Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én autok Kamionok terén full amatör szinten. Van egy két kép a galériámban, meg ha visszaolvasol láthatsz. Igaz nem valami eget rengetõ dologaim vannak ,de nekem (egyenlõre ) Megfelel.
Üdv.
Üdv.
Downhill!!
Hali !
Ki milyen témában nyomja az ipart ? 😊
Ki milyen témában nyomja az ipart ? 😊
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Volt egy idõszakom (3-4 hónap) hogy hetente vettem valami makettet. Ideje lenne leállnom egy kicsit. Persze tuti, most, hogy kimondtam egybõl meglátok 5-6 gépet a kívánságlistámról....<#circling>#circling><#crazya>#crazya><#nyes>#nyes>
Aszittem nekem van sok összerakatlan makettem, de látom hogy pics*füst hozzá képest!<#wow1>#wow1>
Legalább megnyugodtam kissé....
Legalább megnyugodtam kissé....
a garázs jó lenne, csak kurvadrága, a bérlet meg 15-20k egy hónapban...
ha minden 7végén lemosom akkor is olcsóbb + ha rohad 3 évente viszed kasztnishoz, még mindíg megéri ha csak 10 ronggyal számolsz is^^
szóval marad a madárseggébeparafadugó és az anyázás 😊
ha minden 7végén lemosom akkor is olcsóbb + ha rohad 3 évente viszed kasztnishoz, még mindíg megéri ha csak 10 ronggyal számolsz is^^
szóval marad a madárseggébeparafadugó és az anyázás 😊
garazs, ne vegyel autot, ne mosd le, ne hasznald, jarj gyalog, makettre koltsd a penzed*, forumozz....
van meg par otletem a felrobbanas ellen <#vigyor3>#vigyor3>
*.: bagoly mondja...de sebaj 😄DD
van meg par otletem a felrobbanas ellen <#vigyor3>#vigyor3>
*.: bagoly mondja...de sebaj 😄DD
a topik nem hal meg, csak mostanában 1:1-ben tolom 😊
Veszük a szir-szart a verdára, arra megy a pénz.
(egyébként az elsõ hivatalos fogyasztási adat 7.5 l 85%-ban város)
Idõm meg nem volt, de:
a hétvégén lemostam a kocsit, belülrõl is kitakarítottam. a picsámon is folyt a víz olyan meleg volt.
DE 36 órát nem volt tiszta, mert másnap kemény 1 percet esett az a qrva esõ... asztem felrobbanok. xD
Veszük a szir-szart a verdára, arra megy a pénz.
(egyébként az elsõ hivatalos fogyasztási adat 7.5 l 85%-ban város)
Idõm meg nem volt, de:
a hétvégén lemostam a kocsit, belülrõl is kitakarítottam. a picsámon is folyt a víz olyan meleg volt.
DE 36 órát nem volt tiszta, mert másnap kemény 1 percet esett az a qrva esõ... asztem felrobbanok. xD
Az tuti,ha addig rá nem szakad,és meghal mert agyonüti a sok makett <#idiota>#idiota>
Mondjuk nem is rossz halál,ha már úgy is eljön 😊
Mondjuk nem is rossz halál,ha már úgy is eljön 😊
megnéztem... vajh orvos látta má?<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>az uccsó kép különösen beteg<#idiota>#idiota>
E30 4ever
Ha majd épp unatkozol,keresd meg az említett topikban,Zselé nevü user hsz-ét : 389-es. (nekem a 10. oldal)
Aztakurva 😄D
Aztakurva 😄D
"izé....vigyázok a bontatlan 1:35-ös makettjeidre,amíg költözõl"
Tetszene mi az SA-2 meg a trailere, meg az SA-6...nah meg a Jagdtiger...mi? mi?! <#vigyor1>#vigyor1><#ejnye1>#ejnye1>
Tetszene mi az SA-2 meg a trailere, meg az SA-6...nah meg a Jagdtiger...mi? mi?! <#vigyor1>#vigyor1><#ejnye1>#ejnye1>
elég sz*r játéGbót<#idiota>#idiota>
E30 4ever
Akkor lépni kell,csak az a lényeg,hogy békés módon.
izé....vigyázok a bontatlan 1:35-ös makettjeidre,amíg költözõl
izé....vigyázok a bontatlan 1:35-ös makettjeidre,amíg költözõl
Jaja,én ott egy bizonyos Kossuth Lajos nevezetû tagot ismertem meg,felvettem msn-re... és hát.. van vagy 3 szekrénnyi összerakatlan autó makettje<#wilting>#wilting><#help>#help>
E30 4ever
E30 4ever
khmm...a makettinfón a gyüjtögetõ életmód topikot olvasgatom...
<#wow2>#wow2>
Egyesek nemgyengén nyomják,van hogy az egész FAL egy polc,és TELE makett dobozokkal <#wow2>#wow2>
<#wow2>#wow2>
Egyesek nemgyengén nyomják,van hogy az egész FAL egy polc,és TELE makett dobozokkal <#wow2>#wow2>
(Szeretnek vegre lefalcolni itthonrol....eleg nagy gond ez alapjaban is...nem beszelve arrol hogy ahogy oregszik az ember ugy egyre kevesbe viseli a szulo(k) dolgait...)
Vmi nagy gáz van ? :S
Biztos minden megoldódik,ne aggódj <#puszi>#puszi>
Amúgy meg,én sem csináltam nagy lófaszt sem,már vagy 3-4 hónapja,és addig nem is nagyon fogok,amíg be nem jön a szar idõ megint.
Biztos minden megoldódik,ne aggódj <#puszi>#puszi>
Amúgy meg,én sem csináltam nagy lófaszt sem,már vagy 3-4 hónapja,és addig nem is nagyon fogok,amíg be nem jön a szar idõ megint.
hat ugyfest..ha holtidoszakban nem tomom keppel meg ujdonsaggal akkor ja kifingik...pedig bocs de nekem ostanaban ilyen idoszakom van hogy kisebb bajom is nagyobb annal hogy makettezessel foglalkozzak....majd ha egyenesbe jovok, es minden franko es heppi lesz...es mas bajom se lesz csak hogy az a rohadt putty szaradjon mar..mert csiszolnam es festenem....de manapsag nem ilyen ez van bocsi.