69149
-
#63579 Írj emilt az eladónak. -
Bala10 #63578 mindkettőt makettinfóról szerváltam 2000hufért összesen. -
#63577 Srácok,szétbasz az ideg.Vettem tegnap egy T-72A-t,ma nekiálltam építeni a tornyot,és mit veszek észre?Hiányzik a parancsnoki búvónyílás fedele!Néztem a helyét,és le lett vágva a keretről,de nem emlékszem,hogy én vágtam volna le.És még vásárlás előtt meg is néztem,hogy hiányzik-e valami! -
#63576 Nem akarok hülyeséget mondani enmailhoz én natúr nitro hígítót használok és semmi bajom vele nem mar stb.
Maratást hol vetted? -
Bala10 #63575 üdv!
megvettem eztet
meg ezt:
és ezeket a festékeket néztem hozzá, szerintetek jó, vagy kell még valami másféle is?
Modelmaster FS Enamels 15ml - no.1717 Dark Sea Blue ez lenne a gép színe
Modelmaster FS Enamels 15ml - no.1781 Aluminum
Modelmaster FS Enamels 15ml - no.1795 Gunmetal
Modelmaster II Enamels 15ml -2040 Aircraft Interior Black
Modelmaster II Enamels 15ml -2062 RAF Interior Green
megamakettről rendelném meg, bár ott nem találtam enamelhez hígítót... -
#63574 Grat szép fej let szerintem...
Na majd megpróbálom mert még fehérre ki is festettem óvatosn de aztán mondom jöhet a pupilla de én lettem pupilila a méregtől hogy csak 1 fekete szemgolyó lett xd
Am szinte csak enamellel festek mert akrilból talán csak 6 színem van kb.(ezüst, kék, vasmetál, szürke, barna, fekete) -
#63573 A messzer-hez kell majd festék. Végülis amíg nincs összerakva nekem is ráér. -
Marci7 #63572 1:35, ugye? Én nemrég festegettem egy 1:35-ös fejet, és végül egy kihegyezett fogpiszkálóval próbálkoztam. Nem lett túl jó, de első figurafestésem. (Szerintem ne akrillal csináld, hanem olajjal, vagy enamellel, mert azokat lehet javítani.)
Rendesen fel van nagyítva... -
#63571 Szeretnék hidd el
De még nemtudom, majd attól függ hogy lesz belépőre pénz, mondjuk betegség miadt BNV-n nem voltam lehet bepótolom ott
mondjuk független mindentől de a sulim is Bolyai János
a Váci úton Pesten
-
#63570 Juteszembe ti figurának szemét mivel festitek? Ecsettel vagy fekete vagy fehér az egész xd
Bajba vagyok vele :D -
Marci7 #63569 Bandzsi!
Tegnap azt írtad, közel laksz Budapesthez. Szombaton lesz a Bolyai makettverseny, nem jössz el? -
#63568 Holnap ott megyek el elötte :D -
Marci7 #63567 Hát igen, de a maratásról volt szó, a "dobozból építem" kicsit félreérthető... :) -
#63566 Kéne neki sok minden szerintem. Én is szétnézek ott. -
Kferro #63565 "...csupán két lap gyári maratással... :D"
De az a dobozban van, nem? :) -
Marci7 #63564 "Attol félek hogy megeszi a tömitésenet. Most nincs pénzem másik pisztolyra."
Ezért nem kell új pisztolyt venni, csak tömítőgyűrűket, egy készlet pár száz Forint. Ha jól sejtem, a Replica-nak is van.
"Én bezzeg a következő makettemet szimplán dobozból fogom megcsinálni. :D"
...csupán két lap gyári maratással... :D
"Marci festéked van mindenhez?"
Egy Gunze Olive Drab kéne, meg talán egy fehér, de még nem merem biztosra mondani. Mikor szeretnél rendelni? Nekem nem olyan fontos. -
#63563 A replica-rol rendelek pár dolgot. Debreceniek kell valakinek valami.
Marci festéked van mindenhez? -
#63562 A t-90 hez képest ehhez nincs maratás :)
Ha az észter megeszi a pisztoly tömitéseit akkor inkámm Gunze. Amúgy is rohadt büdös.
