Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Fasza lett a kamion!
Jó nagy batár :o

kemszi2
kamionból nem vagyok képben.akkor milyen gyártónál érdemes szétnézni?
gordon 24
Köszönöm!

Vegyél! De mindenképpen olyat amiba van motor. Az iteleri elég sokbõl kisporolja és azok elég gagyi kittek.

Downhill!!

kemszi2
király lett.asszem itt az ideje hogy csináljak én is 1 kamiont
gordon 24

Kész a matricázás is.. Mi a vélemény??:D

Downhill!!

kemszi2
még a tamiya-t is érdemes megnézni
Mark007
Gondolkodom rajta, de 7$-ért,(kb. 1000Ft) szállitással együtt olcsó.(mondjuk 8 hét elvileg de az nem számit)

Köszi!

kemszi2
nagyon komoly.legalább is a lancia delta hf integrale-m nagyon jól kidolgozott volt.én csak ajánlani tudom.de a matricákkal nagyon vigyázni kell
Mark007
Sziasztok!
Régóta makettezgetek, csináltam már sokmindent, most egy Subaru Imprezát szeretnék( legfõképp monitor tetejére :))
Nézegettem MO.-n mik vannak, 6000 alatt nem találtam.
Ebay-en találtam olcsón Hasegawa 1/24-eset.
Tud valaki valamit a Hasegawaról? Nem volt még ilyen makettem.(minél részletesebb, annál jobb :) )

modellmaker
<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Sehol. Tudomásom szerint nem gyártják.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Legegyszerûbb vagy finoman átködölni Tamiya Buff színnel (a számát fejbõl nem tom), vagy pasztellkrétaporral (ebbõl is a megfelelõ színnel) kell párszor átmenni rajta, ezt viszont lakkal rögzíteni kell utána.

sharpwrz
Sziasztok!

Véletlenül nem tudjátok, h honnan tudnék szerezni Opel Tigrás makettet?

...

Kata
Félfényes festett fém felületen milyen technológiával lehet elérni finom poros hatást?

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker

kemszi2
nissan silvia

gordon 24
Hát nem volt egyszerû. És még pár apróság hátra van. Nagyon nagy meló, mert minnél nagyobb valami annál részletesebb. Van motorja a futomûve is eszméltelen pontos. Nagyon sok anyagból van.. Nagyobb élmény mint egy autó. Igaz bizonyos részei könnyebbek szintén a méret miatt.

Mindenesetre nekem is nagyon tatszoik! Hétvégén rárakom a matricákat. aztán majd mutatok képet még.

Downhill!!

gordon 24
Köszönöm mindenkinek:D

Downhill!!

-lehetett..... megártott a sok tanulás már:D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

<#wow1><#worship>nagyon jól néz ki, nem lehettet egyszerû munka eddig eljutni:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

modellmaker
<#eljen>

gordon 24
Lefestettem a scania pótját.. Márcsak matricázni kell.

Downhill!!

Jeffjohnson
bízom benne ,hogy nekem jobban megy majd mert egy Pz2 es meg egy Nashorn ott figyel a polcom tetején mind2 tele Magic Track-kel

Igazából nem rossz szerintem a Magic Track, levágod az illesztõcsapokat a szemekrõl, összepattintod, oszt már festheted is. Annyi a gáz, hogy nem lehet egyberakva felhelyezni a görgõkre, mert ha rá akarod hajlítani pl. a meghajtókerékre, akkor-ahol hajlítod-az elsõ szem szépen fordul a 2.már nem akar. Ha azt is erõlteted, akkor inkább szétpattan...
Ez az én személyes tapasztalatom, soha elõtte nem volt szerencsém Magic Track-hez, és tényleg ügyetlen vagyok, talán Nektek semmi gondotok sem lesz vele; arról nem beszélve, hogy a II.vh-s tankokéhoz képest az Abrams szemei nagyobbak/szélesebbek.
Én azt találtam ki, hogy ahol hajlítani kell, ott majd inkább a szemeket hozzáragasztom a görgõkhöz és utána pattintom fel a következõt...jövõre talán lenyugszom annyira, hogy újra elõvegyem<#hehe>
DJ Skyline
1/35 MRC UH1C Gunship & 1/32 Revell UH1D. a Revell makett nekem is megvan, nem túl minõségi makett, de azért lehet belõle szépet építeni. képek meg jók lettek, ötletesek :D

