Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccen kívül: ha az egész makettrõl le akarod szedni, akkor Szi-Ti márkájú vizkõoldót ajánlom. Ha csak egy-két ponton kell eltávolítani a festéket, akkor viszont - csak és kizárólag - "ebelin" márkájú acetonmentes körömlakklemosót használd. Lehetõleg olyat, amire rá van írva, hogy: "Mûkörömre is alkalmas!" Én a DM-ben vettem, lehet, hogy a cég saját márkája és máshol nem kapható...<#fejvakaras>#fejvakaras>
ez milyen bradley,academy M2-ese?
mi a vélemény róla?
nekem is megvan,de még bontatlan.
A "Mi készül éppen?" c. topik 14051.hsz.-be raktam egy képet a "végeredményrõl".
Mondom, a Shermant nem bántotta. Talán ez a Caola agresszívabb, mint amit te használsz, és talán túl sokat adagoltam belõle. Kicsit csúnya a felület+egy szegecstõl búcsút veszek, de majd kicsiszolom.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
MEK (?),Aqua,PEG-7,Glyceryl Cocoate,parfüm.
az elejérõl lejött már a matrica,nem tudom milyen gyártmány,de vékony müanyag flakon,kék kupakkal <#zavart1>#zavart1>
az enyém isten bizony nem bántotta,pedig puhább és keményebb mûanyagon is próbáltam :S
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Összetevõk: Ethyl acetate, Isopropyl alcohol, Aqua, Isopropil palmitale.
Az etil-acetát lenne a bûnös? Vagy az csak az acetont váltja ki?
..::IBM X32::..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Szegecset tudsz vhogy gyártani?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Vagy a szappanos-melegvizes-körömkefés átdörzsölésnek, vagy az ijedtemben bekapott vilmoskörtének(<#pias>#pias>) köszönhetõen, de most nem tûnik olyan csúnyának a dolog...majd holnap reggel rápislantok és kiderül.
Egyébként még pénteken használtam a Super Sherman-en és ott nem volt gond. Lehet, hogy túl sok került a festetlen sztirolra és azért történt?
Azért ehhez egy kicsit már betegnek kell lenni, szvsz. De mindenesetre szép munka<#taps>#taps>
Vaterán teljesen új
És láttam mostanság a Praktiker katalógusban is 21-ért.
A másik, egy kisebb, tartály nélküli, ez folyamatosan ott zúg melletted, de gondolom alapvetõen halkabb is, Makettinfo-n nem olvastam róla rosszat:
Itt megtalálod😊
..::IBM X32::..
Kompresszorból az a legolcsóbb, ha házilag építetek hûtõgép motorból, az kb. 5000 Ft-ból megvan, csak nem árt vágni kicsit a barkácsolást.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Egyik megoldás, hogy Tamiya Sprayt veszel az éppen aktuális maketthez (ez lehet akár Humbrol is) és azzal fújod le. De egy ilyen 1600Ft-ba kerül.
A másik változattal jobban járnál: veszel egy kompresszort (18-20k-ért lehet találni, ha érdekel linkelünk) és hozzá egy festékszorót (8-10k). Ezzel egy állandó készleted lenne és nem szenvednél a sûrített palackokkal, amit elõbb-utóbb ugyis megutálnál.
Remélem, nem haragszotok, hogy úgymond reklámozok. Tavaly decemberben alakult meg Gyöngyösön a Mátra Környéki Makettezõk Baráti Köre. Pár hónap alatt lassan kezd formálódni a klub, viszont sokan nem tudnak róla. Tehát, ha van itt gyöngyösi, vagy Gyöngyös környéki makettezõ,és szivesen csatlakozna egy kis baráti körhöz, azt szívesen látjuk.
Érdeklõdni e-mailen: [email protected]

Renault magnum http://kamionszim.hu
A dobogót ne diorámának tekintsed,az csak egy kis plusz látványelem,hogy Móváron ne csak úgy álljon majd az autó az asztalon😊 Ha megnézed a versenyek képeit,a makettezõk rengeteg féle kis talapzattal,"alátéttel",hasonlókkal szokták kirakni a maketteket. Tehát ez nem akar semmilyen eseményt imitálni,ez csak egy kis valami,amin áll a makett😊
Köszi a többieknek is
Rendszeresen olvasom a fórumot,ezáltal a Te blogodat is,annak ellenére,h nem szoktam hozzászólni.most azonban van egy kérdésem: Ha nem koszolod,mert nem az eredeti dio lesz,akkor felmerül,hogy a versenyzõk nem biztos,hogy a rámpán ilyen nagy hévvel olvassák az itinert😊 Bár felfogható a futam elõtti nagy nekikészülõdésnek is😊
Amúgy nagyon tetszik a gép, további sok sikert hozzá!
Balu
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!