69150
-
CrazyCharlie #55495 Nekem Humbrol van már vagy 2 éve. Semmi baja, és garantáltan a legjobb szagú
-
Milyen márka? -
vass17 #55493
Erről jut eszembe, nektek mennyi ideig tart egy folyékonymaszkoló? (nekem fél év alatt összeállt, utána már használhatatlan volt)
-
[látta]
-
CrazyCharlie #55491 Egyébként haladt a Blazer is (makettinfón a "Mi készül éppen?" c. topik 13779. hsz. be raktam fel néhány képet) -
CrazyCharlie #55490 Köszi! Igazad van, nem idegesítem magam, leszarom a hibáit
-
CrazyCharlie #55489 Köszi! Ja, Humbrol volt, szép foltosra száradt
-
jó ez idáig,mit akarsz? :) -
vass17 #55487 Jó lesz ez:) Egyébként mi történt a festékkel (Humbroll volt?)
Nemrég én is megszívtam egy polírozható alu-val (lefestettem, normálisnak tűnt, de egyszerűen nem akart megszáradni a festék. Illetve, lehet, hogy megvolt, de ragadt, szóval le kellett mosni az egészet...):S -
JamesRyan #55486 Sziasztok,
bocsássatok meg nekem egy hirdetést:
M1A1abrams
nemrég előkerült,hajdani makettezős korszakomból
köszi és szép maketteket.
üdv -
CrazyCharlie #55485 Így van. És ehhez a maketthez sem jár semmi extra. Roden makettet csak az OV-1 Mohawk-ot láttam közelebbről, nagyon szép volt első pillantásra...persze én a SCUD-ot is annak láttam, oszt mi lett a vége
-
CrazyCharlie #55484 Így állok a Kiowával. Elment a kedvem tőle, köszönhetően a döglött festéknek (igyekeztem úgy fotózni, hogy ne legyen feltűnő
).
Rájöttem, hogy nem rossz, ha körbefotózom a makettjeimet; nagyon sok olyan hiba kijön, amit szabad szemmel nem veszek észre (pl. Emhatvanasom lövegcsövének illesztése) Most egyébként azon dolgozom, ma jön a "Chipped paint" vagymiaszösz...
-
vass17 #55483 A kiowa hogy áll? -
vass17 #55482 Érdekes jármű, de tényleg nem olcsó...:(
Egyébként ezt én sem értem: a Roden 1:48-as csotrogányokat árulja 5-6-7eFt-ért.
Nem kétlem, hogy jó a minősége (ha jó:D), de az Eduard maratással és maszkolóval adja ennél olcsóbban, és a minőségileg is kifogástalan. Ezek után nem tudom, hogy milyen árképzést alkalmaznak a Roden-nél
-
CrazyCharlie #55481 De szerettem volna...csak nem ennyi pénzért 
-
Jah tényleg:)
Hát nemtom..majd meglátom mennyire sikerül "eltakarni" a hibát a koszolással.. -
vass17 #55479 LINK
Ezt nézzétek, enyhén durva a fényezés..
-
jobb klikk, kép megjelenítése -
nem látszik a kép:( -
vass17 #55476 A koptatás még sokat fog dobni rajta, nézd meg ezt pl:
-
Semmi,amikor raktam őket a felnire lejött az a kis darab..mondom hogy totál szarok,kis érintés elég nekik ahhoz,hogy leessenek..de 1-2 év múlva már sztem maguktól potyognak majd le! ://// -
vass17 #55474 Mi történt vele az előző állapotához képest? Ott még látszólag hiánytalan volt, nem hiányzott belőle semmi. -
mondom, tegyél elé lakkot! -
Élőben közelről sajnos látszik,hogy béna,ezért is zavar... meg a koszolástól is féltem,hozzáérek aztán le is jön
A festett klasszisokkal jobb lenne
-
CrazyCharlie #55471 Annyira nem gáz szerintem (arról nem beszélve, hogy a fénykép naggyon kihozza a hibákat). Amúgyis koszolni akarod, a por majd tompít rajta
(Modellmakernek igaza van, trimmeléssel könnyebb az élet
)
-
Akkor szerintem darabokra is hullott volna 
Ígyis tiszta repedezettek... béna az egész,utálom! Nemigaz,hogy nem lehet olyan köcsög sablont szerezni

-
meg legközelebb trimmeld körbe a feliratot :) -
próbálj meg egy vékony ecsettel kevés fényes lakkot folyatni a buborékokba a matrica alá. mindenképpen megér egy próbát, mert amúgy nagyon királyul mutat. -
Kész vannak a kerekek:( -
Tudnátok segíteni? Modellekre rácsot miből célszerű készíteni? -
vass17 #55465 Akkor van még munka vele...Nekem valahogy nem jön be ez a határidős dolog, de úgy látszik, nem mindenkinek okoz nehézséget:D -
-
Köszi:)
Hát most belehúztam,úgyhogy nagyon remélem:)
A beltérrel is majdnem kész vagyok,tehát már "csak" a kasztni festése,matricázása,lakkozása van hátra,valamint az alváz,gumik,kasztni koszolása,ez már a legvégén lesz.
Jah meg kell szereznem figurákat az ülésbe,és majd az utolsó simításokat el kell végezni még a diorámán -
-
vass17 #55461
Határozottan tetszik:D Elkészül a versenyig?
-
Köszi 
A legjobb az,hogy majd koszolva lesz
-
azta kurva!..
Ez nagyon szép lett! Le a kalappal.. -

-
Gondoltam rá,hogy mivel ez a gép az új "nato-s" festést/matricát kapja majd,csinálok egy UB változatot is a régi festéssel is /amin még szinesek a számok,jelvények -ha már van ahhoz is matricám.
De lehet inkább hanyagolom,ellenben még egy Szu-27-est szeretnék készíteni,szintén az academytől.
Aztán részemről megint vége a repülőzésnek :D -
ez inkább árok.
amúgy már eltünt :)