Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rafale-ok elég jók.. <#eljen>#eljen>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ez az elsõ komoly makettem.
Sajna képpel nem tudok szolgálni, majd valamikor :)
A nõ, a férfi jutalma. A nõ jutalma az a tudat, hogy õ a jutalom.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
<#puszi>#puszi>
ezt inkább ne mondtad volna.
Mind1,én melós maketteken nõttem fel :D
Ja nem,mást csinálok.... :
OFF.
baze' tegnap leégett a videókártyám,úgyhogy ma vehettem másikat...ez azért "némileg" elbaszta a napok óta tartó nyugalmamat....
Ebbõl a pénzbõl mennyi makettet vettem volna <#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1><#zavart1>#zavart1>
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Én azt épitek most,sztem a héten kész is lesz.Zvezda igen,illetve Dragon,hogy tetszik.
Jó készlet,....mivel dragon :D
Valami véleményt írhatnál róla, hogy illesztések, kidolgozottság, meg ilyesmik...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Renault magnum http://kamionszim.hu
Komoly? Saját tapasztalat?
Nekem eddig nem volt vele gond. Pedig jó sokat használom...
/av-8b(1)13.jpg)
/a-6b(1)16.jpg)
/f-8e(1)14.jpg)
/fa-18f(2)20.jpg)

/f-14a(3)20.jpg)