Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TuxSkajvok
Mármint a valhallára gondolsz?
Nincs valakinek eladó +12-es vine cucca? Mennyit kóstál az a Midgrad szerveren?

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Borg87
Játszik valaki még a globálon esetleg az új szerveren?? ha igen Borg87 néven megtalál :)

..::Borg::..

Frosty01
nem , exc ring ice + 4% MAXHP esetleg mellé egy kis + x% autorec hp

practitioner of the forbidden arts of death

TuxSkajvok
jólvan :) auto HP 3%-os ringem van, arra gondoltál? (A wing, az pedig alap, h kell késõbb... ^^)

Frosty01
ugy hogy ami a 9+12 silk armorhoz kell STR és AGI, annál többet ne tegyél. minden mást energyre!
esetleg nagyon ritkán néha vitalityre rakhatsz egy keveset, hogy azért te is túléld a nagyobb helyeken is :)

ja és vegyél olyan exc ringet \ 2. lvl winget ami ad HP-t (késõbb, amikor tellik rá)

TuxSkajvok
azt, h érted, h maximum?

Frosty01
+7+12 vine, de maximum +9+12 silk akkor kb 300 lvl-ig elég is :)

TuxSkajvok
ee-nek milyen ruhát érdemes venni a globalmun? még csak 60as vagyok...

Hali!
Most kezdenek...
Tudna segiteni a kezdesben vk?
Mert akkor arra a szerora mennek.
Vagy 1 aktiv guildba bevennetek?
Frosty01
folyamatosan próbálkozni kell :D

gmailesre nagyon finnyás már, meg egy csomó másra is pl az msnesekre, freemail, meg ilyenekre is elég ritkán küldi meg :/

RiCSi1234
Miért nem küldik a válasz e-mailt??? Van az account csinálásnak más módja is?? Vagy eggyáltalán milyen módjai vannak?!

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Nem küldik az emailt faxom..

GTA V (*.*)

Nuclearity
valakinek véletlen nincs egy auto clickerje amit megosztana másokkal? (és müködik is a játékban?) vagy egy auto buffer ami tartalmazza az elöbbit. Szükségem lenne mind2 re de a neten nem találok olyat ami menne is...

Aki tudna segiteni vagy küldeni nekem ilyen programot irjon privátot plz

köszönöm

Frosty01
:)

serpent spear, sima spear, dragon spear, bill of balrog, great scytche hirtelen ezek jutnak eszembe de biztos van még pár amivel lehet használni

TuxSkajvok
áhh, akkor ez lehet a gond... :( Ahhoz meg kéne jó sok agi :/

Frosty01
orb of impale :)

és csak spear típusú fegyverrel lehet

TuxSkajvok
Tényleg, az unikornist hogy lehet támadásra bírni? Mi kell hozzá?

Frosty01
220

TuxSkajvok
a buffot pedig ugyanúgy 100-as szintig lehet használni? (Mármint amit a városokban kapsz az Elf Soldiertõl?) De én nemnagyon akarnék hibridet csinálni, inkább csak ee-t... A Spirit+7-es cucchoz pedig nem kell sok aligirity?

Frosty01
hülyeség :)

legalább legyen annyi hogy spirit +7+dd armort tudd használni, és a többi pedig energy. némi vitality is jöhet ha úgy gondolod, és akkor brutál hunt ee is lehetsz akár<#smile>

TuxSkajvok
ti mit gondoltok arról, h csinálnék egy ee-t, és csak energyre adnék pontokat...?

Frosty01
Laciblues, Rageaquir, én, meg még páran

TuxSkajvok
valaki tolja rajtam kívül a midgradon (muonline.webzen.net-es szerón)? Mármint magyarokra gondoltam...

tudna valaki helpelni? elvileg át közltöztettem az accom, de nincs 1 karim se o.O

Frosty01
str , némi agi és rengeteg vitality

vagy

agi , némi vita, és rengeteg command

egyébként az új mu-shopban vannak már olyan tekercsek amikkel resetelhetitek a stat pontjaitokat fajtánként... meg tényleg rengeteg minden van most. van Demon is, ami hasonló az imphez csak 2× annyi %ot ad, meg van angyal megfelelõje is, meg minden szar :D

és ráadásul most az új set itemek (380 lvlesek, amikhez van socket) elég olcsók, senkinek sem kellenek. ugyhogy aki most kezdené újra és van high karija, annak jó ötlet bevásárolnia belõlük, kb 5-10 soulért már van is egy teljes setje ^^ ami ráadásul jó is.

Most látom a Webzen fórumán, hogy Summoner indításához kell vásárolni valami kártyát :/
Nem tudom, ez mennyire igaz, és hogy végleg így marad-e, mert akkor felejtõs a global számomra...
DL-nek mire érdemes osztani és milyen arányban? Str vagy ene?

Sry for duplapost...

Ez most milyen MU? Season3 S4-es itemekkel? Vagy ez már Season4 (akkor miért nincs Summoner)?

Sziasztok!

Aki Windows 7-et használ, és "error1003" hibával elinduláskor kilép a MU, töltse le ezt a fájlt: http://www.mediafire.com/file/ylywjo0mmmm/GameGuard.rar, majd másolja be a MuOnline mappájába, felüírva az ott lévõ eredeti fájlt (arról azért csinálj biztonsági másolatot).

