Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a nagyon extrém esetek hozzák elõ a reszelõt, ilyen pl a fényszórók, ablakok. annál azért reszelgetek kissé kemányebb, mint a többi mûanyag és ha megcsúszik a szike... hát... vagy a kezem vagy az alkatrész bánja.
Vagy van valami más megoldás is, amivel ezt meg tudnám csinálni?
én az ilyen kényes helyekrõl mindig szike élével szedem le,nem reszelõvel.
amikor festem egyszerüen a fa részét fogom be egy csipeszbe amíg a fém részt festem és fordítva.
nálam egy hk-nál az utolsó lépések ezeknek a helyükre rakása.
ahány ember annyi szokás végülis 😊
alapozót fel lehet vinni ecsettel?(mert sajnos airbrus-om nincs.)
(csak az a baj hogy kb a felét értem 😄 )
Legyetek szívesek és még arra a kérdésemre válaszoljatok hogy be lehet-e szerezni papír-írószer boltban pasztellkrétát?
Én azért csinálom így, mert:
1, általában a szerszámok sorjásak. A kereten nem tudnám szépen leszedni.
2, ha már levágom a keretrõl, a festéshez rögzítenem kellene ideiglenesen valahova, akkor meg már mindegy...
3, így tutira nem kenem össze utólag ragasztóval a felületet. Fixen rögzítve van a testen, mindkét kézzel foghatom az ecsetet.
4, nem kell külön festenem a rögzítéseket, mehet egybe a testtel.
Bár az is igaz, hogy nem mindíg férek hozzá megfelelõen...és hibázni is szoktam, mint a mellékelt ábra is mutatja...
Összefoglalva: zerintem kevésbé macerás, mint külön festeni a szerszámokat.
sok embernél láttam már így,de szerintem ha nincs rajta sokkal egyszerübb.
a képeken látszik,hogy ott a fejszénél -vagy mi az- is ráfestettél a testre.
homályosíts fel 😊
Igen tudom, majd kijavítom. A reflektornál is megfolyt sajnos<#szomoru2>#szomoru2> Ott lett elcseszve, hogy elõbb festettem a keretet és utána a kannákat, fordítva egyszerûbb lett volna...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Várom a málhákat, addig megállok itt.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Lenne pár kérdésem:
1.Pasztellkrétát lehet venni papír-írószer boltban?
2.Panelezést letudná írni valaki pontosan hogy hogy kell csinálni, vagy tudna linket adni amin a panelezésrõl több infót tudhatok meg?
A jager azért úgy látom kellett önbizalomnövelõnek😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A kurva életbe,még jó,hogy elöbb egy roncson próbálom ki mindig a festéket.
MM. matt+fényes keveréke,eddig semmi baj nem volt vele,de az utolsó 2 fújásnál ilyen szar lett.Megöregedett a lakk?
Ilyet még nem b*sztam.
Sajnos nem változott ez a dolog, hiába hozták már fel a témát többször is.
én ezt a kettõt próbáltam eddig és mindkettõ bevált
mindkettõt érdemes jól szellõzõ helyen csinálni, mert jó kis fejvájással jár ha zárt térben csinálod 1-2 órán keresztül 😊
Én megfogadtam, hogy semmit senkinek, késõbb meg hiányozna... amit megvettem azt megvettem 😊 hadporosodjon az konzerválja
most meg úgy vagyok vele,hogy minek adjam el,enni nem kér.
amúgy grat meg sziasztok.
Nem tüntem el csak read only...
Az összes projektem áll sajna. Durva a 3 mûszakos munkarend 😞