69149
-
#68504 Chipping ... AT-AT 1/144 ... :)
-
#68503 -
#68502 Készülnek a részletek, a bőr részeket és a csizmákat még koptatni kell pl. Képek. -
#68501 Fasza ! -
#68500 Ruhák készen. -
#68499 Ah, fasza, akkor ez csak gyújtósnak lesz jó, már csak a szaga alapján is jól ég :D -
#68498 Ja, hagyd abba!
Ez észter alapú festék + higító, mindent leszed. Akril alapú kell, vagy olaj alapú cucc. -
#68497 Van egy Pz.II-es tankom, amit már itt korábban mutattam.
Ma elkezdtem lelakkozni. Ez a lakk ezzel a hígítóval.
A tankot még akril festékkel festettem le. Ez a lakk keverve a hígítóval ecsetelés közben leszedi a festéket. Van valami megoldás arra, hogy ne tegyem teljesen tönkre? -
#68496 -
#68495 Félve a kritikáktól, de azért csak megmutatom, hol tartok a Tigris II-vel. Továbbra is szeretném hangsúlyozni, hogy most először használok festékszórót, most először koszolok és eleddig csak a ragasztásban volt némi tapasztalatom. :D
(klikkre elvileg megnőnek a képek)
Teljes album -
#68494 -
#68493 Csendőrség. -
#68492 Készül az egyik csendőr ruhája. -
#68491 Lassan csinálhatsz működőképes verziót is .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#68490 szerintem fa**a :D
Nekem meg mind1 hogy hol rohad meg hol nem,annyit tudok róla ,hogy vmi csillangokháborognak cucc :D -
#68489 Én most a Ferrari mellett egy 206 WRC készletnek estem neki:
-
#68488 Ha tippelnem kellene, kb 1 hónap. De elsőre a rohamtüzér és a 2 csendőr készül. -
#68487 Faja ! Mikor lesz teljesen kesz ? :) -
#68486 Fejek készek, apró igazításra szorulnak majd, az összképnél. -
#68485 Hat akkor hajra , mester ! ;) Csinalj egyet ...! ;) -
#68484 Szép és gyönyörű, kell! -
#68483 Kész ... :)
-
#68482 Az enyem badog...! :)) -
#68481 Csak tippelek, de kívül lehet fém váz, mint egy konzervdoboz és a belső réteg a kompozit, kerámia.
A fémváz a szilárdságot adja a kerámia véd a kisebb energiafagyóktól, a kerámia magasabb hőmérsékletet elvisel, mint a fém. -
#68480 Nyílván nem bűn, de azért álljunk már a talajon is kicsit.
Ez a kerámia cucc nem világos, hiszen az evokok 2 farönkkel összehajtogatták a lépegetőt, mint a bádog vödröt. -
#68479 Én támogatom ezt az irányt ! :) Biztos fogok majd történelmileg nagyon hű makettet csinálni, de jelenleg ez nem igen izgat ... :)
fotózni lehet dokumentumot is meg agyon módosított kreatívot is.. nekem egyikkel sincs bajom ... -
#68478 Elvileg ez lenne a lényege, hogy a saját elképzeléseinket vigyük bele a munkánkba, nem? Nekem kifejezetten tetszenek a munkáid és pont nem izgat, hogy mennyi köze van a "valósághoz". -
#68477 Nem tudom miből van "igaziból", sci-fi makett, nem gondolom, hogy hatalmas bűn akármit is belegondolni :) -
zsgaby #68476 A SW varázsa (számomra) pont abban rejlik, hogy nem igazán vannak benne földi dolgok. Talán csak Luke nevelőszüleinél az ebéd és az ahhoz használt eszközök olyanok, de a legtöbb helyszínen még a világítótestek is rejtettek.
Ehhez képest a folytatásokban (az előzmény részekben) kanapé, dohányzóasztal, és hasonló kiábrándító dolgok. Amikor elutazik a csaj és szinte húzza maga után a gurulós bőröndöt, az végképp kiábrándító volt számomra.
Hogy ON legyek, csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon látványos, a "kompozit-kerámiás" baromságokat meg el kell engedni és kész. -
#68475 Nagyon jól néz ki
Az nem lehet, hogy kosz ?
Az út pora feltapadt a nedves, olajos, zsíros helyekre ?
Ennyire nem értek az SW-hez, de a kerámia kompozit oldalfalakat is valamivel rögzíttették és az rozsdásodhat, bár lehet nem használnak az SW-ben sima 5.6-os hatlapfejűt :) -
#68474 -
#68473 Amúgy filmben is volt fura festésű, lehet rozsdásra készítették a makettezők, de mintha lefestették volna ..
-
#68472 Valami csoportban mondták, már ha jól értem a zseni angolommal... :)
Ez kínai export verzió, ez vasbú volt ! :) -
#68471 "Reálisan" gondolkozva maximum kerámia bevonatos, szóval ahonnan lekopik, ott rozsdásodhat :D -
#68470 ki mondja,faszbukon nem látom :o
egy sci-fi valamiről minek áll neki vitatkozni ? -
#68469 -
#68468 Mondjuk már kapom az ívet. hogy ez kerámia-páncél vagy mi a ló.asz volt ezért nem rozsdásodik ! :DDD -
#68467 Kb 17 cm ... -
#68466 Még nincs kész , de valami bajom biztos lesz vele ! :))) A folt meg ilyen, nem állok neki lecsiszolni stb, valami sérülést . vagy festékkopást kitalálok oda ...
-
#68465 állat,imádom
hány cm magas ?