69149
-
#67824 Nem értek az autó makettekhez, de mondjuk revell és italeri készletet semmi pézért nem vennék. -
Revellekhez nem sokat konyítok,de az Enzo ,meg a Laferrarijuk nagyon tetszett,ez is elég jónak néz ki.
BMW M3 DTM készletüket akarom beszerezni (a feketét)
Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2017.12.10. 14:42:02 -
#67822 revell készlet 934 RSR, Vaillant Dekorral. Az egyik fórumon láttam egy jégeres változatot és egész pofás volt -
milyen porsche-t vásároltál ? -
#67820 én gyenge voltam :D
csináltam még pár napos képet az evo-ról
-
#67819 igen kész lett,csak szívtam a végével,és már a pokolba kívántam az egészet :D
Majd tolok róla képet azért mert igen látványos a méretei miatt.
Na igen,legalább 20 dolgot kosárba lett volna kedvem rakni azokon a napokon,de megálltam,mert évekre elegendő dobozos cuccok vannak otthon :(
ahhhh,jó ez az F40 :D nagyon durva a gátló :O -
#67818 fuhhh....előszedtem egy nagyon régi be nem fejezett építésemet. Egy Fujimi Ferrari F40-est 1/16 méretben....
A készlet megjárta már a hadak útját. 2010ben kezdtem el. A kaszni volt már piros, gyöngyházfehér, fekete.... mind a 3 fényezést elku***tam... az "alváz" többé kevésbé készen volt. Azt a feleségem intézte el egy jól irányzott ágyneműtartó lezárással...sok minden eltört de szerencsére az nem vészes. Így viszont szét bontottam a motort is amennyire tudtam hogy kicsit átgondoljam a festéseket. 2010-ben sokkal kevesebb fajta festékem volt.
A "kabint" anno megcsináltam kevlárral végig....az teljesen porrá lett
Szóval gyakorlatilag 0-ról kezdem....sőt inkább negatívból :D
ha már belelendültem nekiálltam gátlót és rugót is csinálni alá
-
#67817 a tyrrell kész lett? nagyon jól nézett ki amit láttam belőle
Én azóta nem félek az átlátszó részektől mióta akrillal dolgozok és egy vizes fogpiszkálóval simán vissza lehet kapargatni ha valamit elrontok.
A megamaketten voltak jó cuccok a többi oldalon főleg tankok/repülők voltak. MM-ről egy Aoshima Mclaren-t pár felnit és egy Porsche-t sikerült venni jó áron -
#67816 ehh,nekem ezek az átlátszó részek a mumusok,ezért álltam át anno repülőről harckocsira.. :D
mindig elb.sztam...
De most nagyon meghoztad a kedvem valami versenyautóra :D (jó 8-10 hónapja nem építettem semmit) :(
kihagytam a black friday-es akciókat
Bár még van egy hasegawa corolla wrcm dobozban -
#67815 igen a hátsó lámpát elkapkodtam. Mivel nem tölti ki a lámpa búra a rendelkezésre álló helyet, így a mélyedés széleit kifestettem feketével hogy ne legyen feltűnő...na most kicsit több festék került oda azt hittem már rég megszáradt aztán mikor beragasztottam láttam hogy szépen aláfolyt....De ha megnézed az első lámpa indexénél meg a ragasztót nem sajnáltam ott meg az folyt alá.
A hátsó szárnyat meg elvesztettem a nyáron költözéskor :D
Egyébként nekem is több forma tetszik a 90-es 2000-es évekből mint a mostaniakból
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2017.12.07. 23:20:18 -
#67814 Egyedül talán a hátsó lámpák sikeredtek furcsára,mintha a fekete kontúr kissé megfolyt volna itt-ott (?)
