Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
nekem csak a felni kéne <#miaz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
utoljára megkérdem (mert ha nem akkor megy makettinfora), kell innen valakinek a következõ makett?
Tamiya Mercedes Benz CLK DTM 2000 Team D2

5000 Ft, se több, se kevesebb 😊 bontatlan, semmihez nem nyúltam, semmit nem használtam fel!

greg benz
Egy sima Rally gumi?az mitõl ritkaság?😊

modellmaker
De a gumi az. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

greg benz
Nem olyan dolgot kérdeztem ami ritkaság világszerte..

modellmaker
Há' hogyne! 😄

greg benz
Jah és lehetõleg gumival!

greg benz
Sziasztok!

Nincs véletlen fölösben egy ilyen impreza felnije valamelyikõtöknek? Vevõ lennék rá😊

gordon 24
És igaz!! Beirtam a kamionos topikba és képet is kaptam::

Downhill!!

gordon 24
De ez nem rolós! Rendes ponyvás! Ugyan az a ponyva rész van bele téve mint a pegasus potba. Az pedig egyszerü ponyvás megoldás.. Azt sose hütöd ki😄

Downhill!!

gumikacsa
Én úgy tudom, van rolóponyvás hûtõpót.

Renault magnum http://kamionszim.hu

gordon 24
Jahh de ekkora marhaságot.. Hogy ezt hogy nem vették észre?

Downhill!!

gordon 24
Thx!! Nekem is!😄

Downhill!!

kemszi2
nah a lancer mellett jött 1 új áldozat is.haveromnak rendeltem.de nem tetszett neki a makettezés,úgy hogy úgy néz ki én fogom megcsinálni ezt:
Marha jól néz ki!!!<#eljen><#eljen><#taps> Nagyon tetszik
ChevyG
biztos jól zár😊))

ChevyG
nini, ismerõs Arcok!😊

a kamionos csóka egy igazi paraszt volt (és a kimonok izléstelenül voltak csicsázva -le se tagadhatta volna....)

üdv
kemszi2
hát mostanában volt is rá idõm,meg kedvem is volt hozzá.nekem is elõfordult olyan hogy 1 makett fél évig állt lent megkzedve
Kit--Kat
Hát én sajnos nem vagyok se iylen szorgos, se ilyen gyors😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kemszi2
hát 1 csak átépítés volt.1 félig készen volt.az utolsót viszont tényleg elég gyorsan össze dobtam.lent van a képe (nissan silvia)de ahoz képest egész jól sikerült szerintem.(bár hozzá tenném,hogy nem is volt 1 túl bonyolított makett,így gyorsan lehetett vele haladni)
futószalagos termelés?😊 Havonta 1db nem is rossz teljesítmény, nálam inkább évi 1 db szokott lenni:S

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kemszi2
még 3 hónapja 4 makett állt lent.ebbõl már csak 1 van.1 lancer wrc
gumikacsa

Toby0501
Tartályos pótot lehet-e kapni? Illetve magyarországon a Scania R620-ast hol lehet beszerezni?
Ilyesmire gondolok 😛

Kit--Kat
Én 3 évre felstócoltam magamnak:
Vár-1 Chevrolet Bel Air
-1 Plymouth Belvedere
-1 Dodge Charger
-1 Ferrari Daytona Spider
-1 Toyota Supra
Hátha én ezekkel valah végzek a huszáros tempómban...😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gordon 24
Nekem most van egy fél kész Volvo kamionom ami már vagy egy éve igy áll. És van egy bontatlan Jaccs Accordom😄

Downhill!!

Az a gondom, hogy több makettet nem akarok venni, ameddig össze nem raktam a többit, de így elég reménytelennek tünik, hogy valaha is veszek kamiont:S...
Sõõt, legutóbb az Uh-60-asom is megtanult repülni, igy nyáron annak is el kell végezzem a javításait...:@
Gondolom nem vagyok egyedül a raktározással, ez a hobbi már csak ilyen...😄DD

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

most beégtem<#lama>😄 nem vettem észre, hogy hûtõs😊)
Ennyi pénzt sztem megérnek, külön-külön sokkal drágábbra jön ki, csak kellene találni hozzá való matricákat, mert ezek közül egyik sem tetszik:S

gordon 24
Nem!

Henem egy ponyvás pot kocsit hogy szigetelsz le ugy hogy tudd hüteni??

