Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik kérdésem: a revell ferrari 250 GTO-t érdemes beszerezni, vagy érdemes a Fujimit megvárni? (tudom, hogy a revell is tavaly dobta piacra, de gondolom valami régi kit-nek az ujrakiadása lehet?????)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Én most rakom a revell HMS Victory-t, gondolom, hogy ennél már nincs rosszabb, de cáfoljatok meg_D
Errõl van szó:
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
a lancerbe bele sem kezdett.még ott som ahol fel lett csizolva és már nincsen ott rajta lakk sem...nincs esetleg még valami lehetõség festék leszedésre?
kb 2-3 evõ kanálnyit rakj kb 1-2 liter vizbe.
de ez festékfüggõ,van ami úgy jön le,mint az álom,másikat meg el se kezdte szedni,szóval...próba-cseresznye
Csak ne a müanyagra szórd a port,mert megmarhatja
Nem tud valaki egy Audi RS6 (C5 Typ 4😎 Avant minimum 1.24-es méretarányú makettet? Aki tud az feltétlenül szóljon mert bõkezûen meghálálom akár 20e ft-t is fizetek csak legyen.(tehát nem a legújabb hanem az eggyel régebbi vagyis az elsõ rs6 kombi kéne)(kedvenc autóm i love rs6 4b avant<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>)
Elõre is köszi!
Honnan szerzitek ezket a különféle kerekeket, kiegészitõket, Láttam a makettinfon, hogy rengeteg fajta kerék van.. Futomü megváltoztatva stb.. Ezeket ti gyártjátok, valamibõl, vagy megvehetõ??
Downhill!!
Hogy oldanám meg hogy europai legyen?
Hát, elõsször is utánnanéznék, miben különböznek az európai gépek, keresnék egy olyat, ami tetszik, és nagyjából megvalósítható.
Ha csak kicsit akarnék alakítani, akkor a kerekeket cserélném, és a hátsó részt a lámpákkal, meg esetleg néhány vágás, toldás itt-ott, ahol kell.
Ha kicsit jobban belenyúlnék, akkor valószínû, nem is lehetne ráismerni az alap pótkocsira. 3 tengelyes, kiskerekekkel, teljesen más kivitelû felépítménnyel. Mondjuk valami ilyesmit:

Renault magnum http://kamionszim.hu
Hogy oldanád meg hogy europi legyen?
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Na figyi azt dumáljuk meg, hogy ha nem tudod eladni a jövõhonapig.. Akkor kell 4500ft-ért. De csak a jövõhonapba, mert még mennem kell Brnoba a wtcc-re meg stb.. Szóval nem lesz rá pénz.. De ha nem sikeredik eladni akkor valószinüleg kell.. De hirdesd azért mindenhol! Ha nem megy el akkor..
Rendben?
Downhill!!
Downhill!!
Az egyik 1:24 a másik 1:25.. valóban mililméterek csak a diferenciák, de ha egymás mellett vannak azért látszik..
Nem tudom, hogy egy kamionon lévõ poton mennyire lesz feltünö.. Hiszen mégis csak egymáson vannak.. Vagy szerinted nem gáz?
Downhill!!
Szóval, annyira nem ismerem az autószállító félpótkocsikat, de szerintem rengeteg hátéranyaggal, némi plusz munkával átalakítható. Mondjuk az átalakításhoz nem árt némi tapasztalat.
Valami ilyesmire gondolok! Persze Eu-s kivitelben, Eu-s Versenyautóval st
Downhill!!
vagy még az merült fel bennem,hogy 1 sima pótnak levágni a felõsrészét és azt át alakítani,hogy felférjen rá 1-2 verda.
esetleg autómentõvel nem találkozott még senki makettben?
A tailer.. 2 dolog van.. 1 a mérete mivel amerikai és nem tudom miért😄 1:25-ös.. Azaz kisebb mint a Kamion.. Sõt ha nincs szerencséd a Standard 1:24 -es gépezetek nem fogod tudni rárakni..
2 szerintem nagyon nem fog jol mutatni egy amcsi trailer egy eu-s kamionon..
Szóval erre figyelj!
Downhill!!
nálam még ez is eladó 5000 ért
Downhill!!
valaki emlegetett,itt vagyok 😊
korrekt az 5000 a merciért,de én sem birom eladni már egy ideje,se itt se ott se vaterán,bár most épp nincs fent.
azért érdekes hogy üzletben meg el tudják adni 9 ezer körül 😞
engem amugy csere érdekelne mercuryra