Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tudok,ami biztonságos szerintem.
Ha van msned,akkor felveszlek és átküldöm,aztán nyugodtan leellenõrizheted te magad is,h biztonságos.
TuxSkajvok
nem tud valaki valami jó autobuff, autoklikk illetve autoloot progit, ami biztonságos is? (nincs benne keylogger, vagy stb)

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Nem tudom,olvassa-e valaki a fórumot és ha igen,akkor milyen idõközönként,de érdekelne,h van-e aktív magyar klán valamelyik szerveren.
Mithgardon van pár karim sm,dk,ee,továbbá vallhalán ma indítottam egy dw-ot,hátha összefutok valakivel😊
Egyébként még a k2-õs idõben voltam egy magyar klánban(elõtte külföldiben),de nem nagyon értem rá(nemtudom,h veletek voltam-e)...
Gép újraindítás megoldotta a problémát...
Most akkor mithgardon nincs senki v mi a helyzet?😊
Omegadgl nevü karival vagyok fenn mostanában...talán ismerõs valamelyikõtöknek...
Sziasztok!
Nekem eddig tökéletesen mûködött a játék,de most elkezdett töltögetni játék közben,aztán nem csinált semmit,ezért újra kellett indítanom a játékot.Ez nem is lenne gond,de most ahogy a game stertot megnyomom töltés közben kilép a játék a winddowsba...
Szóval,ha valaknek van valami ötlete játék újrarakáson kívül,azt szivesen várom.
Ja igen és melyik szerveren vagytok?Mert mithgard v mi a neve szerveren van az accom a transfer után...
na szoval beakarom kapcsolni Game Start tölt és ezt dobja ki
HackShild
AutoIT bot detected és enyi ledob nem enged csatlakozni és nem hackelek semien csalást nem használok valaki tudja hogy miért van ez ?? valaki segitsen bocs hogy foldolok
mien géped van amugy? + lehet hogy nincs helyed és azért akadozik vagy ragd ujra a játékod nézd meg minegyik variácuot
ledob de hogy miért azt nem tudom
hát szerintem lassu a neted
mien neted van? én ráadásul be se tok lépni :S
Én azt szeretném megkérdezni hogy mert van az vagy mit csináljak azért
hogy ne akadozon a játék mert amikor belépek iszonyuan elkezd szagatni és be se tudok lépni a karakteremhez a nagy akadozástol pls valaki mondja meg mit csinálak mert szeretnék játszani aválaszokat elöre is köszönöm

utoirat : az msn cimemre valaki pls vegyen fel hogy beszelgethesek vele pár dologrol msn cim: [email protected]
ha valaki tudja irjon kérem 😄
na szoval beakarom kapcsolni Game Start tölt és ezt dobja ki
HackShild
AutoIT bot detected és enyi ledob nem enged csatlakozni és nem hackelek semien csalást nem használok valaki tudja hogy miért van ez ??
é
valaki segitene Muonline kérdésben?
csá
sziasztok, a magyar Mu playereknek üzenem, ujra van szerver a leállás okát még nem tudni, fórum még most is szünetel. Több információval én sem szolgálhatok, és igaza van az elõttem szólónak, ez a global mu topikja, ne offoljunk ha lehet. jó játékot!

Ez a GlobalMU topikja, itt privát szerverekrõl nem illik beszélgetni.
Felesleges ide bemásolgatni, amit írtam a logout fórumra (meg volt rá az okom, hidd el).
Gyere oda, és ott érdeklõdj.

Valaki tudja?
Mert nem jo a jatek?
ok thx😊
Nos nem lehet tudni, talan holnap.
mikor lesz jo a MU?
egy jatekos velemenye.

Nah Zeus barátom, elárulok 2 dolgot.

1. Itt a PH-n csak egy ideig lehet utólag szerkeszteni a hsz-t. Te azt akartad, hogy egy több mint 1 hónapos hsz-t szerkesszek, ezt mégis hogy gondoltad?
Elárulom neked, itt még csak moderáció sincs, csak a legpörgõsebb topikokban... szerinted ki foglalkozik azzal, ha én kérem egy hsz. törlését? Hidd el, hogy senki...
Ez nem az index fóruma.

2. Iszonyat rossz admin vagy.
Egy normális admin azt csinálja, hogy ha valaki nem tetszik neki, azt bannolja.
Te ehelyett elkezdessz levelezni vele, hagyod, hogy a fórumba írjon, elkezded sajnáltatni magad, és nekiállsz minél rosszabb színben feltüntetni az illetõt (persze mindezt csak a bannolás után, az illetõ háta mögött). Mindezek után lekapcsolod a szerót, ne hogy már a többiek játszani tudjanak...
Neked politikusnak kéne lenned, a parlamentben a csõcselék is pontosan ugyanezt csinálja. Nem kicsit vagy nevetséges.

A stílusod néha eléggé bicskanyitogató.
Akkor baratod hogy jatszik?
Es aszt irja oline jatekosok.0
Furi megneztem a ranglistat semmit nem ir ki. nnics karakter.
Ja ez nem az.
http://muonline.hu/index.php?mod=000&code=23

nezzd meg.
Te szt azert nem mukodik mert jon a 4 season
Tegnap meg nekem szepen mukodott.
Eggyet tehetunk varunk.
Ujra laktam de semmi.
Nem ertem mi a baj a jatekkal, forum sincs,es nem ir senki semmit.
Probald ujra lakni.
és nmne tudsz valamit hogy ne akadozon enyire?
Na kitorolni nem negedi,nekem szar mar a gepem.
Na en ujra lakom, a jatekot.
jah
OO magyar szerveren jatszik?
nekem 1 mg és 1 bk a haveromnál csináltam
nem ilyen mindenkinek mert pl a haveromnal tisztán és szépen megy
Tamas te milyen karakterler vagy? dk? En mg.
Nálam csak az van hogy belepek és iszonyuan el kezd szagatni és nem tom hogy mit csináljak már mindent probaltam de reménytelen sajnos ha valaki tudja mért van ez akor pls irjon nekem
Tamas nem a gepeddel van syt hiba maga a jatekkal, szerintem mindenkinek ilyen.
Nem tom,en nekem betolti a jatekot,asztan majd kiirja nincs kapcsolat a muoline szerverevel.
haho
Igen de egyszerüen nem tudom hogy mit csinaljak pedig a gépigény persze hogy jo de mégis akadozik mit az álat nem tod mit kel ere csinálni??
Tamas, nalam is ez van, es a muoline forum se jo.
szevasztok!
Bocs hogy csak igy ide rontok azt szeretném meg kérdezni töletek hogy nálam fel megy a játék és amikor be akaok lepni nagyon elkezd szagatni most mi tévö legyek elöre is kösz a választ
Császtok
Most kezdeném csak az a gondom hogy nem indul a frissítés mert azt írja ki hogy: Frissítés hiba!!Minden alkalmazást zárjon be.Pedig minden be van zárva:S