69149
-
#68464 Szerintem gyönyörű lett, ha nem tetszik, az én vitrinemben elfér még! -
#68463 Lépegető wip.
Jobb oldalt történt egy kis baleset, feljött a lakk... :( Majd valamit kitalálok oda... :)
-
#68462 Jók, karakteresek ! :) -
#68461 -
#68460 A fejek! -
#68459 Kösz.
Semmi, csak nem vagyok elégedett ! :))
Rozsda, rozsdamegfolyások, sárt ...nem az igazi . -
#68458 Szép!
Mi a baj már megint? -
#68457 Jajj, nagyon szépek! -
#68456 lehet persze,a két subarut simán festék sprayvel fújtam meg. nem olyan szép a szórása ,így nem lesz olyan egyenletes a felület....de nagyon sok függ hogy milyen maga a festék is...
Mindegyiket polírozom...sajnos kell is. Ez a ferrari pl szörnyen nézett ki, pedig pisztollyal fújtam, Zero,azaz elvileg makettekhez való festékkel, és a hozzá való alapozóval mégis beráncosodott a műanyag..nem csináltam róla előtte-utána fotót de sok meló volt mire elfogadható lett a felület.
Egy tamiya festék spray-val hozzá való lakkal és egy kis polírral nagyon szép eredményt lehet elérni -
#68455 Airbrush nélkül autó festésnek érdemes nekiállni? Meg ezt még polírozod, hogy ilyen szép a felülete? -
#68454 Köszi! Ez a típus éppen el is viselné :)
Ez pedig már a következő projekt:
Fujimi Ferrari 550M,nem túl bonyolult készlet,se motor,se kidolgozott futómű
Volt ideje kikeményedni a lakknak mert még az ünnepek alatt festettem :D -
#68453 Jók lesznek !
egyszer én is csinálok valami figurát, de egyelőre ott tartok, hogy ha vékony ecsettel akarok kis részletet festeni, mindig megszárad az akril festék az ecseten idő előtt ... :DDD -
#68452 Szépek ! Én rámennék egy kis porral meg sárral ! :DD -
#68451 Elkészültek:
-
#68450 nagyon szép -
#68449 Valamit pacsmagoltam a Whippeten, ne végezze már a szekrény alján ; sarazás tré, először csináltam, olyan is lett :) Nem egy kiállítási darab, de egynek jó lesz ... :)
-
#68448 -
#68447 jobboldali milyen álmos -
#68446 én belevágtam két 1/18as modell átalakításába, így pihentek kicsit a Subaruk...de most folytattam őket. Nem sok van már hátra belőlük
-
#68445 Jó a feje, itt a helye! -
#68444 A kezei elég szarok, a szatyrosat le fogom cserélni, a másikat megfaragtam már.
Nem jártam sehová, makett.orgon tanítanak a nagyok, vagyis csak próbálnak :D profitól meg messze vagyok!
Következő fej. -
zsgaby #68443 Áhh szerintem dobd ki! Mi az hogy nem látszik a körme? És miért olyan vastag a hüvelykujja?
Hallod te nagyon profi vagy most már valld be hogy művészetire jártál! -
ToxiMaxi #68442 Baromi jó volt nézni az építést, jó ötletek vannak benne. A kézzel varrott bőrkárpitnál dobtam egy hátast. Viszont a festés.... az a gyenge pontja, meg a figura. -
#68441 Erőt vettem magamon, és kezdődnek a figura munkálatok. -
veszettróka #68440 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#68439 Első ilyenem, de durva ez a Bandai cucc!! :) elképesztő sehol egy sorja, minden úgy passzol mint az állat és részletes is ... -
#68438 Imádom ezeket a cuccokat, és ez egy nagyon pofás darab! -
#68437 Járkáló wip. :)
Még se mosás, se olaj se semmi--- rozsdás veterán lesz a végén ... :)
-
#68436 -
#68435 Baró !!! -
#68434 Kész. -
#68433 úristen,rohadt élethű -
#68432 További tuning. -
zsgaby #68431 Arra figyeljetek hogy olyan faragasztót szoktak használni ami száradás után átlátszó lesz. Utóbbi időben rengeteget olvastam terepasztal témában :)
Ha érdekeli a tisztelt dioráma építőket, a technikákat érdemes ellesni:
http://www.martrain.hu/
http://paksinuti.hu/
-
#68430 Vízzel higított faragasztó a felületre és a földet rá kell szitálni több rétegben. Nálam még csak 1 réteg van kész, de lesz legalább még 1. -
#68429 Gipszel, vagy csak simán fehér ragasztóval ?
-
#68428 Itt a ház mellett szedett föld, kiszárítva és leszitálva, pigmenttel színezve, semmi trükk és drága kiegészítő. -
#68427 És a földet miből csináltad ? Az is zsivány !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.01.21. 17:34:51 -
#68426 Le lehet, mint írtam. Minél hosszabb, annál könnyebb kezelni, szerintem a vastagsága egyforma. Aztán meg a hosszúból lehet rövidet csinálni.
Én vágtam egy darab szívószálat, abba tuszkoltam a műfüvet és annak a segítségével raktam le. Pepecs de hálás meló. -
#68425 De akkor ezek szerint kis csomókban kézzel is le lehet tenni ?
Milyen hosszú kell 1/35-höz, van 3 és 6 mm ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.01.20. 21:56:45