Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs valakinek eladó +12-es vine cucca? Mennyit kóstál az a Midgrad szerveren?
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
..::Borg::..
practitioner of the forbidden arts of death
esetleg nagyon ritkán néha vitalityre rakhatsz egy keveset, hogy azért te is túléld a nagyobb helyeken is :)
ja és vegyél olyan exc ringet \ 2. lvl winget ami ad HP-t (késõbb, amikor tellik rá)
Most kezdenek...
Tudna segiteni a kezdesben vk?
Mert akkor arra a szerora mennek.
Vagy 1 aktiv guildba bevennetek?
gmailesre nagyon finnyás már, meg egy csomó másra is pl az msnesekre, freemail, meg ilyenekre is elég ritkán küldi meg :/
GTA V (*.*)
Aki tudna segiteni vagy küldeni nekem ilyen programot irjon privátot plz
köszönöm
serpent spear, sima spear, dragon spear, bill of balrog, great scytche hirtelen ezek jutnak eszembe de biztos van még pár amivel lehet használni
és csak spear típusú fegyverrel lehet
legalább legyen annyi hogy spirit +7+dd armort tudd használni, és a többi pedig energy. némi vitality is jöhet ha úgy gondolod, és akkor brutál hunt ee is lehetsz akár<#smile>#smile>
vagy
agi , némi vita, és rengeteg command
egyébként az új mu-shopban vannak már olyan tekercsek amikkel resetelhetitek a stat pontjaitokat fajtánként... meg tényleg rengeteg minden van most. van Demon is, ami hasonló az imphez csak 2× annyi %ot ad, meg van angyal megfelelõje is, meg minden szar :D
és ráadásul most az új set itemek (380 lvlesek, amikhez van socket) elég olcsók, senkinek sem kellenek. ugyhogy aki most kezdené újra és van high karija, annak jó ötlet bevásárolnia belõlük, kb 5-10 soulért már van is egy teljes setje ^^ ami ráadásul jó is.
Nem tudom, ez mennyire igaz, és hogy végleg így marad-e, mert akkor felejtõs a global számomra...
DL-nek mire érdemes osztani és milyen arányban? Str vagy ene?
Ez most milyen MU? Season3 S4-es itemekkel? Vagy ez már Season4 (akkor miért nincs Summoner)?
Aki Windows 7-et használ, és "error1003" hibával elinduláskor kilép a MU, töltse le ezt a fájlt: http://www.mediafire.com/file/ylywjo0mmmm/GameGuard.rar, majd másolja be a MuOnline mappájába, felüírva az ott lévõ eredeti fájlt (arról azért csinálj biztonsági másolatot).
Ha pedig szerverválasztásnál egy hibaüzenettel DC-zik, akkor a webzen.com oldalon található Start Game feliratú gombbal kell indítani a játékot.
De legalább gyorsabban jön a lé <#rolleyes>#rolleyes><#wow2>#wow2><#boxer>#boxer>
Nekem csak a Wings fáj kicsit mert manuálissan Kanturu2-rõl Tarkan2-re szorultam vissza... AFK meg Tarkan1-rõl Aida2-re, ráadásul szárnyak nélkül még Ikarusz is kilõve.
Én már az elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
A Seed tulajdonképpen egy jewel, amit készíteni kell a SEED MASTER nevû NPC-nél. Összeseh 6 féle seed létezik, és mindegyiknek másfajta tulajdonságai vannak. A SEED-eket mindig SPHERE-vel együtt használjuk, a SPHERE nélkül használhatatlan. Ez azt jelenti, hogyha használni akarod kombinálnod kell a SEED-et egy SPHERE-vel.
SPHERE
Állítólag La Cleonban esik (Raklion), bár elméletileg kantru 2~3ban is eshet... ez még majd elvállik. Ezt használjuk a SEED-el való kombináláshoz
SEED
5 Sphere, rangsorolva minõség szerint (a legalacsonyabbtól a legmagasabbig)
1. Chipped Sphere
2. Flawed Sphere
3. Natural Sphere
4. Flawless Sphere
5. Perfect Sphere
SEED SPHERE
Ezt használhatod a cuccaidon, ez adhat Seed Option-t (item típusától függõen)
SEED OPTIONS:
Sets & Shields = Water, Wind, Earth
Weapons = Fire, Ice, Lightning

SOCKET OPTION és SEED & SEEDSPHERE készítés:

azért az durva hogy a zen dupelve legyen :D
sajnálom hogy ennyit elvesztettél de fel a fejjel, lazán visszaszerezheted ;)
hullanak az uj cuccok... láttam már kis pöcköt amibe lehet illeszteni Seed-et a piacon, meg salamander pajzsot str mg-nek 14 soulért XD persze csak 0+10es de 3 socket fér bele :P
és itt egy kis fincsi táblázat, és ismertetõ annak aki nem ismerné, hogy milyen új dolgokkal egészíthetjük ki socketenként az új fajta ruhatárakat!
Engem a transfer megviselt kicsit (-130 Bless, -800 mill Zen, - SatanWings+7+8+L )<#szomoru1>#szomoru1>
Írtam levelet GMnek... válasz "valszin hekker vagy dupe eredménye volt a cuccom, így azt a transfert felügyelõ progi letisztította szal ne is számítsak rá hogy vissza kapom" <#rinya>#rinya>
Transfer elõtt Midgard is elkezdtem (LvL70 DK) és transfer után meg Valhalla is volt kicsit (LvL140 DK, LvL80 DW)
Minden esetre én aszem maradok Helheim, de azért a Valhallát is viszem mert ott minden 0ról van, így elég jó a szerver.
Én már az elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
most regeltem és 1mp-n belül küldték az emailt,
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
egyszer invalid username, invalid email... error az adatbázisban, rossz kódot írtam be.... :D
inkább várok holnapig v ameddig kell nem idegesítem magam xd
Citromail nemjó
Gmail nemjó
én már nem próbálkozok.. szólj ha találtál valamit.
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!