Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.asheron.hu
elég jó a választék,
Jah,csinálgattam a BTR-t,jövõ hét elején fújom is már :)
(szegény már vagy 3-4 hónapja félkészen porosodott a polcon)
Kurva jó,olyan a futómûve,hogy kitéríhetõ az elsõ 2 pár kerék (ahogy az igazin),de úgy ám,hogy ha pl a bal oldalon fordítom,a jobb is forog :))
Kurva nagy,bár nehéz is volt jól összerakni :)
Meg régebben említettem,hogy eltörtem szinte az összes kapaszkodót (na nem volt nehéz,mert elég törékeny volt a rohatt)...hajlítottam helyette acéldrótból,na az is kész élvezet volt <#wilting>#wilting>
Nyugodtan megkérdezheted ha vmit nem tudsz,...jobb mintha neki esel.
Jó,nyílván nem lehet elmagyarázni,hogy fogd az ecsetet,vagy miként kezeld a szorópicstolyt,de akkoris...
Egy harckocsi testet meg ne darabokban fess,mert ragasztásnál rés lesz,amit tömíteni,csiszolni kell,utána meg ígyis-úgyis le kell festened!
+én a sziti-t sem ajánlom így "hirtelen felindulásból",mert ha nem figyelsz,könnyen megeszi a müanyagot...aztán azt javitsd ki...
(*.:pl leirasoket..emiben vegig van nyalazva hogy hogyan keszult a cikkben foglalt makett. Hogy legyen valami fogalmad rola hogy kell pl egy harcjarmuvet elkesziteni!)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
köszi
2, Végy 1 doboz Szi-Ti lefolyótisztítót(én festékboltban vettem)
3, Rakd a makettet az edénybe, tölts rá langyos vizet amíg ellepi. Ha vannak külön alkatrészek amiket le akarsz tisztítani, azokat is dobd bele.
4, Rakj bele egy kevés Szi-Ti-t(nem tom mennyi kell, szemre csinálom a dobozutasítása alapján). Kézzel NE nyúlj hozzá! Zárd rá a fedõt!
5, Hagyd ázni a cuccost 2-3 napig.
6, Mikor kiveszed, mintha mi se történt vona, de semmi pánik. A doboz szerint még ilyenkor se kellene kesztyûtlen kézzel belenyúlni-én simán(és óvatosan) leöntöm a makettrõl a vizet, nehogy a plussz darabok kifollyanak a szennyvízzel együtt. Utána vizet engedek az edényve és egy szivaccsal finoman letörölgetem a festéket.
Ennyi és beválik. Még az átlátszó alkatrészeket sem mattítja meg. Szupi!
Talán nem rögtön a maketten kellett volna gyakorolni a festést ? <#ticking>#ticking>
olyan kaka szín keletkezett a jármûvemen, hogy rossz nézni :\
képek eddigi állapotrol:

Renault magnum http://kamionszim.hu
Hogy lehet azt magyar szinkronnal nézni ?!
Iszonyat király benne az ausztrál "tájszólás".

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nem vagyok militarista a makettek terén, de ha most letennének nekem egy ilyet, sztem osszeraknám^^
Ja, egy Abrams-t, vagy egy Merkavát meg még megcsinálok csak nemtom mikor :))
Klubbot alapítunk Gödöllõn!! Mindenkit akit érdekel várunk!! Érdeklõdni tudtok a [email protected] vagy személyesen a gödöllõi makettüzletben!
Üdv:Asheron
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Volt valami defektje? Vagy rejtett csapdája? Fõleg a lánctalpnál, már ha a gyárit építetted be.
Kb. 6 hónapja van a polcra rakva, nemigen mertem nekiállni...
pls egy márkát, van it itali, revell, meg még vmi, aminek két részbõl áll a neve:)
Downhill!!
A rolóponyvás pótról küldhetnél nekem pár jó minõségû fotót. Ha megoldható, akkor megadom a címem privátban.
Renault magnum http://kamionszim.hu
kiprobaltam, elejen jo volt, utanna meg onteni akartam bele, de nem is tudtam, mert ilyen gumos volt az egész :\
kell vmit melle önteni? :o

No, kérem, akkor itt van gyorsan 2 kép... :-)