Ha pedig szerverválasztásnál egy hibaüzenettel DC-zik, akkor a webzen.com oldalon található Start Game feliratú gombbal kell indítani a játékot.

Frosty01
ja meg 9ezer pénz darabja a heal potinak a mana meg 1500 helyett 4500 :D

Imisz
Szerintem azt nagyon elcseszték (tegnap vettem észre) old scroll meg blood bond meg scroll of archangel nagyon sokat ér a boltban (pl.:blood bone+5 166600)
De legalább gyorsabban jön a lé <#rolleyes><#wow2><#boxer>

Azé nem kell ám sajnálni... ez a vagyonomnak csak kb 15%-a volt<#nyes>
Nekem csak a Wings fáj kicsit mert manuálissan Kanturu2-rõl Tarkan2-re szorultam vissza... AFK meg Tarkan1-rõl Aida2-re, ráadásul szárnyak nélkül még Ikarusz is kilõve.

Én már az elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Frosty01
+1 kis kiegészítés: a Seed-es npc-k, és Lahap át lettek költöztetve Elvelandba, a warp ponttól felfelé gyalogolva megtalálhatjátok õket! Ugyanebben az "utcában" található egy NPC, akinél elég tápos kezdõ Summoner dolgokat lehet vásárolni!

Frosty01
Összegezve:

A Seed tulajdonképpen egy jewel, amit készíteni kell a SEED MASTER nevû NPC-nél. Összeseh 6 féle seed létezik, és mindegyiknek másfajta tulajdonságai vannak. A SEED-eket mindig SPHERE-vel együtt használjuk, a SPHERE nélkül használhatatlan. Ez azt jelenti, hogyha használni akarod kombinálnod kell a SEED-et egy SPHERE-vel.

SPHERE

Állítólag La Cleonban esik (Raklion), bár elméletileg kantru 2~3ban is eshet... ez még majd elvállik. Ezt használjuk a SEED-el való kombináláshoz

SEED

5 Sphere, rangsorolva minõség szerint (a legalacsonyabbtól a legmagasabbig)

1. Chipped Sphere
2. Flawed Sphere
3. Natural Sphere
4. Flawless Sphere
5. Perfect Sphere

SEED SPHERE

Ezt használhatod a cuccaidon, ez adhat Seed Option-t (item típusától függõen)

SEED OPTIONS:

Sets & Shields = Water, Wind, Earth
Weapons = Fire, Ice, Lightning

Frosty01
Így müködik a dolog:

SOCKET OPTION és SEED & SEEDSPHERE készítés:

Frosty01

azért az durva hogy a zen dupelve legyen :D
sajnálom hogy ennyit elvesztettél de fel a fejjel, lazán visszaszerezheted ;)

hullanak az uj cuccok... láttam már kis pöcköt amibe lehet illeszteni Seed-et a piacon, meg salamander pajzsot str mg-nek 14 soulért XD persze csak 0+10es de 3 socket fér bele :P

és itt egy kis fincsi táblázat, és ismertetõ annak aki nem ismerné, hogy milyen új dolgokkal egészíthetjük ki socketenként az új fajta ruhatárakat!

igen?:D

DONOKI :D

vagy gyõzzetek meg, hogy mennyek másikra, ahol tud valaki adni valami kezdõ tõkét, meg esetleg egy-két cuccot :D

hát akkor sztem én is maradok a valhallán

Nem tom most transfer után mi a Magyar létszám Helheim-en.

Engem a transfer megviselt kicsit (-130 Bless, -800 mill Zen, - SatanWings+7+8+L )<#szomoru1>
Írtam levelet GMnek... válasz "valszin hekker vagy dupe eredménye volt a cuccom, így azt a transfert felügyelõ progi letisztította szal ne is számítsak rá hogy vissza kapom" <#rinya>

Transfer elõtt Midgard is elkezdtem (LvL70 DK) és transfer után meg Valhalla is volt kicsit (LvL140 DK, LvL80 DW)
Minden esetre én aszem maradok Helheim, de azért a Valhallát is viszem mert ott minden 0ról van, így elég jó a szerver.

Én már az elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Frosty01
nem tom. én abbahagytam a valhallást, nincs rá idõm és energiám, szal az átköltöztetett karimmal midgardon leszek hébe hóba, bár itt van még csomó más magyar játékos is... dozer meg helheimes, ott nem tudom mennyi magyar van ^^

melyik szerveren érdemes elkezdeni? ahol sok a magyar, ahol ti játszotok?

most már nekem is jó:)
most regeltem és 1mp-n belül küldték az emailt,

nekem a gmail jó...
Vdanosss
hát örülhet a szád....^^

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Imisz
Nekem Gmaillal ment pedig...<#pardon1><#gonosz3>

nekem mindig vmi hibát ír.. 5email címmel is más-más szolgáltatónál
egyszer invalid username, invalid email... error az adatbázisban, rossz kódot írtam be.... :D
inkább várok holnapig v ameddig kell nem idegesítem magam xd

Vdanosss
Freemail nemjó
Citromail nemjó
Gmail nemjó
én már nem próbálkozok.. szólj ha találtál valamit.

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

akármilyen usernevet írok be, mindegyikre "Unavailable user ID." -.-

MobDozer tanácsára regeltem most egy indamailos címet és azzal PRÓBÁLOk regelni, de nagyon lassú most meg az oldal