Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Köszi srácok😊
vass17: Egyelõre nem tervezek diorámát a pikes peakhoz,de majd még meglátjuk mit hoz a jövõ<#smile>Épp elég kihívás lesz az autót megépíteni<#hehe>
Szívesen építenék széria GTi-t,de sajnos nincsen makettben😞 Csak a T16-os 205-ös van makettben,más 205ös nincsen..
Majd egyszer a távoli jövõben egy ilyen "utcai" T16-os megépítését is tervezem

<#wow1><#guluszem1>Hát ez eszméletlen szép, nagyon tetszik az összhatás!
Látom t16 lesz a következõ projekt, esetleg építesz hozzá valamilyen Pikes peak-es diorámát is?😄
Egyik kedvencem a 205-ös, nem tervezel egy ilyen széria Gti-t is?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Toby0501
Jól néz ki! Grat! 😊

greg benz
Hali<#wave>

Elkészült végre a PUG<#buck>

Picit off, de hmmmmmmm!!! <#szeret><#finom>
(Petyus, jól tudom, hogy Te letöltötted? Vélemény?
Jagi
Hali,
sztem zsir a pótkocsi. A kamion meg np lesz neked. sok sikert.
kepet majd rakj ha kesz.

ui. kurva angol kiosztas

A f*szom valamibe mostmár!!! <#duhos2>
Egész héten a Chief tornyát javítgattam és még mindig ótvar!<#boxer> Holnap megy fürcsizni pár ezzel-azzal együtt (csak festenem ne kéne, esküszöm, szép lenne az életem...<#crazya>)
Glpetyus
<#eljen>

Ez igen, gratula! <#eljen>

Ha "csak úgy" megépítetted EZT a pótot, akkor egy gyárilag fröccsöntött makett kifogna rajtad? Kötve hiszem...<#wink>
greg benz
*[#smile= <#smile>

greg benz
Üdv és sok sikert az újrakezdéshez<#eljen>[#smile

gumikacsa
Sziasztok!

Nemrég kezdtem újra a makettezést 8 év kihagyás után. Régen fõleg helikoptereket, és repülõgépeket építettem, de nagyrészt csak dobozból. Most a kamionmániám miatt 1:24-es kamionokat építek, illetve most készül az elsõ, saját építésû 20 lábas konténerszállító pótkocsi. Kamiont még nem építettem, ezt a pótot, és a következõt (szintén konténeres, egy Hódgép 40-es félpótkocsi), olyan gyakorlás féleségnek szánom, illetve nem merek még kamionba belekezdeni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

modellmaker
ahahh azt énis 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
WTF_!Háth, ez tényleg<#bdead>
ennyiért megveszem aCH-53 Superstallion-t 1/48-ban O.o

Glpetyus
Heló kedves lánglovag!

1.
2.

a fene tudja mi köztük a különbség,de itt egy galéria a 20/16-ról.

Itt meg az ára... <#bdead>

Üdvözlet minden kedves fórumozónak!
Érdeklõdni szeretnék, hogy tûzoltóautó maketteket hol tudnék vásárolni, esetleg linket tudna-e valaki adni az interneten való rendeléshez. Inkább az új típusok érdekelnének (mercedes 1234, iveco eurofire létrás, renault kerax vízszállító), de a régi korok autói is érdekelnek. Ha valaki tudna segíteni, akkor bármilyen véleményt várok privát üzenetben!
Elõre is köszönöm mindenkinek!
Üdvözlettel.: egy lánglovag

Jagi
Megjött a AE86 3 ajtós bukólámpás verziója végre. Köszönet Szûcs Lászlónak ez is megvan.
Megnéztem a D1 szabályzatát. ennek az lett az eredménye. hogy át kell alakítanom kicsit a bukókeretet a 2 ajtósban.
Festve még nincs majt a 3-mat egyszerre. Van valakinek arról infója, hogy a flakonos levegõvel kb mennyit lehet fújni?

Szeretnék vmi látványos (élethû) füvet diorámához. Amit boltban láttam ilyen kis zacsiban zöldésg, az annyira nem gyõzött meg. tudtok vmi jó házi megoldást?

Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu

köszönöm az infókat mindenkinek 😉

Üdv

Most, hogy befejeztem a "ka-52 alligator"-t, gondoltam elmegyek és nézek vmit folytatásnak. Sok nézelõdés után megakadt a szemem egy 1:35 Sd.Kfz. 10/5 makett dobozán, amire az volt írva, h leértékelés 😊
4800-ról 2800Ft-ra 😊
Nem kellett tovább töprengnem. Erre esett a választás. Amint kész lesz, kaptok róla képeket.

Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu

Glpetyus
hm,azt kell mondanom ez a Wespe marha jó kis makett.Egy igazi tamiya minõség.
Szinte csak le kell vágni az alkatrészeket,és felrakni,még sehol nem kellett tömíteni,vagy faragni.
Nagyon tetszik.

Glpetyus
attól függ.
repülõ,hk.,hajó,.. ?

itt találsz párat szinte minden kategóriában.

Glpetyus
<#smile>

Jagi
bocs a hibákért, eddig is voltak tudom, de most meg kivételesen gyorsan kell írnom... munka is van oszt baszogtatnak ha itt ülök... na mehetek is... errõl beszéltem

Jagi
drága de jó sztem vetemedett darabokkal nem nagyon találkoztem. AMT.re Airfixre meg msatchboxra inkább volt jellemzõ ez.
Viszont a Zvzda 1-2 kitje néhol kissé kidolgozetlan volt amit otthoni praktikával orvosolni lehet (nem kell nagy dolgokra gondolkodni csak mondjuk a "rácsos" ködlámpa pl nem "rácsos" ilyenek)

mostanság gondolkoztam rajta hogy elbaktatok az itteni egyik boltba ( bár én személy szerint csak kettõröl tudok.... bár ez mellékes... ) és beszerzek egy Zvezda terméket...valakinek tapasztalat Zvezda cuccról, infó vagy valami ? elõre is megköszönöm a dolgot...

jav.: alkatrésszának = alkatrész számnak; alaktrészbõl = alkatrészbõl; sry<#vigyor5>
Egyáltalán nem, a Revell féle számozás pusztán az alkatrésszának szól (1-es <30; 2-es <60; 3-as <100; 4-es <150; 5-ös >150; vagy valahogy így).
De egy 155 alaktrészbõl álló Hasegawa átvétel sokkal könnyebben építhetõ, mint egy 50 db-os ex-Matchbox <#wink>
köszi a válaszokat!
akkor ezt így nem lehet errõl a képrõl megállapítani...
Gondolom az 1-s a legízibb, az ötös meg már a profiknak való<#circling><#lama>
Jagi
a doboz valamelyik oldalán van, de max 3-as lehet...

Jagi
ez volt a nem gyenge, grat, sztem maximálisat hoztál ki egy nagyon silány hozott anyagból xD

a revell számozni szokta 1-tõl 5-ig vagy hogy...minden szint egy bizonyos számú "építõ elemhez" van kötve...ez revell és rajta kellene lennie a csomagoláson sztem....

erre lennék kíváncsi...amelyiken nem tüntetik fel a makett nehézségét, arról h lehet megállapítani milyen nehéz összerakni?

pl errõl hogyan állapítod meg milyen nehéz összerakni?
<#eljen>Jó lett, gratula😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Glpetyus
Tamiya Wespe 😊

Glpetyus
thx 😊

greg benz
Szép lett,grat!<#eljen>

...and what will be the next project, maestro? <#nyes>
Azt kell mongyam hogy jóóó!!! <#taps><#wilting>
modellmaker
<#guluszem1><#eljen><#eljen><#felkialtas>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
nem fogod elhinni : a csomagolásán 😊
de nem minden gyártó tünteti fel.

Glpetyus
Na mi a rák van,nem jár ide senki már?
Na mindegy,a párducot meg lehet tekinteni,...már ha meg lehet,amíg nem kerül ki az oldalra (az néha beletelik jópár napba)
link

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy a makettek összerakásának nehézségi fokozatát hol tüntetik fel?
<#conf><#miaz>
Glpetyus
<#bdead>
Vettem egy pro modell újságot,vagy 6 év után elöször <#bdead>

Glpetyus
mingyá' kész a Panther <#idiota>

Jagi
Na a SZI-TI fürdõnek vége. A 2 ajtósról 100% a 3 ajtós Toyotáról meg 95%-osan el lett távolítva a festék. Hétvégén kéne valamit kezdeni velük.

m1garand
próbáljátok ki az ebelin körömlakk lemosót haver arra esküszik (nem áztatnám csak lemosnám vele)

makett.tk

Egyéb brutális háztartási mosószerek is jók lehetnek, pl trisó.

Jagi
a fékolaj nemtom, nekem nem tetszik + "koszosabb", mint a SZI-TI

modellmaker
😄😄