69149
-
#68224 Nagyobb felületet NEM ecsettel festünk. Ülések, hasonlók mehetnek ecsettel, de pl a kasztnit eszedbe ne jusson.
Ahhoz első néhány alkalommal spray, majd később, ha megjön az étvágy, pisztoly. -
#68223 Sziasztok!
Korábban érdeklődtem itt makettezés miatt, időközben el is kezdtem és egy MK1-es golf mellett döntöttem :)
Az összerakással semmi gond nem volt (nyílván amatőr szemmel nézve), viszont a nagyobb felületek festésénél elakadtam.
Pontosabban azért, mert vettem hozzá Revell-es ecsetet és eléggé pereg belőle a szőr... Így pedig elég bosszantó festeni.
Tudnátok ajánlani olyan ecsetet, akár szettet is, ami nektek bevált és kevésbé volt vele ilyen gond?
Előre is köszi! :) -
#68222 Készül a keret! -
#68221 Én minden réteget mindig hagyom 24 órát száradni, ez nálam alap! Nem teszek közé lakkot, azt csak a matrica alá és az alapszínre. Enamelt mindig supralux h-100-al higítom, az nem bánt semmit, önmagát sem.
-
#68220 Ha egy enamel effektet felfetek, hagson jo sokat szaradni, utana nem kezdi ki az ujabb enamel cucc ?
Kosz van, most jonne a rozsda ,egyebb kosz stb...Vagy kell koze lakk ? -
#68219 Nagyon ízléses a cucc! -
#68218 Kapott egy alap koszt ....
-
#68217 Wao, nagyon jó lett !! -
#68216 Elkészült a ház, eddig tudtam haladni az alap kerete nélkül. A kerethez már megvettem mindent, holnaptól azt faragom, még úgysem csináltam sosem.
Képek. -
#68215 -
#68214 Mire válaszoltál már kész volt :) -
#68213 Akkor a répámért kérdezed? :D -
#68212 Van itthon ezer éves drótkötél az barna, lefestettem barnával, majd a többi cucc ugyis eltakarja ..:)
Meg nem való ez már az én öreg szememnek, meg kezemnek :)) Máskor külön festek mindent :))
-
#68211 Gun metal alapozás, fekete befolyatás, fémes szárazecsetelés és utána porozás, ennyi, rozsda nem kell rá. -
Mivel fessem a drótkötelet, Dark Track esetleg ...? -
#68209 :DD
-
#68208 köszönöm,pont ezt a szitálást meg egyebeket akartam elkerülni :DD -
#68207 -
#68206 Most jövök rá lemaradta parancsnoki kupolán egy fogantyú ! :DDD -
#68205 Ezt meg én csináltam ,ez milyen ? Igazából elég fakósárga ez a kései dunkelgelb ...
-
#68204 Na itt tűnik nekem frankónak a szín, de lehet csak az én emlékeim megkopottak a sárgáról amit anno festegettem német páncélosokra. :)
Egyébként ez a koptatás nagyon tetszik! Nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne vegyek egy készletet és ne álljak neki újra makettezni.
-
#68203 Ezt milyen színűnek látjátok ? :)
-
#68202 -
#68201 A felső a gyári jpg, azt a gép mentette nem én csináltam NEF-ből ...Nálam sötét mint az állat ! :))
-
#68200 Lehet a monitorom gagyi :)) Majd feltöltöm a gyári gép által készült jpg-t, hogy az milyen ... -
#68199 Szép és ízléses, finom, nincs rajta semmi túlkapás, teccik!
De tuti te fotózol szarul, mert a 2. és 3. képen egészen frankón sárga, a többin meg nem. -
#68198 Így hal meg, ennyi a kopás, jöhet a lakk meg a többi woodoo ....
-
#68197 Nem. Festés, lakk és utána minden finomság. -
#68196 Filtert azt jobb az alapfestékre rakni még lakk előtt, igaz ? -
#68195 Föld, kis sár színű akryl, fehér faragasztó ... -
#68194 A sima kerti föld, amit kiszárítasz és tök finomra leszitálsz magadnak, pasztelkréta porral meg olyanra színezed, amilyenre akarod. Ezt azért szeretem, mert nem lehet minden egyes szemcséjét hintőpor finomságúra szitálni, így lehet textúrázni vele a sarat.
Továbbá még ezeket használom, szintén csak színezésre és porozásra:
Sötét föld
Világos európai föld
Európai föld
-
-
#68192 melyik a legjobb sár textúra termék amit itthon is meg lehet vásárolni ? Nem vágom ezeket a modern ak/egyéb cuccokat -
#68191 tegyél bele száradás lassítót,létezik akrilhoz
én utálok akrilt fújni... -
#68190 Akkor hagyjál békén! :D -
#68189 En is probaltam , akkor meg jol ment :))) -
#68188 Semmi para, sárga újból és mehet előről minden.
Én minden minta fújás előtt egy sztirol lapon próbálok.
-
#68187 Lehet, mindegy a vegeredmeny a lenyeg :)) -
#68186 Én próbáltam másra fogni, de szerinted minden jó volt, így az maradt, hogy Te voltál a balfasz! :D -
#68185 A vegen mar folyt, olyan hig volt :))
Ugy el tudja venni ez a kedvem, annyit dolgoztam vele , erre most szar az egesz :))