Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lánctalp NAGYON beteg,majd teszek fel képet.
Szemenként 5 alkatrészbõl áll <#wilting>#wilting><#banplz>#banplz><#bdead>#bdead>
Amúgy épp tegnap szereztem egy dragon Firefly-t,elkezdve 3000-ért 😊
Elöbb az lesz megépítve szerintem.
Egy ilyet is szereztem mellé,szintén 3000-ért <#zavart1>#zavart1>
Ez kb 2%-ban elkezdett.
Vétek lett volna kihagyni 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
(faszom sg-s motor mi a fenéért nem képes a kurzorhoz beszúrni amit kell, miért kell a szöveg végére... száni...)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Elkezdesz egy újabbat,vagy folytatod az elkezdett 473548923 db közûl valamelyiket ? <#gonosz1>#gonosz1>
Eddig nekem ez tetszik a legjobban a járgányaid közûl,bár ebben szerepet játszik az is,hogy mostanában megtetszett az eredeti jármû is,pedig nem voltam egy nagy angol jármû fan.
12.-e van írva dátumnak 😄
Igazad van, nem vettem észre az ujjnyomokat. De már leporoltam<#wink>#wink> A felmaródás meg szabad szemmel alig látszik (kivéve a bal elsõ sárvédõn, de oda meg pont elfér <#hehe>#hehe>), úgyhogy hagytam.
ez azért nem semmi 😄
Látom nem sikerült teljesen eltüntetni a kis felmaródásokat.De szerintem kifejezetten jól áll neki.
De a bal oldalon az utolsó görgõ fölötti oldallemezen van egy méretes újjlenyomat,azt szedd le 😄
Szép kis járgány 😊
Jó még antennák + a zászlók hiányoznak, de az már könnyen pótolható <#wink>#wink>
Tamiya Epoxy putty használatáról tud valaki nekem felvilágosítást adni?😊 Elsõsorban milyen "puttyoláshoz" való?😄 Miben más/jobb mint a sima putty?
Köszi

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ez rég volt,én meg öregszem,arra se emlékszem mi volt tegnap,nemhogy 4 éve <#zavart1>#zavart1>
Pedig azt hittem...ezért (#9 hsz.)<#hehe>#hehe>
Gordon: Ha kijutok jövõre Móvárra,akkor lehet elviszem,de nevezni nem hinném,hogy fogom.. majd inkább a kövi projektet<#smile>#smile>
Skyline,írtam neked privit,megkaptad?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A dio is isten! Szerintem vigyed a versenyre! És ami nekem fontos végre jol van koszolva az ablak!!!!😄 Azt mennyien elbasszák atyám...
Downhill!!
nagyon jó,grat <#guluszem1>#guluszem1><#eljen>#eljen>
Elég durva lehet egy ilyen utcai változat is😮 Nemrég néztem az S16-ról videókat, hát ez eléggé sokkolt:
😄