Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nezze>#nezze>
olívzöld + fehér + sárga
A sárgából direkt fényeset választottam,hogy ne legyen teljesen matt a gép. (bár mivel 1000-el sütött a nap,ez nem nagyon látszik a fényképen 😛 )
...A Challenger-el igazad volt,nem kicsit sorjás itt-ott <#zavart2>#zavart2>
Meló lesz vele ugyan,de mondjuk nem bánom....,szeretem kínozni magam <#idiota>#idiota>
<#pias>#pias><#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps>
Ungarische? Mivel festetted?
in progress, de ami már készen van az fantasztikus! csomó dolgot csinál magának, pl. fotómaratott generátor!!! nagyon durván néz ki!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
99%-os készültség.Azóta már teljesen kész van,csak nem volt idõm másik képet késziteni.
A szint magam kevertem saját fényképek alapján,de pl. a makettinfó referencia képei közt is van egy hasonló FOSzöld szinû.Különösebben koszolni sem akartam,így csak egy minimális koptatást kapott.
Nekem tetszik 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ModelMaster és Revellt használok.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gondolok itt egy hétköznapi higítóra amit a festékboltban lehet kapni.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://www.hokimodell.hu/
Magyar felségjellel fogod csinálni ?
Én mindenképpen magyarral szeretném, majd eccer 😊
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Jó tudom,nekem mindig eszembe jut vmi,de ez már nagyon régi "vágyam" :S
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
#48815-ös meg elég jó <#eljen>#eljen>