Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
már tudom mit akartam lemaratni szitivel:
van 8 db dragon németem,ami jó lenne egy -még csak tervben lévõ- dio-hoz.
Az a baj,hogy figurák lemaratásával kapcsolatban nincsenek jó tapasztalataim.

Lehet kipróbálom a másik módszert : a fékolajat.
elöször majd egy sisakon,vagy valamin..

Glpetyus
:DD

<#wilting><#idiota>

Jagi
Jaah, de amúgy meg holnap megírom mit csinált vele. Ma beleraktam, had' ázzon vagy 2 napot oszt utána meglássuk

Jagi
elõször nem azzal próbáltam mert nem volt nyitva a bót.
Hanem a sparból vettem valami hasonló összetételût.

Jagi
Háztartási bolt rlz. Ott kell lennie.
kb 400 ft már, de én is gondoltam rá, hogy veszek vagy 2 kartonnal ha van rá pénzem, csak annyi hogy szavatossága van neki.

Jó ez, kár, hogy magas lesz a gépigénye, kellene hozzá egy normálisabb PC:S A videók alapján egyébként baromi élethû, ráadásul a környezet (felhõk, táj) se rossz<#wow1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

modellmaker
Nem tom már ki épít itt ilyet, de ... I. VH-s repszim.

Rise of Flight béta teszt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
majd nézelõdök vmi hasonló üzletben,thx.
Bár nem is tudom,hogy mit is akartam lemaratni a múltkor... <#fejvakaras>

Itt:
Glpetyus
<#wow2>

A festék is lehet ludas, a Revell festékeivel a Szi-Ti is nehezen birkózik meg...ha egyáltalán sikerül neki <#conf>
Én pl. festékboltban szoktam venni <#wink> Máshol nemigazán találkoztam vele <#szomoru2>
Glpetyus
:DD

Amúgy én már jóideje nem látok "sehol" Szi-ti-t,bár az is igaz,hogy ahol esély van,hogy lenne ott meg nem jut eszembe :)

Glpetyus
Köszi :)
Én is remélem,szenvedett már épp eleget <#idiota>

Jagi
más:

Berserker mod on:
A Toyoták fehér-fekete(köznyelven: panda)festése kiborított.
Takarom fújom a fehéret, csiszolom, takarom, fújom a feketét megint takarom, fújom csiszolom... ANYÁÁÁD!
Ma átmentem anyámékhoz SZ-TI-ért. De nem volt... na Sparba le... nincs.
De van hasonló írással a hátulján másik granulátum. Bepróba, szedte de csak foltokban. Most vagy a festék lett annyira táp már hogy nem bírja vagy nemtom. De holnap reggel megyek veszek tutijó kék-fehér témás lefolyótisztítót oszt beledobom mind a kettõt. Utána meg irány megint "flakonosájer"-ért és kezdem elölõl. De mostmár szupertitkos technikával vazze!

Jagi
sztem is szép. Van rajta egy-két öntési + illesztési hiba, de sajnos az én öreg szememmel már nemigen láttam meg, hiába kerestem :)

Tényleg szép, grat hozzá, remélem nem szenved balesetet

Oks, köszi! <#wink>
Glpetyus
<#vigyor5>

Glpetyus
Pillanat ragasztó.
Úgy "oldom" meg,hogy keveset rakok rá.A pill. rag. nem türemkedik ki,mert híg.
Én szinte soha nem használok makett ragasztót.

Lámakérdés jön: a MiG-nél gondolom festés után ragasztottad fel az aknajtókat+az egyéb aprólékot. Milyen ragasztót használtál hozzá?
És azt hogy oldod meg, hogy ne "türmkedjen" ki a ragasztó?
Most precízkedtem picit a Revell tûssel, és amikor odanyomtam az alkatrész akkor oldalt kijött a ragasztó, mint tortalapok közül a krém pedig nem vittem fel sokat...most nem vészes, mert még festetlen a felület, de neki akarok állni repülõzni kicsit és ott már gázos lehet.
Don't worry <#ejnye1>
Glpetyus
<#help>

<#puszi>
Glpetyus
<#kuss>

Fényezd csak...jó elõre <#eplus2>
Glpetyus
húha,asszem' a Panther igen "keményre" fog sikerülni,legalábbis nekem már most NAGYON tetszik,bár a vége még odébb van :)

Glpetyus
thx

DJ Skyline
jóa <#eljen><#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Glpetyus
makettinfo...
:)

greg benz
Sziasztok!

Errõl a gyanta felnirõl kellene nekem 1db másolat.. tudna esetleg valaki segíteni ebben nekem? Fontos lenne

Köszi!

Kíváncsi leszek rá...régebben ígérik, mint a Trumpeter a T-62-est <#eplus2>
m1garand
hát az AFV tud vmit t34

makett.tk

Glpetyus
Hát õszintén szólva nem tervezem most,majd esetleg késöbb.
Ennyi elég volt egyelõre a repgépekbõl... :)

Megyek is vissza a Párduchoz : kopás,rozsda,sár,kosz.... az való nekem <#idiota>

greg benz
Sokat nem értek hozzá,de szép lett<#smile><#eljen>

nagyon szép munka...

Hát ez nagyon "szar" lett, remélem látunk még tõled pár vasmadarat:D<#worship>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Glpetyus
Thx !

Szép!!! Grat <#eljen>
Glpetyus
Estét'
Asszem kész.
Legalábbis 99%-ban,még 1-2 apróságot ki kell festenem,meg 2 rakétát felraknom.
Bocs a szar képekért,sietve csináltam õket.

Glpetyus
Végre ! :)
elég jónak nézem.

Jagi
erre van eszetek :)

Glpetyus
<#bdead>

modellmaker
hát máshogy kasznit lakkozni nehezebb is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Úgy legalább sok mellémegy...

A játek-maketten azt írták, hogy 30cm távolságból kell fújni...mint láthatod, nem véletlenül...valszeg picit közelebb került a toronynál, mert a testen nincs semmi baj <#wink> Ja, és marha gyorsan szárad (nálam nem volt fél óra és az alja már teljesen száraz volt - ott próbáltam elõször)
modellmaker
ejnye.. :| én most vettem ilyet, hát remélem nem lesz vele szívás. :|

Glpetyus
csiszoltam,de nagyon finoman.
csak a recéket szedtem le a festék szintjére,persze ezek után át kell fújni azt a részt újra.

Thx!
Valszeg ua. a probléma, bár direkt vigyáztam a fújással...hogy hoztad helyre? Mert nekem csak a lecsiszol-újrafest-antikol jut hirtelen eszembe...<#conf>