Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van 8 db dragon németem,ami jó lenne egy -még csak tervben lévõ- dio-hoz.
Az a baj,hogy figurák lemaratásával kapcsolatban nincsenek jó tapasztalataim.
Lehet kipróbálom a másik módszert : a fékolajat.
elöször majd egy sisakon,vagy valamin..
Hanem a sparból vettem valami hasonló összetételût.
kb 400 ft már, de én is gondoltam rá, hogy veszek vagy 2 kartonnal ha van rá pénzem, csak annyi hogy szavatossága van neki.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Bár nem is tudom,hogy mit is akartam lemaratni a múltkor... <#fejvakaras>#fejvakaras>

Amúgy én már jóideje nem látok "sehol" Szi-ti-t,bár az is igaz,hogy ahol esély van,hogy lenne ott meg nem jut eszembe :)
Berserker mod on:
A Toyoták fehér-fekete(köznyelven: panda)festése kiborított.
Takarom fújom a fehéret, csiszolom, takarom, fújom a feketét megint takarom, fújom csiszolom... ANYÁÁÁD!
Ma átmentem anyámékhoz SZ-TI-ért. De nem volt... na Sparba le... nincs.
De van hasonló írással a hátulján másik granulátum. Bepróba, szedte de csak foltokban. Most vagy a festék lett annyira táp már hogy nem bírja vagy nemtom. De holnap reggel megyek veszek tutijó kék-fehér témás lefolyótisztítót oszt beledobom mind a kettõt. Utána meg irány megint "flakonosájer"-ért és kezdem elölõl. De mostmár szupertitkos technikával vazze!
Tényleg szép, grat hozzá, remélem nem szenved balesetet
Úgy "oldom" meg,hogy keveset rakok rá.A pill. rag. nem türemkedik ki,mert híg.
Én szinte soha nem használok makett ragasztót.
És azt hogy oldod meg, hogy ne "türmkedjen" ki a ragasztó?
Most precízkedtem picit a Revell tûssel, és amikor odanyomtam az alkatrész akkor oldalt kijött a ragasztó, mint tortalapok közül a krém pedig nem vittem fel sokat...most nem vészes, mert még festetlen a felület, de neki akarok állni repülõzni kicsit és ott már gázos lehet.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Errõl a gyanta felnirõl kellene nekem 1db másolat.. tudna esetleg valaki segíteni ebben nekem? Fontos lenne
Köszi!
Ennyi elég volt egyelõre a repgépekbõl... :)
Megyek is vissza a Párduchoz : kopás,rozsda,sár,kosz.... az való nekem <#idiota>#idiota>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Asszem kész.
Legalábbis 99%-ban,még 1-2 apróságot ki kell festenem,meg 2 rakétát felraknom.
Bocs a szar képekért,sietve csináltam õket.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
csak a recéket szedtem le a festék szintjére,persze ezek után át kell fújni azt a részt újra.
Valszeg ua. a probléma, bár direkt vigyáztam a fújással...hogy hoztad helyre? Mert nekem csak a lecsiszol-újrafest-antikol jut hirtelen eszembe...<#conf>#conf>