-
Kferro #63561 "Én meg éppen le akarok szokni róla."
Az új készleted erre tökéletes is lesz. Abban egy deka maratás nem lesz, igaz? ;)
Én bezzeg a következő makettemet szimplán dobozból fogom megcsinálni. :D -
Kferro #63560 Félreértettél. :)
Nem azt mondtam, hogy ne észter hígítóval csináld, csupán annyit, hogy ez a hígító nem szereti a tömítéseket. De a Gunze saját hígítója is ugyanilyen erős, észter alapú hígító. -
#63559 Attol félek hogy megeszi a tömitésenet. Most nincs pénzem másik pisztolyra.
-
#63558 Hmmm mi? Mindig észter hígítóval csináltam semmi gond nincs vele, csak a bukéja zavaró. XD -
#63557 Kedvet kaptak tőlem a rezezéshez :)
Én meg éppen le akarok szokni róla. -
#63556 Elmaradt az alapozás. Feri meggyőzött hogy észterrel nem akarom lealapozni. Ezért a surfacer-hez való hígítót megvárom és azután csinálom. -
#63555 http://www.luckymodel.com/scale.aspx?search=Y&q_brand=&q_category=&q_scale=&q_word=panther%20a&q_show_instock_only=N -
#63554 http://www.luckymodel.com/ itt ingyen posta van a maratásokra. -
Kferro #63553 Akkor jó. :)
Csak akkor sem értem, hogy miért akar manapság mindenki feljavítani, meg rezezni... :) -
#63552 Csitei Béla tud kedvezményes Eduard maratást szerezni. 20% a kedvezmény.
[email protected] -
#63551 Mondjuk azt hogy "pesti" vagyok :D (10 perc gyalog a Pest tábla itthonról) A Váci túton van a sulim, majd egész nap a belvárosba vagyok ....
Kferro:
Dolgoztam már maratással párszor magamnak is meg ismerősnek is a festést kell még gyakorlnom azért van a kv1 :D
Ezt most azért szeretném megvenni mert sikerült összakaparni 1 kis pénzt, épp akciós, nem volt Tamiya-m és nagyon kiváncsi vagyok rá még ofőm. is áradozik róla, mondjuk ő motorokat épít...
Valami ilyesmire gondoltam de nem vagyok otthon ebay-en max vatera meg hazai makett boltok -
Kferro #63550 "Tudtok ajánlani hozzá belföldön beszerezhető maratást? meg hasonlókat pl: cső..."
Én nem ajánlanék neked hozzá semmilyen kiegészítőt, semmilyen maratást. Az a makettezésnek egy magasabb szintje. Javaslom, hogy szimplán dobozból építsd meg. Minél bonyolultabb egy makett (márpedig maratással azzá teszed), annál nagyobb a valószínűsége, hogy kudarc fog érni. Előbb tanulj meg szépen és tisztán ragasztani, építeni, festeni. -
Marci7 #63549 "Am szerdán megyek megvenni a Tamiya Panther A -t"
Örülök a választásodnak! :)
De nem te kezdtél el nemrég egy Trumpeter KV-t?
"Tudtok ajánlani hozzá belföldön beszerezhető maratást? meg hasonlókat pl: cső..."
Sajnos itthon nem nagyon lehet ilyesmit venni, esetleg Budapesten, de külföldről mindenképp olcsóbb. -
#63548 Hétfő este :D
Minden jólment?
Am szerdán megyek megvenni a Tamiya Panther A -t
Tudtok ajánlani hozzá belföldön beszerezhető maratást? meg hasonlókat pl: cső... -
lackoka25 #63547 Köszi Sándor! -
lackoka25 #63546 HIHI :) -
lackoka25 #63545 -
#63544 Kis segítség:
-
#63543 Ez mi ez? -
lackoka25 #63542 -
lackoka25 #63541 -
#63540 Nagyon vékonyan fújd, csak egy réteget főleg a fémet, a javítást kell a többi úgy is szürke. Előtte alapos mosás, szárítás.