Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyél! De mindenképpen olyat amiba van motor. Az iteleri elég sokbõl kisporolja és azok elég gagyi kittek.
Downhill!!
Köszi!
Régóta makettezgetek, csináltam már sokmindent, most egy Subaru Imprezát szeretnék( legfõképp monitor tetejére :))
Nézegettem MO.-n mik vannak, 6000 alatt nem találtam.
Ebay-en találtam olcsón Hasegawa 1/24-eset.
Tud valaki valamit a Hasegawaról? Nem volt még ilyen makettem.(minél részletesebb, annál jobb :) )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
[/cserf][/fülünyúl]
Mindenesetre nekem is nagyon tatszoik! Hétvégén rárakom a matricákat. aztán majd mutatok képet még.
Downhill!!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ez az én személyes tapasztalatom, soha elõtte nem volt szerencsém Magic Track-hez, és tényleg ügyetlen vagyok, talán Nektek semmi gondotok sem lesz vele; arról nem beszélve, hogy a II.vh-s tankokéhoz képest az Abrams szemei nagyobbak/szélesebbek.
Én azt találtam ki, hogy ahol hajlítani kell, ott majd inkább a szemeket hozzáragasztom a görgõkhöz és utána pattintom fel a következõt...jövõre talán lenyugszom annyira, hogy újra elõvegyem<#hehe>#hehe>
A Nashorn egyszerübbnek tünik,ne irjuk le a terméket két "ügyetlen" makettezõ miatt.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."