Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Fabulishoz képest kilós ruha bolt 😄

Hecker007
van, drááága de nagyon

ghost rider
Van valakinek tapasztalata a játék-makett webáruházzal kapcsolatban?
Érdemes onnan rendelni?

Lunatic83
Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni, tudtok olyan makett boltot Budapesten ahol lehet venni Corgi 1/72 Panavia Tornado GR.4 -t?

Elõre is köszönöm a segítséget!

Xbox Live: Lunatic HUN

modellmaker
😄D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kemszi2
#52869 ->ezt valaki utólag írta oda,mert eddig nem volt ott<#hehe>
a linkben ez volt írva,ebbõl gondoltam amúgy:water soluble base.
akkor maradunk az akrilnál
Glpetyus
vagy inkább:

Glpetyus
<#idiota>

modellmaker
NEM!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

m1garand
akkor, irass fel szemüveget

makett.tk

kemszi2
tehát akkor a szögletes vízbázisú ha jól látom
RATCUSTOM
ALAKUL<#taps>

Adam II
Egyenlõre itt tartok.

m1garand

makett.tk

m1garand
a kerek acryl, a szögletes enamel

makett.tk

A nagy kerek üveges aktil, akis szögletes pedig mûgyanta bázisú.

RATCUSTOM
Szia!
Én Model Master-t használok nekem nagyon bevállt! A modellbolt.hu-n kapható!

kemszi2
ill króm festékbõl melyik a jobb a tamiya vagy a mr.metal?
kemszi2
mi a különbség a két tamiya között?

kemszi2
ezt már lestem én is magamnak.faszán néz ki
RATCUSTOM
Szia nagyjából egyezik, csak más a felni, az antenna nagyobb a síma az evo 2-nél, és más a tükör!
Amúgy írtam PM-et, gyere fel msn-re!

greg benz
Evo 2-vel,ez lemaradt😄

greg benz
Sziasztok!

Egy kérdés: A fujimi Mercedes 190E Evo 2- berlin verziója elvileg a legtöbb dologban (fõleg kasztni) elvileg megegyezik a sima Fujimi 190E Evo 2 ugye?

Adam II
Végülis min dolgozol?

RATCUSTOM
Sziasztok!
Nah golfomnak kész lett a festése, holnap jön az összeszerelés, illetve dioráma készítés!
További jó makettezést mindenkinek!

Glpetyus
😄D

baaka
ok! köszi!

modellmaker
Aha, de akár a fogaddal is ha neked úgy jobban esik.

baaka
finom csiszoló papírral?

modellmaker
Lecsiszolod.

baaka
A megszáradt ragasztót ami ráragadt a modellre azt mivel tudnám leszedni??

kemszi2
nem tudom hova lett az utolsó mondtaom nagyrésze XD,szóval addig meg marad ez,úgy is csak a hátsófelnik fognak látszani mert elõl ott lesz a féktárcsahûtõ😛
kemszi2
már gondoltam rá én is.meg is próbáltam az egyiken(van hozzá 1 plusz adag felni,aminek még kisebb az átmérõje,de ugyanilyen) és hát nem sikerült túl szépen.
ha egyszer,remélem minél elõbb,meg veszem az utcai deltát annak a felnijét teszem fel.Ray fedezte fel hogy ahhoz megtudták csinálni normálisan a felnit.Addig meg😊
ghost rider
Tényleg azért néz ki "érdekesen" az a felni mert a külsõ sorban nem lyukas.
Nem tudnád úgy megcsinálni, hogy lyukas legyen?<#idiota>

kemszi2
hát vagy kihagyom vagy megcsinálom majd meglátom.nem 1 létfontosságú hálistennek
modellmaker
IJ, volt már ilyen a történelemben. :| Javítsd ki. 😄

kemszi2
óó jee...rosszul van megcsinálva a bukókeret egyik csöve.fele hiányzik<#idiota>pedig biztos hogy az mert az egyik fele stimmel viszont a másik vége hiányzik,de biztosan nem én vágtam le<#zavart2>
kemszi2
nem azok a kis pöckök amik lehetõvé teszik hogy mozgatni tud elszaródtak mire megcsináltam az ültetést.túl sokszor lettek szétszedve már mire sikerült úgy megcsinálni hogy a kerék egyenesen álljon.
greg benz
Úgy érted h beleér a kerék a kasztniba?

greg benz
Rájöttem mi a baja ennek a felninek.. a legszélsõ sorban ki vannak töltve mûanyaggal a lyukacskák,ezért olyan béna ez<#idiota>

kemszi2
értsd jól
greg benz
A kormány amúgy sem mozgatható😄 legalábbis nekem még nem volt olyan makettem aminek kormánnyal együtt fordult az elsõ kereke

kemszi2
na hát ez már a végleges futõmû/ültetés.sajnos a kormány már nem lesz mozgatható
Ne legyél biztos benne. Valószínûleg arra nem lesz elég egy tubus Neoflex vagy akármilyen putty.

greg benz
Azt meghiszem<#hehe>

kemszi2
majd vagy 5-6 év múlva.de ha lesz ilyenem egyszer akkor nem hiszem,hogy a makettezéssel fogok foglalkozni😄
Glpetyus
festék-háztartási
egyébként én is azt használom,simán jó,és 300ft-ért elég évekre.

Barkács és vidéke.

Adam II
A kabin körüli fekete szegély nem ilyen maszatos lesz csak lust voltam ezért maszkolni és úgy is le lesz fújva az a rész<#buck>

Adam II
És Neoflexet milyen jellegû boltokban lehet kapni?