Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni, tudtok olyan makett boltot Budapesten ahol lehet venni Corgi 1/72 Panavia Tornado GR.4 -t?
Elõre is köszönöm a segítséget!
A segítségeteket szeretném kérni, tudtok olyan makett boltot Budapesten ahol lehet venni Corgi 1/72 Panavia Tornado GR.4 -t?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Xbox Live: Lunatic HUN
😄D
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
#52869 ->ezt valaki utólag írta oda,mert eddig nem volt ott<#hehe>#hehe>
a linkben ez volt írva,ebbõl gondoltam amúgy:water soluble base.
akkor maradunk az akrilnál
a linkben ez volt írva,ebbõl gondoltam amúgy:water soluble base.
akkor maradunk az akrilnál
NEM!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A nagy kerek üveges aktil, akis szögletes pedig mûgyanta bázisú.
Szia nagyjából egyezik, csak más a felni, az antenna nagyobb a síma az evo 2-nél, és más a tükör!
Amúgy írtam PM-et, gyere fel msn-re!
Amúgy írtam PM-et, gyere fel msn-re!
Sziasztok!
Egy kérdés: A fujimi Mercedes 190E Evo 2- berlin verziója elvileg a legtöbb dologban (fõleg kasztni) elvileg megegyezik a sima Fujimi 190E Evo 2 ugye?

Egy kérdés: A fujimi Mercedes 190E Evo 2- berlin verziója elvileg a legtöbb dologban (fõleg kasztni) elvileg megegyezik a sima Fujimi 190E Evo 2 ugye?
Sziasztok!
Nah golfomnak kész lett a festése, holnap jön az összeszerelés, illetve dioráma készítés!
További jó makettezést mindenkinek!
Nah golfomnak kész lett a festése, holnap jön az összeszerelés, illetve dioráma készítés!
További jó makettezést mindenkinek!
Aha, de akár a fogaddal is ha neked úgy jobban esik.
Lecsiszolod.
nem tudom hova lett az utolsó mondtaom nagyrésze XD,szóval addig meg marad ez,úgy is csak a hátsófelnik fognak látszani mert elõl ott lesz a féktárcsahûtõ😛
már gondoltam rá én is.meg is próbáltam az egyiken(van hozzá 1 plusz adag felni,aminek még kisebb az átmérõje,de ugyanilyen) és hát nem sikerült túl szépen.
ha egyszer,remélem minél elõbb,meg veszem az utcai deltát annak a felnijét teszem fel.Ray fedezte fel hogy ahhoz megtudták csinálni normálisan a felnit.Addig meg😊
ha egyszer,remélem minél elõbb,meg veszem az utcai deltát annak a felnijét teszem fel.Ray fedezte fel hogy ahhoz megtudták csinálni normálisan a felnit.Addig meg😊
Tényleg azért néz ki "érdekesen" az a felni mert a külsõ sorban nem lyukas.
Nem tudnád úgy megcsinálni, hogy lyukas legyen?<#idiota>#idiota>
Nem tudnád úgy megcsinálni, hogy lyukas legyen?<#idiota>#idiota>
IJ, volt már ilyen a történelemben. :| Javítsd ki. 😄
óó jee...rosszul van megcsinálva a bukókeret egyik csöve.fele hiányzik<#idiota>#idiota>pedig biztos hogy az mert az egyik fele stimmel viszont a másik vége hiányzik,de biztosan nem én vágtam le<#zavart2>#zavart2>
nem azok a kis pöckök amik lehetõvé teszik hogy mozgatni tud elszaródtak mire megcsináltam az ültetést.túl sokszor lettek szétszedve már mire sikerült úgy megcsinálni hogy a kerék egyenesen álljon.
Rájöttem mi a baja ennek a felninek.. a legszélsõ sorban ki vannak töltve mûanyaggal a lyukacskák,ezért olyan béna ez<#idiota>#idiota>
A kormány amúgy sem mozgatható😄 legalábbis nekem még nem volt olyan makettem aminek kormánnyal együtt fordult az elsõ kereke
Ne legyél biztos benne. Valószínûleg arra nem lesz elég egy tubus Neoflex vagy akármilyen putty.
majd vagy 5-6 év múlva.de ha lesz ilyenem egyszer akkor nem hiszem,hogy a makettezéssel fogok foglalkozni😄
Barkács és vidéke.
A kabin körüli fekete szegély nem ilyen maszatos lesz csak lust voltam ezért maszkolni és úgy is le lesz fújva az a rész<#buck>#buck>