Amúgy nekem tetszik,szép vas,én jobban szerettem ezeket a hagyományos autóformákat,mint a mostani vasalókat,szappanokat :D
Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2017.12.07. 23:10:27 -
#67813 -
#67812 Galant VR4 groupeA,EVO 4,5,6 WRC már itt pihen a polcon
Nagyon bízom benne hogy a hasegawa kiadja az EVO3-ast újra...vagy szerzek egyet ebay-ről mert ez a fujimi botrányos...
Egyébként elkészültem vele. Nem lett életem építése főleg hogy csak legyek már túl rajta hangulatban épült :D
A szokásos fujimi betegségek,vastag ABC oszlopok pontatlan üvegek, kidolgozatlan első lámpatest,kicsi gyári kerekek, a kedvencem a az első féktárcsa volt ami úgy van megcsinálva gyárilag hogy hiányzik a tárcsa egy része
-
#67811 Pro Modellekben van csomó tipp és trükk, de passz. Attól függ mit akar megjeleníteni az ember. -
#67810 -
#67809 EVO 6 ? :) -
#67808 ezekről a koszolásokról nincs valami jó leírásod hogy kell csinálni? -
#67807 Nyomtam a koszt a futóműre. -
#67806 köszi!
Tegnap este foglalkoztam kicsit a vitrinnel is. Kapott egy RGB led szalagot ,meg kicsit próbáltam pormentessé tenni. Körbe kapott egy P profilú fehér ablakszigetelő gumit. Valamit a két ajtó közé kellene ki találni. Próbálok szerezni valami zuhanykabin ajtókon használt színtelen szigetelést... -
ToxiMaxi #67805 Sohasem vonzottak az autós makettek de ez így együtt jól néz ki -
#67804 Köszi!
Előszedtem egy még áprilisban elkezdett autómat:
-
#67803 Nagyon szépek !! -
#67802 végre hosszú idő után nem arra építhetem a maketteket hogy dobozba rakjam őket ha megvagyok velük:D Lett rendes helyük
Ez nem teljesen idevág de így teljes a gyűjtemény. Az 1/18-as részleg:
-
#67801 Következőhöz beszerzem majd, azt szeretném magasabb minőségben megépíteni. -
ToxiMaxi #67800 Azért azt az 1600 Ft-ot ne sajnáld és vegyél egy Tamiya Putty-t. Kb. "életed végéig" elég egy tubus. Annyira az alapfelszereltség része, mint a ragasztó.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.28. 07:26:54 -
#67799 zselés pillanat ragasztó -
#67798 Nincsen semmi pasztám, amivel fel tudnám tölteni. Következő egy Királytigris lesz, annál ez még rosszabb, átlátni a tankon. Ahhoz már muszáj lesz valamit beszereznem a festés előtt. -
#67797 Sima gombfesték is jó koszolni, nem kell sok hozzá, hogy látványosabb végeredményt érjél el.
Azért az orrán. a teknő és a homlokpáncél találkozásánál az a nagy hézag igen bántó. -
Első 1/35-ös festésem. Tamiya modell, Ausf.A. Az alapszínt sprével csináltam, a többit ecsettel, sok dolog nem kellett hozzá.
Koszoláshoz nincsenek dolgaim, sár, por. Azon gondolkozok, hogy a terepmintán fehér vonalat kéne húznom a barna részek szélére, mint ahogy a Bovingtonban lévő párducon van. -
#67795 -
#67794 tény hogy ennek egyébként jól állni mivel RAC rallys
-
#67793 ahhoz sajnos nem értek ,meg amúgy is 1:1-ben is azt szeretem ha tiszta :D -
#67792 Nálam van kosz :)
Zrínyi -
#67791 Semmi kosz? :D -
#67790 -
#67789 kész a beltér:
-
#67788 most megamakett.hu ,és a replica.hu-n vannak jónak tűnő akciók, utóbbin inkább csak katonai cuccokat találtam -
#67787 a következő a változatosság kedvéért egy subaru :D
93-as impreza
A padlólemez majdnem kész
-
egyik kedvenc vasam -
#67785 Megvettem :D
De ha valakit érdekel szívesen átadom 5ezerért itt