Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Downhill!!
Már "csak" a teljes kötelezés van hátra,meg a javítás,ami nem kis meló.
Amúgy szép a készlet,nem bántam meg,hogy megvettem (én is ezt a kiadást vásároltam meg).Maga a makett sajnos a koránál fogva gyenge minõségü...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Háát nekem is megvan már majdnem 2 éve, de most eröt vettem magamon, és elhatároztam, hogy befejezem ezen a nyáron😊
Gondolom a kötelezése sem lehet már nehezebb, mint a festése, amit kb milliószor javitottam, amig el nem jutottam a véglegeshez😄
Én azt mondom, hogy fejezd be te is, ha már megvetted a diszcsomagolással együtt<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Jah igen, a kötéllétrát hogy csináltad, mert gondolom, nem teszed rá a müanyag szépséget😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az EGYETLEN félbe hagyott makettem.
Én pzs-bõl csináltam meg a vitorlákat,feltekerve.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A másik, a tanácsotok érdekelne, ugyan tudom, hogy itt most nem sokan építenek vitorlást, de nem tudok dönteni😄 :
Választanom kell, hogy vitorlával építem meg a HMS Victory-t, de a Revell öntvényei nagyon nem élethüek:
A kép jobb oldalán van egy olyan verzió, hogy a vitorlák nincsenek leengedve, de mégis fent vannak.
Az utolsó lehetõség, hogy még azok se maradjanak:
Tudom hogy van ilyen leirása, de valahogy sose vállnak be nálam😄 Sokan el is felejtik azokat a leirásokat, és az egészet másfajtára csinálják.. Na mind1. megnézem milyen lesz a kipuffancs.
Ha haza jövök ma, még ugyis matricázni kell, még a fele nincs kész😄
Downhill!!
Ezekrõl a színekrõl van szó: Tamiya acrilic mini X-33 Bronz,és XF-56 metallic grey... az XF-56 lehet az alapszín,az egész kipufogórendszer színe...aztán a bronzzal (XF-56) a csatlakozásoknál,hajlatoknál,stb finoman ráködölhetsz 1-1 ponton,és akkor egész élethû lesz😊 Gyakorlatban még nem alkalmaztam ezt a módszert,csak így elméletben van meg,de hamarosan szerintem sorra fog kerülni ez a módszer nálam,és akkor meglátjuk milyen..ha gondolod próbáld ki most,de ha nem akarod akkor várd meg amíg én megcsinálom így az elsõ kipufogómat 😄DD Egyébként alvázhoz még X-12 gold kellhet ( vagy inkább pl féknyereghez)
A bukócsõ általában Króm színû,vagy fehér,vagy amilyen színû az autó... a maketthez amit építesz adtak egy leírást,annak az elsõ vagy az utolsó oldalán van egy lista,hogy milyen festékeket kell használni a maketthez.. és az építési útmutatóban oda van nyilazva minden alkatrészhez a színek kódszáma,azt bogarászd😊
Te csináltál autokat ugye?? Elég faszák is lettek..
van egy két kérdésem.
1 a kipufogot milyen szinnel fessem majd, hogy olyan legyen mint a versenygépeké tudod olyan arany színû, de mégsem az😄
Te milyenre festeted ezt és a kipufogó dobokat?
Aztán a beltér bukócsõ, ülés müszerfal stb. Milyen szineket használjak? Mitõl lesz "élethû".
Csináltam én már rengeteg makettet, de valahogy a versenyautok nem az erõsségeim, fölleg ilyen téren nem. Pedig imádom õket..😄
Downhill!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ennek használat után ki kell valamivel mosni a rostjait, vagy csak rakjam rá a kupakot és kész?
Miért?? Mit tesz a matt festékkel? Mondjuk hála égnek nincs sehol matt ezen a kocsin.
Downhill!!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Mondjuk bele kell jönni, de azért szép lesz szerintem, ez az elsõ 3 matrica amit rátettem, egész jó lett.
Downhill!!
Elmentem a játék és makett vagy mi a frász üzletbe a gyáli uton.
Elpanaszoltam a honda bajaim a palinak, erre adott egy oldószert, hogy ezzel próbáljam meg feltenni a matricákat.
Na most bekentem és simán felmegy rá😄 Eszméletlen! Jo oké nem vagyok még nagyon profi tehát lesz rajta hiba, de nem baj.. Elsõ ilyen meló.. De meg lehet csinálni és ez már nagyon jo!!
Ja ha érdekel a neve (lehet ismeritek is) Mr mark softer japó cucc!
Szóval nagyon örülök😄
Downhill!!
Lenne par kerdesem.
Levegovel fujt dolgok szebbek?Mert ha igen akkor megeri a palackos verzio?
Repulogepek erdekelnek fokepp.De johet auto is..
i7 azt szevasztok :P