Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Vegyél egy ilyen Rally Lancia-t 1:1-ben,készíttesd el a felnije másolatának 1/24-es méretét,végül tedd be a makett alá! A legjobb megoldás<#hehe>És rendkívül költségkímélõ<#eplus2>

modellmaker
#52725-bõl:

"Óccsó tömítõanyagnak meg ott a Neoflex." by dara

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Adam II
A tömítõpaszta milyen anyagból van? Pótolható valami mással lehet kapni hozzá hasonlót nem makett boltokban?

kemszi2
na mind1 sztem akkor marad Ray ötlete hogy egy utcai változatról teszem rá a felniket,mert még azon is normálisabbra iskerült.addig meg marad a mostani alatta...
kemszi2
büdös életbe nem fogok ilyen felnit taláni hozzá...
kemszi2
ha van 700fontod akkor bármelyikben
DJ Skyline
melyik fiókban volt? :D

kemszi2
végre igaziban már megtaláltam a felnit
jól saccoltam,hogy 17"es
DJ Skyline
ez mindennapos <#idiota> a nagyon vérzõ sebet én is pillanatragasztóval varrom össze, persze elõtte higítóval fertõtlenítek <#idiota><#idiota>

Lunki88
Hehe, látom feléledt a topik pár eszementnek köszönhetõen. :D

Egyébként a hígítós témáról egyik makettezõ haverom jutott eszembe aki megvágta szikével az ujját és hígítóval akarta fertõtleníteni. :D
kemszi2
össze kell ülni egyszer közösen egy 3-4 m2-es szobában,és mindenki hozza a festinvalóját
Adam II
"Esküszöm biztos úr csak ártatlan makettezés ez itt semmi más!"

modellmaker
az. de az nem is drog amirõl beszélünk :D:D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kemszi2
a drog az rossz értem
modellmaker
nem megy :D

greg benz
MM,próbálj meg ellenállni a kísértésnek<#hehe>

modellmaker
hm <#miaz>

greg benz
Inkább kihagynám:D

Adam II
Tegyél egy kis hígítót, lakkot és Tamiya X7es vöröset a vízipipába aztán szívd el és olyat látsz, hogy ...<#idiota>

greg benz
hülye állat:DDd

greg benz
Hát ez így ha akarnánk sem lehetne igaz:D Kb egy árban van 1g fû 1 Tamiya spray festékkel,és az utóbbi hatása ugyan többszörös,tovább tart,de gyengébb:DD:D:D

kemszi2
persze jól bezárkózóom szétütök pár festék sprét aztán körbe locsolom magamat higítóval,és aqua festéket kenek magamra:D
Adam II
Szóval valójában ezért szeredtek makettezni, hogy legálisan beszívjatok. Függõk<#whatever>

kemszi2
én a gunze festéktõl büdösebbet még nem szagoltam....még a sprék is jobbak
greg benz
Mikor TS festékekkel fényezek kasztnit,olyankor nálam is megszokott jelenség a festékköd<#hehe>

kemszi2
én ezért lettem kitiltva a szobámból:D lekerültem a pincébe,se ablak se semmi
modellmaker
múltkor festettem, rendesen festék köd volt a szobában :D

m1garand
DENSZESZ TUTI

makett.tk

modellmaker
a nitro meg pláne XD mikor scratch building van, és a sztirol lapot nitroval ragasztom na az üt xD szobámban 30°C, plusz az a kellemes illat... xD tesóm barátnõje befigyelt hogy wtf xD

kemszi2
már légyírtónak is a lakkot használom:D
DJ Skyline
áhh, a higító jobban kitudja ütni az embert :D

greg benz
MM már nem festéket szív.. áttért a higítóra<#hehe>

kemszi2
a festék mámorító szaga
modellmaker
aha xD

greg benz
Megint be vagy szívva gyerek<#hehe>

modellmaker
jah, tényleg nem... :D

kemszi2
ha nem ragasztot be a kerekét akkor elvileg igen.de nem 1 szélvész gépek
ahh, meg a durva, hogy ilyen kis helyen fel és leszáll:) hihetetlen
persze a török és az olasz kötelék is durva volt, nagyon tetszett:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Adam II
A makett autók tudnak gurulni?

kemszi2
igazából szinte csak a méret más,de az elég fõleg hogy már a földön ül szinte:)
Nem tudom de ha igen akkor leszedem tõle:D
greg benz
nem:P

De egyébként ez is mutatna alatta

Adam II
C-17 mikor elkezdett parádézni csak lestem <#merges2>

modellmaker
ja hogy kicsit más a felni, értem... Ray-nek nem oylan felnije van az alfáján? :D

modellmaker
L

Adam II
Sajnos most nem tudok. Mert elfelejtettem feltölteni a fényképezõm aksiját és ez csak a helyszínen derült ki a haverom meg még nem tudta odaadni amiket csinált.

én is, de nem tünt túl erõsnek:D leaglábbis én ugy láttam, hogy nem, tud ugy felfele menni, mint pl. a mig-29:P
amugy jó volt nagyon, gratula a szervezõknek:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Skyline
képek? <#gonosz1><#gonosz1>

Adam II
OFF:

Ma láttam az igazi Eurofightert repülni :D

ghost rider
Tankot szeretnék venni és a festésen gondolkodtam.
A tankot, hogyan jobb kifesteni?
1. A rácson
vagy
2. Amikor levágom a rácsról összeragasztom és amikor egyben van úgy festem ki?

greg benz
Tõlemaztán úgy rondítod el ahogy akarod<#eplus2>