Ha hütõ van rajta akkor dobozos a pot mert azt tudja szigetelni. Az okos italeri meg tett bele egy ponyvás hütõs potot!! 😄DDD Ez kész..

Downhill!!

nem

azt mondod, hogy ne az van a képen??? Pedig nekem ugy tûnt, föleg a szinek alapján, hogy megfelelõ😄

gordon 24
Mekkora baki!!!! Wazzze most vettem észre!!

Nézd meg a Dragon scaniat!! Hütõs Ponyvás pot???? Atya ég😄DDDD

Downhill!!

ezzel a kettövel csak az a baj, hogy az úton soha nem fogsz találkozni ilyennel:S
Dragon trailer
Sunshield Reefer Trailer
Container
Itt van mind a három, a matricák hihetetlenül nagyok lehetnek😊

kemszi2
ez se rossz amúgy szerintem:
tetszik a Scania, jó választás😊 csak ne lenne ez a festés, jobb lenne vmi hagyományosabb😄
A konténeres Man-t összerakta már valaki, vmi vélemény róla??😊

Glpetyus
*mármint a makettek közûl

kemszi2
hát majd kiderül egyenélõre a jövõ zenéje.még van pár gép ami elõtte áll a beszerzési listámon<#hehe>
kemszi2
az autós részlegrõl esetleg képek nincsenek?
Glpetyus
hehe,azok a kamionok nem voltak egyszerü darabok,de nekem a Rábák tetszettek nagyon 😊

gordon 24
Ez hibátlan darab..
Ugyan az mint az enyém (mert nekem csak a fülke különbözik ettõl) A pot pedig az italeri pegasus, csak a matrica más..

Igaz ennek egy baja van.. Azt mondta valaki hogy szinte lehetetlen a pot matricát rá tenni. Na de nem feltétlenül kell az rá😄

Downhill!!

gordon 24
Igen tudom csak pár darabból hagyták ki.
De sok rosszet hallottam azokról a gépekrõl. Van egy ismerõsöm aki egy mant szeretett volna épiteni. Az összes futömû alkatrész tré volt alig birta összerakni ugyhogy normálisan álljon.

Majd inkább vett egy Volvo fh12-est amivel meg semmi baja nem volt. Az én Scaniam is italeri. De ez is hibátlan makett.
Szóval nem tudom..

Downhill!!

gumikacsa
Sziasztok.

A börze szombaton is elég gyenge volt. Viszont maga a kiállítás, és az egész rendezvény nagyon tetszett. Egyedül a két amerikai kamon tulajdonosa nem volt szimpatikus, de a két vas az nagyon durva volt.
Én kamionokat építek, és már ezmiatt is igen jó volt, más hazai versenyen még nem láttam ennyi kamiont együtt.

Gordon:
Tudtommal az italeri összesen 3, vagy 4 kamionból hagyta ki a motort, aztán gyorsan rá is jöttek, hogy rossz ötlet volt. Nekem is van 1 ilyen kamionom, egy daf xf 95, topaz tank trailer-el, nekem semmi bajom a kamion minõségével.
A kamionos részleg:

"Hazaiak":

1:24-es buszok:

És a 2 amcsi gép:

kemszi2
*kép<#idiota>
kemszi2
na 1 ilyet néztem magamnak
modellmaker
Vasárnap már sosincs semmi. 😄

kemszi2
thx.na akkor 1 kamion is tervbe véve,de még elõbb vennem kell pár lanciat,meg pár wrc-t<#buck>
Glpetyus
izé' <#zavart1>
Pl. tegnap délelött a jászberényi makettversenyen <#idiota>
Börze lehangoló volt,gondolom szombaton lepusztították.Üres kézzel jöttem haza 😮

gordon 24
Kösszi.. Hát nem kicsi😄 A pot és a kamion majdnem 70centi hosszú és kb 15 centi mags😄

Downhill!!

gordon 24
Italeri a legjobb ilyen gyártó! De mondom meg kell nézni milyet veszel. Mert van olyan amiben nincs motor és sokkal gyengébb mindene. Ilyen a Dafxf, Volvo VN vagy ilyesmiD
Ami fasza az az Actrosok, Scania R500 r600, Volvo fh12,fh16 ezeket érdemes megvenni. egyébként itt ezen a linken nyitva vannak a dobozok láthatod milyenek:
link

Downhill!!

modellmaker
Hol jártál báránykám?