Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Tamiya Mercedes Benz CLK DTM 2000 Team D2
5000 Ft, se több, se kevesebb 😊 bontatlan, semmihez nem nyúltam, semmit nem használtam fel!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nincs véletlen fölösben egy ilyen impreza felnije valamelyikõtöknek? Vevõ lennék rá😊
Downhill!!

a kamionos csóka egy igazi paraszt volt (és a kimonok izléstelenül voltak csicsázva -le se tagadhatta volna....)
üdv
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ilyesmire gondolok 😛
.jpg)
Vár-1 Chevrolet Bel Air
-1 Plymouth Belvedere
-1 Dodge Charger
-1 Ferrari Daytona Spider
-1 Toyota Supra
Hátha én ezekkel valah végzek a huszáros tempómban...😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Downhill!!
Sõõt, legutóbb az Uh-60-asom is megtanult repülni, igy nyáron annak is el kell végezzem a javításait...:@
Gondolom nem vagyok egyedül a raktározással, ez a hobbi már csak ilyen...😄DD
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ennyi pénzt sztem megérnek, külön-külön sokkal drágábbra jön ki, csak kellene találni hozzá való matricákat, mert ezek közül egyik sem tetszik:S
Henem egy ponyvás pot kocsit hogy szigetelsz le ugy hogy tudd hüteni??
Ha hütõ van rajta akkor dobozos a pot mert azt tudja szigetelni. Az okos italeri meg tett bele egy ponyvás hütõs potot!! 😄DDD Ez kész..
Downhill!!
Nézd meg a Dragon scaniat!! Hütõs Ponyvás pot???? Atya ég😄DDDD
Downhill!!
Dragon trailer
Sunshield Reefer Trailer
Container
Itt van mind a három, a matricák hihetetlenül nagyok lehetnek😊
A konténeres Man-t összerakta már valaki, vmi vélemény róla??😊
Ugyan az mint az enyém (mert nekem csak a fülke különbözik ettõl) A pot pedig az italeri pegasus, csak a matrica más..
Igaz ennek egy baja van.. Azt mondta valaki hogy szinte lehetetlen a pot matricát rá tenni. Na de nem feltétlenül kell az rá😄
Downhill!!
De sok rosszet hallottam azokról a gépekrõl. Van egy ismerõsöm aki egy mant szeretett volna épiteni. Az összes futömû alkatrész tré volt alig birta összerakni ugyhogy normálisan álljon.
Majd inkább vett egy Volvo fh12-est amivel meg semmi baja nem volt. Az én Scaniam is italeri. De ez is hibátlan makett.
Szóval nem tudom..
Downhill!!
A börze szombaton is elég gyenge volt. Viszont maga a kiállítás, és az egész rendezvény nagyon tetszett. Egyedül a két amerikai kamon tulajdonosa nem volt szimpatikus, de a két vas az nagyon durva volt.
Én kamionokat építek, és már ezmiatt is igen jó volt, más hazai versenyen még nem láttam ennyi kamiont együtt.
Gordon:
Tudtommal az italeri összesen 3, vagy 4 kamionból hagyta ki a motort, aztán gyorsan rá is jöttek, hogy rossz ötlet volt. Nekem is van 1 ilyen kamionom, egy daf xf 95, topaz tank trailer-el, nekem semmi bajom a kamion minõségével.
A kamionos részleg:
"Hazaiak":
1:24-es buszok:
És a 2 amcsi gép:

Renault magnum http://kamionszim.hu
Pl. tegnap délelött a jászberényi makettversenyen <#idiota>#idiota>
Börze lehangoló volt,gondolom szombaton lepusztították.Üres kézzel jöttem haza 😮
Downhill!!
Ami fasza az az Actrosok, Scania R500 r600, Volvo fh12,fh16 ezeket érdemes megvenni. egyébként itt ezen a linken nyitva vannak a dobozok láthatod milyenek:
link
Downhill!!

<#idiota>#idiota>