69149
-
#68184 Lehet sűrű volt a cucc és alacsony a légnyomás. -
#68183 Azt csinaltam , de ez nagyon durvan gyakran dugult be :)
A Mig szerintem nem jo mar erre a 0.2- es pisztolyba... -
#68182 Az akril festék egyből rászárad a tűre! Higítós fülpiszkálót készíts oda fújáshoz, és minden abbahagyás után a tűt mosd át vele.
Fújd át megint sárgával. -
#68181 Oooo..hogy csinaljam vissza ? Fujjam le chipping barnaval majd ujbol a sarga , stb....? -
#68180 -
#68179 Csak sikerult elkurnom az elobb, gondoltam kezzel fujok ra foltokat, de bevallom nem birtam a Mig festekkel, szerintem erre a celra szerzek Tamiyat vagy Gunzet...
Allandoan eldugult, barmit buveszkedtem vele. Szar is lett, csinalhatom valahogy vissza ...:(((( -
#68178 -
#68177 De nem vilagos, szep fako sarga szine van ..... -
#68176 az majd sötétít rajta úgyis -
#68175 Megy, még semmi nincs rajta ... -
#68174 Gondolom még megy rá barna bemosás ? -
#68173 A vörösbarna az jó, de a többi fehéres :( -
#68172 És a kerekes kép az milyen színű nálatok ? -
#68171 Nem hófehér, látszik, hogy van valami színe, de sokkal közelebb áll nálam a fehérhez, mint a németsárgához.
Aki meg a zimmerit miatt sír, azt küld el a Bovingtoni tankmúzeumba, egy deka zimmerit nincsen a Porsche tornyos tigrisen. A Henschel tornyon már van. -
#68170 Akkor én nem tudom :) Nálunk minden eszközön nagyjából jó, olyan mint a makett valójában, márpedig az közel sem fehér :) -
#68169 Én nálam is inkább télinek tűnik a színe. -
#68168 Falnak en sem megyek, csak meglepett a dolog.
Lakk meg kell szeri tem is... -
#68167 Aki nyílvánosan posztol, annak erre is fel kell készülni....
A lakkos okosság meg kiábrándító: igeneis kell a lakk! Pont ellenkező nemű kell, mint a befolyatás/koszolás lakkja, hogy ne bántsák egymást. Aztán ha elrontod, a lakk miatt vissza lehet törölni. Én pl. félfényeset használok, gunze ebben a legjobb minőségű, amit addig kipróbáltam. -
#68166 Hat en nem tudom, odarakom a makettet a monitorhoz, telefonhoz tv hez es tok jo , nem feher vagy valami...:) -
#68165 Nem tudom történelmileg mennyire hiteles, de nekem nagyon bejön! Az én Zimmeritesem a fasorba sincs ehhez képest hiába történelmileg hű! -
#68164 Tudom, de nincs rá gyógyszer. -
#68163 Nem nálad van a baj... -
#68162 Ez szerintem pont erről szól. Vagy úgy építem, hogy történelmileg hiteles legyen, vagy úgy, ahogyan én látom. Ez utóbbit, akár művészetnek is fel lehet fogni, valamilyen szinten. -
#68161 egyébként van barátom aki szintén autókat épít,de nem foglalkozik vele túlságosan,nem húzza ki feketével a gumi részeket. Ami nem vagy csak alig látszódik pl.: belső alkatrészek nem foglalkozik velük túlságosan stb... De ha neki így okoz örömet és tetszik neki a végeredmény akkor miért ne csinálhatná úgy
Nekem egy ilyen esetem volt még régebben mikor egy piros evo7 wrc-t csináltam és piros helyett feketére fújtam majd úgy matricáztam fel gyárira, sokan megrökönyödtek hogy szentségtörés....de pont leszartam nekem volt akkor egy ilyen kattanásom megcsináltam tetszett is a végeredmény,akkor meg kitérdekel kimit gondolróla -
#68160 ilyenkor kell hívni kinemszarja le kapitányt :D Neked így tetszik pont.
Én mondjuk eleve nem is írok oda fórumon se ami nem tetszik,még ha a kivitelezés minőségi is (egy amcsi fórumon szoktam posztolgatni.. mármint amikor éppen építek valamit,de ott egyébként nem nagyon divat a lebaszás, talán túl PC is a hely )
Bár az autós téma eleve megbocsájtóbb szerintem -
#68159 Ott hat )
Kb igy hogy: figyi , nem kene ra zimmerit ! :))
Mondom , nem !
Mert csak olyan volt , csak szolok.....
-
#68158 fácsebukon ? -
#68157 Hat ilyen celozgatasok mennek, inkabb... Egyszinu, biztos ? Zimmerit nelkul , biztos ? En nem tudom, nem lehet felfogni, hogy nem a tortenelmi huseg a lenyeg, most nem.... -
#68156 mégis kitől kapsz ilyen megjegyzéseket? és milyen jogon?
Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2018.10.05. 13:21:25 -
#68155 Amugy elkepeszto mekkora ellenszevet, elutasitast kapok mert nem kepek alapjan , tortenelmileg korrekt makettet csinalok.
Barmennyire is igyekszem szepre megcsinalni ,sok ember szarba se nezi ! :))
Vannak sokan akiknek tetszik de boven erzem a masik oldalat is a dolognak .... -
#68154 -
#68153 Jobban bizok en is a kulonfestesben, de ezt nem tudtam, ezt jobb felragasztva... -
#68152 imádom amikor ilyen alapvető dolgok nem jutnak eszembe -
#68151 Nem, befer ala egy papir ! :)) -
#68150 nem necces ilyenkor a vontatókábelt festeni amikor már a helyén van? -
#68149 -
#68148 Hat nem tudom, nalam telefonon is halvany sargas barnas. Mindegy lenyeg , ammo 12 asszem....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.10.04. 18:49:09 -
#68147 HIbátlan, vadi új gémer monitor. :)
Úgy néz ki a tankod, mint amin téli meszelés van. -
#68146 Hát azért eltér, jó a monitor színe ? :) Vagy nálam rossz ? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.10.04. 18:39:01 -
#68145 Így a fehér lapon nem sokban tér el a lap színétől :(
Tedd kék háttér elé.