Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a posta oldalán fent van egy táblázat ,ami alapján magánszemélytől magánszemélynek 45 euróig nem kell semmit fizetni elvileg.A többi díjszabás itt található
legtöbb szart Kínából rendelem,ott még semmi vám nem volt,igaz mindre "gift" felirat kerül 😊
Nekem is jött egy 35K-s és egy 120K-s órám az usából (amazonról) ,utóbbinál vért izzadtam gyakorlatilag,bár max kifizettem volna nyilván,még úgyis fél ár az itthonihoz képest -bár ez megint más téma-. De hálistennek idáig megúsztam.
Azt szeretnék tudni, hogy mekkora értékű cuccot vásároltál. Valszeg nincs rajta a dobozon, kinyitották, de számla sem volt benne... Ilyenkor azért meg szokták kérdezni, de van hogy csak tippelgetnek. 😄
Utoljára szerkesztette: modellmaker, 2016.05.21. 20:04:04
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Rendeltem japánból egy RC 1/24-es Subaru Impreza WRX Sti-t szedánt (összeakarom majd házasítani az 5 ajtós elejével,mivel maketteben csak az kapható) 11ezer +pk ,és most kaptam levelet a vámtól, adatokat kérnek, meg igazolást (ebay-es vagy paypal-os) ,amit nem igazán tudok hogy pontosan mire gondolnak,úgyhogy hétfőn megpróbálom őket felhívni.
(eddig még soha nem volt gondom,pedig rendeltem sokszor, és volt drágább tételem is a tengerentúlról)
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.05.21. 19:00:23
még a pk-val együtt is olcsóbb minden mint itt,és a lényeg,hogy LEHET kapni.
Egy hasegawa subaru legacyra lesz szükségem hamarosan.Itthon esélytelen.
Hát járt már így sok projekt aztán tényleg kuka 😊
(valamiért nem megy a válasz gomb 😊)
2 féle felni garnitúra van hozzá.
Hát persze, lehet haladtam is volna valamit... neeem esni kell, meg fújni. thx
Az egyiket szeretném végre normálisan Martinisre megcsinálni, már ha az első kettő nem jött össze. A másikat pedig Ranga féle dekorral szeretném megépíteni
"Super Delta" az egy jó készlet (be van tárazva belőle 2db,és már kettőt építettem...nem sok sikerrel) egy minimális maratást gyárilag csomagolnak, annyi a baj vele,hogy hiába aszfaltosnak árulják ,emelt a futómű és a felni is inkább murvásnak néz ki...Szóval hozzá kell nyúlni. Én szereztem az egyikhez egy Kyosho MiniZ RC Delta felni szettet,aminek nagyobb az átmérője ,csak a közepét kell átműteni a régi felninek😊
Gunze (Mr Hobby H8) ezüsttel fújtam a kasztnit és olyan ragyás lett, hogy majdnem behánytam. 2,5 Bar-on elég széles szórással úgy 12-15 cm-ről. észterrel higítottam kicsit. Ki hogy használja, van tapasztalat? a saját higítója elfogyott, régen is ezt használtam gond nélkül. Kb ilyen időben. Nem volt 40 fok, hogy amit kiér a düzniből megszáradjon nem értem mi volt a baj. Desztvízzel próbáljam esetleg észter helyett? Egy nagyon durva száraz réteg lett az egészből, úgyhogy most ázik a kasztni a jó öreg szitiben... fvck!!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Egyébként sajnálom hogy nem vettem régen belőle többet,mert 3-4 ezerért árulták itthon anno, nem tudom ,hogy lehet e még kapni egyáltalán, rég nem láttam sehol.
A 131-est nem ismerem nem volt még dolgom vele
Mindenki rendőrnek születik, csak van aki tovább tanul....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Deltához a felnit külön vettem , ez hasonlított legjobban ehhez:kép. Annyi szépséghibája van a dolognak ,hogy ez viszont központi furatos . Így is többet költöttem arra készletre mint amit érdemelt 😄
Delta: Fú ez tényleg érdekes xDDD ez a felni nekem is megvan amit rátettél, asszem mazdáé volt valamikor. De látod a polcon nem látszik 😊 viszont tudod hogy olyan 😊
Ezt a futómű (és felnit) megoldást nem felejtem el egy darabig....elég hitvány készlet volt.
Viszont kapott egy jó pontot a gyárilag lyukas hűtőmaszk miatt😊
Ez volt az utolsó kész alkotásom 4éve készült
Egyébként nincs valami ötletetek biztonsági övcsatra? Lehet ezt valahogy házilag készíteni? Vagy nagyobb kiszerelésben kapni?
a Heller Pug-nál mindenképp 😊
Ja igen a maratott szellőző rostélyokat ne ragasztóval, hanem lakkal vagy valami egyébbel rögzísd a műszerfalhoz
Utoljára szerkesztette: Jagi, 2016.05.10. 10:55:14
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
egy 9-es evo nekem is be van rendelve ,nem tudom mikor érkezik meg. A maratás már meg van hozzá,bár annyira nem várom hogy összerakjam a Fujimi minőség miatt,egy 6-ost jó lenne még építeni de abból biztos hogy Tamiya-t fogok keresni
csiszol polír, csiszol polír... orrvérzésig. Költözés után meg most láttam hogy van valami a géptetőn, remélem csak vízcsepp, vagy valami retek, mert kihullik az a maradék hajam is ha elölről kell kezdeni <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Jagi, 2016.05.10. 09:28:32
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.05.09. 20:12:44
A 9-es Fujimi?
pedig azt hiszem elég körültekintően csinálom,és rögtön fedem is le ahogy lefújtam,szinte hermetikusan zárom.