmúlt 1.5 évben többet maketteztem,mint az azt megelõzõ 6 évben <#gonosz1>#gonosz1>
oks.
Majd,ha kész lesz,mert ahogy most kinéz...

Tegnap (pár hónap szünet után) csinálgattam a BTR-t.Oldalára pakolgattam fel pár dolgot,köztük a kapaszkodókat.Olyan vékony -meg úgy bénáztam-,hogy 3-at el is törtem belõle....Húzhatok újat.... :C
F@szom.
(egyébként biztos voltam benne,hogy el fog törni...)
ELADÓ 1:24-es makettek (összerakva)
5000.- Citroen Xsara WRC
1000.- Honda és Yamaha robogó
4000.- Mercedes-Benz 190E
25000.- Bosch-team (Mitsubishi Galant Safari, Trailer, Delica, Pajero)
5000.- Mitsubishi Lancer EVO III
5000.- Mitsubishi Lancer EVO VI
5000.- Peugeot 405 T16
12000.- Suzukik (Alto Works, Alto Aero, RGV 500 + figurák)
5000.- Toyota Celica Safari
10000.- Simpsons-team (Toyota Celica + Estima Lucida)
6000.- Toyota Supra
ELADÓ 1:24-es makettek (bontatlanul)
1000.- Ducati Desmosedici
3000.- Hughes 500 MD TOW (helikopter)
4000.- Mitsubishi Colt (új)
6000.- Mitsubishi Lancer EVO VII
8000.- Peugeot 206 WRC 2003 (lámpasorral, maratással)
1500.- Szerelõk (Fujimi)
1000.- Versenyzõ figurák
1000.- Yamaha YZR-M1 2005
ELADÓ 1:48-as repülõ (bontatlan)
6000.- MIG-29 Fulcrum A (mûgyanta üléssel, könyvvel, HAD matricával)
ELADÓ 1:24-es makettek (elkezdve)
5000.- BMW Z3 Roadster (bukócsõvel!)
4000.- Mitsubishi Lancer EVO VII (utcai EVO IX futómûvel és belsõvel)
6000.- Mitsubishi Lancer EVO VIII (fényezve)
7000.- Mitsubishi Lancer EVO IX (Easy Jet dekorral, EVO VII rally belsõvel, stb.)
5000.- Subaru Impreza WRC 2004 (sötétzöldre fényezve)
3000.- Toyota Celica (utcai GT-Four belsõvel)
EGYÉB
1:24-es Peugeot 206 WRC 2001 matrica és kormányváltó maratás
1:24-es alkatrészek (karosszéria elemek, lámpák, ülések, tetõszellõzõk, spoilerek,
poroltók, tartályok, tükrök, kiegészítõk, stiftek, övcsat maratások, stb.)
1:24-es felnik (mind 4 db-os)
1:24-es kerekek (felni + gumi, mind 4 db-os)
1:24-es figurák (4 db.)
1:24-es figura (Audi Quattro készletébõl)
1:24-es versenyzõ figura (mûgyanta)
1:12-es figura (ülõ és álló versenyzõ)
ELADÓ
Érdeklõdni lehet:
Németh Gábor
06-20/383-1798
http://nemethdekor.fw.hu
kicsit érdeklõdtem. Az esõ 21-esek natur fémszinben jöttek a szovjetek csak lakkozták. Ezeknél a különbözõ anyagminõség miatt nem minden hol egyszinûek, de a felület nagyrészén olyan matt aluminium szinû akár szürkének is nevezhetjük, de ez nem azonos az ugynevezett teflonszürkével, az késöbb jött (jórészt a bisekre és a korai 23-ra jellemzõ, de nem zárom ki, hogy más alváltozatok is kaptak ilyen rejtõszínt). A javítás végén kapták a fényes ezüst festést, de hogy ez minden javításra az elsõtõl kezdve így történt-e azt nem tudom.
Az inváziós csíkokat nem minden magyar gép kapta meg, csak az ezredek gépállományának egy része, amely ki volt jelölve a feladat végrehajtására.
TG
karosszéktábornok.blog.hu
D1GP.com
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Akkor tévedtem<#worship>#worship>