Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MM: majd megkérdezem tõle, de ahogy látom, még neki sincs feltéve a lánctalp😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Persze meg fogom próbálni, de gondoltam, hogy ha van vkinek feleslegen lánc mondjuk Revell kitbõl, akkor megveszem, és nincs vele szenvedés😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Esetleg ha képekkel tudnád illusztrálni mi a baj, tudnék/tudnánk segíteni. Kell kép az összerakásiról is, hogy hogy mutatja, mit hová kell tenni, a láncszemekrõl, stb. 😊
értem én, hogy baromi nagy gép, de akkor is, ott van a Black Hawk, a Huey, a Cobra és a Kiowa is. Szóval az Academynek simán befért volna ez is az 1:35-ös kollekcióba😊
<õ is akar egy ilyet >õ is akar egy ilyet ><#finom>#finom>
Boldog szülinapot!
Adam II eddig ügyes voltál ezután se rontsd el!
Amúgy az én kis golfom is készen van, de sajnos lassú a netem, tehát csak hétvégén kaptok róla képet, addig bírjátok ki valahogy a remekmûvem nélkül! XD Illetve még nincs teljesen kész, mert még nem jött meg az átlátszó piros festékem, és így még nincs benn a hátsó lámpa!
További jó makettezést! Üdv:RATCUSTOM

Na most ez így hülyén fog hangzani, de én még életemben nem építettem egy makettet sem(bár anno uncsitesóm nagyon szerette és láttam hogy építi... szóval némi közöm van hozzá). Most viszont párnapja nyílt egy halom új bolt a városban és a Müllerben egy egész polc-sornyi makett van. Hát mondanom sem, nagyot néztem, mert eddig itt még nem igazán lehetett kapni ilyet, max a tescoba pár béna darabot. Régebb óta nézegetem már a képeket a neten a különbözõ diorámákról meg makettekrõl, de így még bátorságom nemvolt hozzá, hogy én magam is építsek... de most elérkezettnek érzem az idõt XD
szóval: csak annyit szeretnék, hogy mivel érdemes kezdeni? autók, repülõk, hajók, harckocsik?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Felmész a makettinfo.hu-ra ott rákattintasz h makettezõ abc, és ott pedig h 1:35-ös fejek festése olajfestékkel, aztán az alpján próbálkozol!
Sok sikert hozzá!
tudnátok ajánlani egy leírást ami tartalmazza hogy hogyan kell elkészíteni egy 1:35-ös katona fejének festését.lehet angol is de ha magyar az még jobb.különben tõletek is várom az ötleteket.köszi
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Van még Hasegawa Aircraft Weapons A/B/C egy-két hiányzó (már felhasznált) fegyverrel+Verlinden vontatótraktor/oxigén és nitrogén kocsi/flight line equipment. Plusz egy Verlinden Lock On F-14-es füzet.
E!
Német festés:
Angol:
Azért van különbség.
Akkor lehet, hogy velem mégiscsak kivételeznek? XD
Azóta se értesítettek xD
Nekem olyat nem írtak, hogy a most raktáron lévõ dolgokból kérek vagy megvárom-e azt amikor minden náluk lesz.
Érdekel valakit egy Hasegawa 1:48 F-14 (Pacific Fleet) kit? Van hozzá két Verlinden szett is (Cockpit Detail és Super Detail set). Bontott, de hiánytalan mindegyik.
Ha van rá érdeklõdés feldobom az apróhirdetések közé.
E!
A jatek-makett szokott írni egy mail-t és abban le van írva, hogy mi van nekeik készleten a rendelt dolgok közül, és akkor választhatsz, hogy megrendeled azt ami van nekik készleten, vagy megvárod amíg a többi dolog amit rendeltél azok is megjönnek hozzájuk és akkor rendelsz egybe, legalábbis nekem így szokott lenni, és szerintem nem kivételeznek velem XD!