Glpetyus

Lehet hogy a Királytigrisnél csak az volt a gond hogy egy szem végülis két részbõl áll.
A Nashorn egyszerübbnek tünik,ne irjuk le a terméket két "ügyetlen" makettezõ miatt.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

SgtChris
NE idegeljetek már elõre...most épül egy Panther G-m, és ott figyel a dobozban egy csomag MagicTrack. Eddig is kétségeim voltak, amikor a kezembe került, de lassan eljátszok a gondolattal, hogy átépítem gumikerekesre a Párducom :-D .

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Glpetyus
csak hogy itt ne magasztaljuk :)

modellmaker
<#idiota>

Glpetyus
faszom magic track

<#gonosz1>

modellmaker
Most kezdjenek kétségeim támadni a Magic Track-el kapcsolatban? ^o) Mindenhol máshol az egekig magasztalják...

Magic Track-al szivtam én is.Egy fél szem hiányzott a Királytigrisbõl,persze nem az összekötõ szem hanem a másik.:(

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

modellmaker
Ne legyél kishitû azért. Lehet az 1000-bõl pont a tied a gyári hibás. :D

Inkább biztos...<#eplus2>
gordon 24
BSZ!!!

Downhill!!

DJ Skyline
köszi Charlie és Chevy :)

modellmaker
Hát lehet te baszol el vmit :D

Egyszerûen nem tudom felrakni ezt a retkes lánctalpat. Ha megpróbálom ráhajtani a meghajtókerékre-szétcsúszik. Ha megpróbálom összepattintani-máshol megy szét. Én még ilyet nem b*sztam, esküszöm! Tény és való, hogy kétbalkezes vagyok, na de nem ennyire.
<#gunyos1><#gun><#gonosz3><#levele>Madic track<#violent><#boxer><#rinya><#csodalk>
Boldog Szülinapot Skyline!
ChevyG
komojj?

valaki 1x régen csinált itt 1et, azért tettem fel itt a q-t
ChevyG
Boldog szülnapt Sky!
greg benz
Jaja,egyetértek..a másik amin fel vagyok háborodva az a két részbõl álló a felni.. a tamiya a huszonévek alatt minden egyes autójához egyben adta ki a felnit,erre most õk is átálltak erre a revell/AMT style-ra,és szerintem állati gusztustalan és illúzióromboló,még akkoris,ha összerakás után mi sem látszik belõle<#buck> A motortér meg..hát igen.. No comment! Húsz évvel ezelõtt fasza motorokat tudtak önteni váltóval mindennel a makettekhez,most meg az SLR-t meg a GT-R-t is kidobják ilyen gagyi tescosjátékautó fílinggel...nameg ezt festegetni is marha nagy öröm:) Ahhoz képest,hogy fejlõdnie kellene a technikáknak és a maketteknek az évek múlásával,visszafelé fejlõdnek...Látszik,hogy nem azok közt a kezek közt van a gyár ahol régen volt<#bdead> Egyébként a GT-R-t még kiadja az aoshima és a fujimi,reménykedem,hogy azok alkotnak valami faszásat,leginkább aoshima-tól várnék vmit<#smile>

DJ Skyline
köszi szépen ^^

DJ Skyline
nem értem az észjárást. ha ilyen marha pontos maketteket gyártanak, akkor miért nem bírják a motor másik felét is kiönteni :|

Glpetyus
Bélának boldog szülinapt' !

Glpetyus
kis papírcsíkok egymásra ragasztásából' <#zavart1>

ChevyG
remélem kiadott érte 10000ft-nak megfelelõt:D
ChevyG
szevasztok!

NASCAR gépbe mibõl csinálhatom a ketrecet takaró szivacsokat?

HELP!